Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açacak. Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir.

Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor. Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz.

Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor. Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir.

Bugün önemli kararlarınız olabilir. Sağduyulu olmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki mutluluğu olumsuz enerjisiyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların geçici ve çok sudan şeyler olduğuna, insanların üzülmek için gerekçeler aradıklarına inanıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Bu enerjinin güçlü desteğiyle, hem yakın çevremizle bağlantımız güçleniyor hem moralimiz yerine geliyor. Güvendiğimiz dostlarımızdan destek görebiliriz. Kendimizi güvende hissetmemizi sağlayan gelişmelerle karşılaşabiliriz. Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi teminat altına almak ve finansal anlamda rahatlamak için, geçmiş tecrübelerimizi unutmadan kararlarımızı yeniden ele alabiliriz. Belki de şu andaki işimiz, ilişkilerimiz veya izlediğimiz yol bizi tatmin etmiyor olabilir. O zaman gelin bugün, neler yapabiliriz, yeteneklerimizi hangi alanda daha güçlü gösterebiliriz, nasıl daha iyi kazanç elde edebiliriz bunlara bakalım. Bu görünüm sayesinde, daha önce aklımıza gelmeyen bir şeyi fark edebiliriz. Bu sayede bir sorunumuzu çözebiliriz. Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz ve  yüzümüzü  güldürecek gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayları akışına bırakın, doğru yere ilerlediğini görebilirsiniz. Bazı ilişki,birliği veya işleri kendi akışına bırakmak, müdahale etmenizden daha doğru sonuçların oluşmasına neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa yolculuklar, görüşmeler gündeme gelebilir. Düşünceleriniz söz konusu olduğunda etkilere daha açıksınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günler için kurduğunuz bir planı ani bir kararla gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Evli olan Balık’lar eşleriyle problem yaşayabilirler.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 11.07'de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan ve etkisini üç gün önce ve sonra hissettirecek olan Yeni ay ile birlikte, sosyal ortamlarda bulunma alanınız canlanırken, hafta boyunca etkinlikler, davetler, düğün, organizasyon, kutlama, görüşme ve toplantılarda daha çok bulunacaksınız. Bu süreçte ilişkilerinizle ilgili muazzam destekler alırken, evlenme teklifi alabilir, bekarsanız arkadaş çevreniz veya bulunduğunuz ortamlar aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilir,hayatınızda projelerinizin desteklendiğini görebilir ve kariyer gelirlerinizde artış yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok faydalı olan yeni ay geleceğinize ve gelecekle ilgili kararlarınıza vurgu yaparken, ilişkilerinizle ilgili de yepyeni kararlar alıyor olacaksınız. Yeni ayın en şanslı isimlerinden olan sizler için, dikkat edilmesi gereken en önemli konu, dedikodular ve iletişimden yana gelen zararlar olacak. Bu sebeple üçüncü kişiler hakkında konuşmamanız ve iletişim konusunda daha sakin ve sabırlı davranmanız faydalı olacaktır. Yeniay anında etkin olan Uranüs Mars karşıtı ayrıca ortak gelirler, miraslar ve finansal durumla ilgili bir tarafta iyileşme sözkonusu iken, diğer tarafta ani harcamalar ve borçlara sebebiyet verebilecek. Aynı etki hayatınızda uzun zamandır sorunlu devam eden bir ilişkiniz varsa sonlanmaya ve ayrılığa da sebebiyet verebilir.

27 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kazandıklarınız ve sahip olduklarınıza bakış açınız esnek ve rahat olacak. İş ortamlarınızdan alacağınız güzel destekler, hayatınızda da güzel açılımlara sebep olabilir. Bazı konuşmaları kafanıza çok takmayın. Hafta sonu planlarınıza odaklanmalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkileriniz bir süreliğine gergin hat üzerinde olacak. Keyfiniz kaçmasın bundan, çünkü Mars sayesinde pek yerinizde duramayacak, sürekli sosyal, etkinlikler peşinde koşan biri haline dönüşebilirsiniz de. Arkadaşlarınıza karşı aşırı korumacı ve kollayıcı tavırlarınız onların üzerinde negatif etki yaratabilir. Bu sürecin olası en iyi yanı ise, daha çok sosyalleşmek, en lezzetli yemeklerin dostlarla yenmesi olabilecektir

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

(22 Ağustos-23 Eylül) Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

27 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 42" R
Ay
Oğlak
12° 20' 53"
Merkür
Koç
16° 34' 02"
Venüs
Koç
29° 49' 10"
Mars
Balık
28° 59' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 02"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 53"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>