Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi geliyor. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark ediyorsunuz. Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor.

Tatilden sonra kendinizi yapmanız gerekmeyen pek çok işi yaparken bulabilirsiniz. İnisiyatifli ve seri oluşunuz üzerinize vazife olmayan işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Bazı kararlarınızı bir kez daha düşünmenizde yarar var. Vazgeçmeyi düşündüğünüz mülk ya da benzeri bir değer, sonradan yararsız pişmanlıklar yaratabilir.

Bugünlerde belki de biraz bencil olmanız gerekecek. Soylu bir davranışınız hak ettiği karşılığı bulmuyor, fedakarlığınızın muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskiden beri tanıdığınız ama yeni samimi olduğunuz bir grup arkadaşınız, sizi de dahil etmek istedikleri projeler geliştiriyorlar. Bugünlerde bu düşüncelerini sizinle paylaşabilirler. Yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayabilir. Çevrenizdeki herkesi düşünürken kendinizi biraz fazla erteliyorsunuz. Gözden kaçırdığınız bazı şeylerin, kıymetini göremeyebiliyorsunuz.

24 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 08:48 Ay-Merkür görünümü, mecburiyetlerimizin bazen bizi nasıl da yorduğunu,hayatından özel yaşantımıza kadar özgürce hareket etmemizin önüne geçtiğini düşünmemizi sağlıyor. Çalışmak, çaba sarfetmek kadar insan, biraz da soluk almayı, kendine dikkat etmeyi bilmeli diye düşüneceğiz. Saat 17:26 Ay-Mars görünümü, işinizle ilgili konularda, arkadaşlık ilişkilerinde ne olursa olsun yanlış olan bir şey varsa bunu dile getirmekten çekinmezsiniz. Bazı kişilerinyerinde veya özel hayatta haksızca üstünüze gelmesine sabır gösteremezsiniz. Saat 18:48-25 Haziran saat 05:30 arasında Kova burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, toplumla birebir olan etkileşim veya sağlıkla alakalı konularda tedbirli olmayı gerektirir.  Eksiklerinizi tamamlamadan, gerekli kişilerle bağlantı kurmadan yapacağınız her türlü girişimde sorunlarla karşılaşılması doğaldır. Sıkıntılarımıza merhem olabilecek  kişilerle karşılaşmamız dileğimle,

24 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. İdeallerinizden taviz vermeyen bir yapıya sahip olmanız karşın, bugün, size farklı fikirlerini kabul ettirmeyen çalışan çevrenize savaş vermek zorunda kalabilirsiniz. İkna kabiliyetiniz mükemmel.

24 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verimli günleriniz. Bir taraftan önemli işleri halledip, bazı plan ya da projelerin peşinden giderken, bir diğer taraftan da diyete veya spora başlayarak hayatınıza çeki düzen verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zihnimiz açık ve yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Ancak, değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanabiliriz de bir taraftan. Entelektüel faaliyetler, öğrenme arzusu, bilgi paylaşımları, eğitsel çalışmalar, grup faaliyetleri, bilişim, teknoloji, medya, yayıncılık, sosyal medya başlıklı konular ön planda. Sabah saatlerinde iletişim kurmamız ve kendimizi ifade etmemiz daha kolay olabilir, görüşmelerimizi bu saatlere alabiliriz. Öğle saatlerinde ve sonrasında ise, sakarlıklar veya ufak tefek kazalar söz konusu olabilir, acele hareketlerden kaçınmakta fayda var. Akşam saatleri farklı hoşluklara, değişikliklere veya beklenmedik durumlara dikkat çekiyor. Değişiklik yapmak isteyebiliriz. 19.00 sonrası, halsizlik, belirsizlik veya kararsızlık türünde ruh halleri ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlamaya çalıştığınız işlerinizde mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizde sabırlı davranmalısınız. İkili ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Öğleden sonra yeni işlere başlama cesaretinde bulunabilirsiniz. Sportif faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle barışıksınız. Özgüveninizin olumlu yansıyacağı görüşmeler yapacaksınız. Fiziksel değişiminiz için planlarınız varsa bugün uygulamayın.

24 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata dair tüm güzellikleri ortaya çıkarmaya uğraşarak yaşamın çirkinliklerinden uzaklaşmaya çalışacaksınız. Bu hem özel yaşamınızda hem de ev veyaşamında güçlü ve güzel bir enerji olarak ortaya çıkacak. Evliliği sorunlu olan başaklar içinde aslında bir tamir zamanı başlıyor.

24 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz insanlarla, sosyal ortamlarda fikir alışverişlerinden ve organizasyonlardan faydalanabilirsiniz. Biraz daha rahatlamaya ve gülümsemeye ihtiyacınız var.

24 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızdaki insanlarla küçük organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Hizmet alanınızda rutinlikten kurtulmak adına önemli aşamalar sağlamak ve teknolojik gelişmeler kaydedebilirsiniz.Sağlığınızla ilgili operasyonlar için olumlu bir süreçtesiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Özellikle eşiniz ve çocuklarınızla ilgili kararlarınızda kendinizi baskı altında hissetmemek adına maddi ve manevi alt yapınızı geliştirmek için fikirsel destek alabilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

24 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 43' 27"
Ay
Kova
28° 12' 26"
Merkür
Koç
17° 59' 13"
Venüs
Boğa
03° 55' 04"
Mars
Koç
01° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 38"
Satürn
Balık
16° 46' 52"
Uranüs
Boğa
22° 28' 58"
Neptün
Balık
28° 58' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 30"
Lilith
Başak
23° 36' 02"
True Node
Koç
15° 21' 14"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>