Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk dünyanızda farklı hareketlenmelere hazırlıklı olun. Dolaylı yollarla alacağınız duyumlar, sizi bugünün yeni heyecanlarından bir an alıp çok gerilere götürebilir.

İstediğiniz çok özel görüşme için bugün bir fırsatınız olabilir. Çok gönülden çalışıyorsunuz. İlişkilerdeki pürüzler ve kazancınızdan duyduğunuz memnuniyetsizlik, hiçbiri sizi frenleyemiyor.

Hassas olunması gereken ilişkilerde para alışverişleri zarar getirebilir. Parayla ilişkinizi belli bir disiplin altına almanız gerekiyor. Bu konudaki bütün eleştirmenleriniz iyi niyetli.

Yüreğinizdeki duygusal kararsızlıklar acele netlikler gerektiriyor. İş yaşamınız, özel yaşamınızın hareketlenmelerinden fazlaca etkisi altında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkilerinizin sağlığı açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemdeki inatçılıklar konunun temel sorunu gibi duruyor. Bugünlerde ilginç ziyaretler yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı oldukça fazla.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar  saat 02:54  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, gayet ciddi bir şekilde her durumu gözden geçirmenizi sağlar. Aşkta gayet ciddi, sizden yaşça büyük veya olgun görüşte kişilere yönelebilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onunla yakından ilgilenebilirsiniz. Kalbinize, kemiklerinize, sırtınıza kısaca sağlık problemlerinize gereken özeni gösteriniz. Eğer bir hukuk davanız varsa mutlaka avukatla görüşünüz. Düzenleme, restorasyon, yöneticilik, eğitim,hayatı gibi konular üzerinde çalışabilirsiniz. Saat 17:53 Ay-Güneş görünümü yenilik anlamındaki uygulamalar açısından destekleyici görünmekte. Özel hayatınızla ilgili konularda bugün duygularınızı kendinizden emin bir şekilde ifade edebilirsiniz. Maddi ve manevi alanda güven duygunuzu yükseltici ve girişimlerinizde sizi destekleyici  enerjiler sayesinde hayata daha hırslı bir şekilde sarılmanız mümkün. Etkili ve konusunda deneyimli kişiler moralinizi güçlendirebilir. Bu güç sayesinde ileriye dönük yeni kararlar alabilirsiniz. Atacağınız adımdan emin olarak ilerlemeniz bugün gayet kolay. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde bazı alanlarda kendinizi daha özgür ve rahat hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Sizden çok fazla beklenti ve talebi olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Artık yeri geldiğinde mesafe koymayı ve ‘'hayır'' demeyi öğrenmiş olduğunuzu düşünüyorum Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konularla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. Bazı işleri hareketlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Sizi meşgul eden konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak önem kazanabilir.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLDUKÇA peşin hükümlüsünüz. Bu davranış sizi hatalara yöneltebilir. Yol yakınken bu sevdadan vazgeçin. İmkansızın peşinden sürüklenmeyin.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ciddi ilişkiler, evlilik ve kariyer konusunda güçlü insanlardan destek alma, devam edenve ilişkilerinizi güçlendirme fırsatınız sözkonusu olacak, ancak eğer problemli bir ilişkideyseniz, sorunların daha da büyümesi olasılığı vardır. Akşam saatlerinde ilişkileriniz açısından muazzam bir teklif alabilir, aşk duygusunu çok daha yoğun hissedebilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkı yaşamak ve hayatınıza kattığı deneyimleri görmek istiyorsunuz. Bir yandan da önemli işler peşindesiniz. Kariyerinizi şekillendirirken daha net ve açık bir iletişimi tercih etmelisiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir. Ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğitim ve bilgi alma kapasiteniz çok yüksek olduğundan size ilerde maddi gelir sağlayacak, kendinizi geliştirmeniz için gerekli olan kurslara başlayabilirsiniz. Kariyerinize yardımcı olacak kişiler kendiliğinden hayatınızda rol almaya başlar. Yeni şeyler öğrenmek ve öğrendiklerinizi hayata geçirmek için oldukça istekli davranırsınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 42" R
Ay
Oğlak
16° 15' 19"
Merkür
Koç
16° 39' 33"
Venüs
Boğa
00° 10' 44"
Mars
Balık
29° 12' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 30' 60"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 50"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>