Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baştan sona haklı olduğunuzu düşünerek bir şeyleri düzeltemezsiniz. Paylaşmayı beceremediğiniz onca şeyin yanında, bari hataları paylaşmayı becerebilin.

Alt üst ilişkilerinin gerekenin üzerinde sorun haline getirilmesi, bugünlerde bazı insanları daha iyi tanımanızı sağlayacak. Yarım kalmış umut verici görüşmeler, şu sıralar yeniden gündeme gelebilir.

Kazanç getirecek konularda yeni danışmanlar edinmenizde yarar var. Daha bağımsız olmak istediğiniz harcamalarda, önünüzü tıkıyor gibi gördüğünüz engellerle ilgili biraz yanılgılar içindesiniz.

Bazı ilişkileriniz özel olarak sabır gerektiriyor. Bu sabrı gösteremeyeceğinizi düşünüyorsanız, bu ilişkilerin geleceği açısından belli bir süre uzaklaşmayı yeğlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz. Bugün önemli bir üçlü görüşmeniz söz konusu. Bundan elde edeceğiniz kazançları yakında anlayacaksınız.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 25 Mayıs saat 22:45 tarihinde İkizler burcunda doğacak Yeniay,ve mesleki alanda bilginizi, fikirlerinizi geliştirme ve bunu yükselmek adına yapabilme vaktidir. Ne kadar deneyimlisiniz ve kendinizi hakikaten istediğiniz gibi ifade edebiliyor musunuz? Bunlara bir bakacağız. En güçlü şekilde kendinize yatırım yapmalısınız. Bu yatırım, görev aldığınız yerde ve alanda söz sahibi olmakla mümkündür. Bu söz, biraz da kendinizi geliştirmekle, tecrübenizi arttırmakla olur. Yoksa birileri sizi geçer. Yeniayın yöneticisi Merkür-Boğa burcunda uzun vadeli ve kalıcı olana yönelmeniz, tercihte bulunmanız için itici güç oluyor. Yüksek okul veya akademik tercihler, bilgilenme, uzun vadeli planlar, eğitim veya ticaret neyle uğraşıyorsanız olun yeter ki, maddi-manevi anlamda bugün ve yarınlarda sizi tatmin edici olsun. Bu meselelere bu Yeniayda bir bakalım, ona göre karar verelim. Yeniayın görünümleri, yukarıda sözünü ettiğim tercihler ve gelişim hedefi yönünde önem taşıyor. Kendinizi göstermek yerine, sıradan bir hayat sürmekten yana iseniz, bu yanlış olur. Hedefinizi belirlemeli ve cesaretle ona yönelmelisiniz. Bilginizi en etkin olacağınız alanda ifade edecek şekilde tercihlerde bulunmalısınız. Araştırın, okuyun, öğrenin ve öğrendiklerinizi birveya aktivite alanında ifade edin. Diğer bir görünüm, özellikle ilişkilerde güvenilir insanlara yönelmektir. Aşkta sadece kendini düşünen veya ilişkide sorumluluk almaktan çekinen insanlara karşı dikkatli olunuz. Çünkü bu sizi endişelendirmekten veya aynı hataları tekrarlamaktan başka bir işe yaramaz. Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kimse senin keskin zekanla baş edemeyebilir. Geçmişte bıraktığın bazı olaylar tekrar gündeme gelebilir.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim yoğun ve olumlu bir şekilde gündemde. Alacağınız haberler ve destekler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş konusunda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Yaşamınızı yönlendirmek konusunda farklı bakış açılarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında üstlerinizle birlikte yapıcı konulara girişebilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir işe başlamak, bir projeye dahil olmak, yaptığınız işlerde önemli adımlar atmak karşınıza gelebilir. Özel yaşantınızda ve risk içeren parasal işlerinizde çekişmeli, tartışmalı, manipülatif durumlar ortaya çıkabilir. Siz, kendi ilerlemelerinizle ilgilenin.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitimler, akademiler, medya ve tanıtım hizmetlerinde bir sonuca varmanız gerekiyor. Zihninizdekileri somutlaştırıp, görünür kılmak önemli olacak.Zira akşam İkizler burcunda meydana gelecek Yeni Ay size farklı kariyer vefırsatları sunacak. Evdeki sorumluluklardan kaçmak mümkün olmasa da yeninin heyecanını yaşamak size enerji verir. Sırtınızda taşıdığınız ilişkilerin sorumluluğunu karşınızdakilere de devretme fikrini dikkate almak hiç fena olmaz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 01" R
Ay
Balık
02° 15' 45"
Merkür
Koç
18° 08' 41"
Venüs
Boğa
04° 16' 06"
Mars
Koç
01° 46' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 38"
Satürn
Balık
16° 48' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 27"
Lilith
Başak
23° 37' 55"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>