Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir.

Bir mesai arkadaşınızla ısrarla sürdürdüğünüz çekişme, ikinizden birininakdini tehlikeye sokacak şekilde büyüyor. Hafta içinde sizlerle tek, tek konuşma yoluna gidilecek. Arkadaşınız bunun son uyarı olduğunu sezip size isteksizce elini uzatacak.

Zor koşullarda kazanıyorsunuz. Bu nedenle paranızın kıymetini yeterince biliyorsunuz. Kent dışındaki bir sevdiğinize para yetiştirmek gibi de bir somluluğunuz var. Bu yüzden bugünlerde sıkışıksınız.

Bu kez kuruntu yapmıyorsunuz. Bir arkadaşınız sizi gerçekten istismar ediyor. Size zaaflarınız doğrultusunda tavır alıyor. İlişkiniz boyunca sizi bir kez bile eleştirmeyen bu arkadaştan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle fazla ilgilisiniz. Tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanız, çevrenize anlamlı gelmiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız. Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen biri olarak bilinmenize karşın bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin edebiliyorsunuz.

26 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Cuma günümüz başlıyor. Parasal veya ilişkinizle alakalı konularda ani kararlar  verebilirsiniz.  Borçlarınızdan kurtulmak veya birilerinden destek görmek için böyle davranırsanız, risk altına girebilirsiniz. Onun için, enine boyuna düşününüz. Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar almak bu saatlerde yanlıştır. Boşluk süresince, anlaşmazlıkları çözmenin veya insanlarla anlaşabilmenin yolu, politik davranmaktan geçiyor. Saat 20:56 Ay-Akrep burcunda seyrine başladığında, yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminizde yapıcı tarzda hareket etmeniz ve hayata olumsuz, kuşkulu ve kuruntulu bakmamanızı bilhassa öneriyorum. Çünkü bu enerji,  yapıcı tarzda düşünürken aynı anda bazı konularda şüpheye düşmenize neden olabilir. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

26 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde, çevreniz tarafından destek var. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Bir çok arkadaşınız, sizin tavsiyelerinizden yararlanmak isteyebilirler.

26 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir an için bazı fikirler kafanıza yatsa da(3 günlük tatil için hediye edilen New York bileti) , ardından daha mantıklı düşünmeye(gidiş dönüş bir gün aldığını fark etmek v.b) başlayabilirsiniz. Ancak, yine de, karşı tarafı anlamaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 9 Ağustos'a kadar, Mars Yengeç burcuna geçiyor ve ülkemizi ilgilendiren konuları, güvenlikle veya ev ya da aileyle ilgili başlıkları ön plana çıkartıyor ve kısmen de, stres nedeni oluyor. Bu süreçte, duyarlılık ve duygusallık artabilir. Sakinliğimizi korumamız ani tepkilerden kaçınmamız gerekebilir. Bu durum özellikle, Koç, Oğlak, Terazi ve Yengeç burçlarını daha çok etkileyeceği için bu burç mensupları duygusal anlamda gergin veyaanlamında oldukça yoğun denilebilecek bu döneme hazır olmalılar. Bu anlamda, Çarşamba, Perşembe Cuma günü yaşanan ve yaşanabilecek olaylar bugünden başlayarak Ağustos ortalarına kadar sürebilecek dönem açısından çok çok ufak ölçekli birer örnek oluşturabilir. Tartışmalı ortamlardan uzak durmalı, sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bütçeleme yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Yenilenme içinde olabilirsiniz. Önemli kakarlar almamaya özen gösterin. Uğraştığınız işlerde aksaklıklar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkes sizin neşenize ve enerjinize hayran. İçiniz buruk olsa da neşenizden hiçbir şey kaybetmiyorsunuz.

26 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren kariyeriniz vehayatınızı ilgilendiren konularda zekanız ve yeteneklerinizle ön plana çıkarken, son derece keyifli ve pozitif görüşmeler gerçekleştirebilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda dengeli ve belki de kararsız tavırlarınız devrede olabilir. Alacak verecek işlerinizde bazı zorlanmalara açıksınız. İş alanlarınızda ummadığınız yerden destek alabilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkileriniz bir süreliğine gergin hat üzerinde olacak. Keyfiniz kaçmasın bundan, çünkü Mars sayesinde pek yerinizde duramayacak, sürekli sosyal, etkinlikler peşinde koşan biri haline dönüşebilirsiniz de. Arkadaşlarınıza karşı aşırı korumacı ve kollayıcı tavırlarınız onların üzerinde negatif etki yaratabilir. Bu sürecin olası en iyi yanı ise, daha çok sosyalleşmek, en lezzetli yemeklerin dostlarla yenmesi olabilecektir

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

26 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>