Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi rahat etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda uyum son derece güzel olacaktır. Hayal gücünüz iyi işlemesine rağmen gerçeköi özelliklerinizi de koruyacaksınız. Doğru olanı doğru anda yapmayı başaracaksınız. Sevdiğiniz insanla tartışmalardan kaçınacaksınız ve uymu yakalamaya önem vereceksiniz. Sevgi dolu olacaksınız ve duygularınızı içtenlikle ifade edebileceksiniz.

İş yaşamınızda bazı yeni planlar yapabileceğiniz ve farklı fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Durumları ve insanları değerlendirmekde başarılı olacaksınız. Fikirlerinizi canlı olarak ifade edebileceksiniz ve gözlem yeteneğinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. İşinizle ilgili olarak başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır. Konuları çabuk kavrıyorsunuz ve bilgilerinizi doğru olarak kullanabileceksiniz.

Maddi konularda genel olarak şanslı etkiler altında olacaksınız ve yeni kazançlar elde etmek için düşünceler geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda çok dikkatli davranacağınız söylenemez.

Dikkatinizi belli bir konuya yönlendirmenizin zor olacağı bir gündesiniz ve aynı anda birden farklı konuları düşünmek hata yapmanıza yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüzleşmeniz gereken gerçekleriniz var. Bu hesaplaşmada göstereceğiniz cesaret, onları daha iyi görmenizi ve kısa sürede toparlanmanızı sağlayabilir. Tıkandığınız konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkartmanız, şu dönem sizi biraz rahatlatabilir. Yaşamınızda birçok çözümsüzlüğün anahtarı sizdeyken, etkilenmelere açık duruşunuz pek yararlı değil.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 08:45 Ay-Mars kavuşumu bazen etrafınızda bulunan insanların hiç  kimseyi dinlemediğini, umursamadığını fark etmeniz anlamına gelir ki, sizi rahatsız edici olabilir.  Bazıları için ev alanı içindeki aktif hareketliliğin simgesidir. Bir eylemin gerçekleştirilmesi için bir araya gelinebilir. Ancak bu eylem, huzursuzluk şeklinde de tezahür edebileceğinden dikkatli olmakta yarar vardır. Sorunları çözmek böyle bir kavuşumda kolay olmaz. Acil kararlar alınabilir ve hemen uygulamaya dökülebilir. Risk altına girmemekte yarar vardır. Ailenizin güvenliğine önem veriniz ve birbirinize karşı ılımlı davranınız. Saat 14:26 Ay-Neptün görünümü, ilişkimiz, ailevi ve özel meselelerin biraz endişeli, önyargılı şekilde ele alınmasına neden olabilir. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, En iyi, en verimli, en sağlıklı olana ulaşma arzumuzun işaretçisidir. Ailevi konulardan, ev yerleşimiyle ilgili meselelere kadar geniş bir alanda düşüneceğiz. Bizi baskı altına alan hiçbir şeyden hoşlanmayız. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu ailemizle ilgili konularda sorumluluk çerçevesinde düşünmemizi sağlıyor. Kendimizi biraz denetim altına alınmış gibi hissedebiliriz. Evimizle alakalı konular, görevlerimiz, işler veya yapılması gerekenlerle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. İç dünyamızda keyifli olmamızın önüne geçen koşullarla baş etmeye çalışmak yorucu gelebilir. Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşama tarzınızı benimsemek isteyeceksiniz. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemeli ve duygusal olaylarını takibe almalısınız. Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca hukuki, eğitimle, seyahatlerle veya yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili konularda aksilikler yaşanabilir. Ticari başlıklarda detaycı olmanın faydası vardır. Kaçan mahkeme saatleri, rötar yapan uçaklar, kaybolan evraklar, yanlış anlaşılan sınav yerleri v.b başlıklar dikkat gerektirebilir.Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Güven arayışında olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. Çatışma içinde olduğunuz konuları farkına varmak sizi zorlayabilir.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz le barışıksınız. Özgüveninizin olumlu yansıyacağı görüşmeler yapacaksınız. Fiziksel değişiminiz için planlarınız varsa bugün uygulamayın.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi evinize ve ailenize yönelik kullanacak, bu alanlarda sorumluluklarınızla ilerleyeceksiniz. Hayata karşı bazı korku ve tereddütleriniz rahat hareket etmenizi zorlaştırıyor.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizde neşeli ve canlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Samimi bir ortam yakalanabilir ve keyifli etkileşimler ortaya çıkabilir. Akrabalarınızla haberleşmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon ve tadilat planları yapabilirsiniz. Duygularınızda ve iletişim tarzınızda bu süreçte biraz gerilimli olabilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yaşamın renkli ve sevimli yönlerine doğru çekilebilirsiniz. Burcunuz tanımlayan titzlik ve sorgulayıcılık özelliklerinden sıyrılıp günün tadını çıkarmaya yönelebilirsiniz. Bu durum, sizi oldukça gevşetecek ve rahatlatacaktır.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>