Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar yararlı olacak. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor.

Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatlarınız olabilir. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da bir toplantı söz konusu.

Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Bir yakınızdan para konusunda eleştiriler alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor.

Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız gerekecek. Çevrenizdekiler sizden her konuda daha fazla enerji ve ataklık bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi olumsuz etkileyebilir. Bu gelişmelerin sonu aydınlık gözüküyor. Bir yanınız atakken, bir tarafınızla da çekingen özellikler gösterebiliyorsunuz.

3 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 3 Ocak (saat 10:46)-3 Şubat (saat 18:51) tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Özünde yargılama, endişe, kurcalama ve umutsuzluk hali pek yoktur bu geçişin. Bu dönemde kişi bilinçaltında yer etmiş, derinliklerinde saklı duran geçmişe ait kötü izlenim yaratmış ilişki deneyimlerini, artık geride bırakmak niyetindedir. Merhametin, fedakarlığın, maneviyatın yükseldiği bu süreçtir. Problemli ilişkisi olanların birbirlerini yargılamadan, iç gözlemde bulunarak durumları gözden geçirmelerini sağlar. Bekarlar Başaklar için bir umuttur. Genel olarak bu enerji, ne istediğini bilen, kendine inanan hakkımdan hayırlısı ne ise o olsun diyerek seçimlerine dikkat etmeyi de ihmal etmeyenler için ilişki anlamında şans verici olduğunu söyleyebilirim. Venüs maddi kazancınız, yolculuklarınız, hayata bakış açınız üzerinde de etkili olup bereketlendirici, şifalandırıcıdır. Ancak duyarlılık, ikili ilişkide daha fazla önde olacak. Mevcut sorunları çözmek yerine, ilişkiyi sürdürmeyi tercih ederiz. Reddedilmek, ayrılmak, incitilmek bizi bir hayli üzer. Ancak dikkatli olmayı da bilelim. Bu iyi niyetin bazen kullanılması bizi üzebilir. Tabii ki gerçekçi olmayı da bilelim. Venüs-Balık burcu geçişinde sanatla alakalı işlerden elde edilecek geliri gösteriyor. Güzellik uzmanlığı veya güzelleştirmeye dayalı alanlar, resim, müzik ve yeteneklilik gerektiren alanlardan para kazanabiliriz. Ancak yine de kiminleyaptığımıza dikkat edelim. Bir de maddi konularda dikkatli olmayı ihmal etmeyelim. Not: 3 Nisan-15 Nisan tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs Balık sürecinin sizlere hoş duygular yaşatması ve gönlünüzdeki güzelliklerin karşılığı olması dileğimle,

3 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs karşıt burcunda hareket etmeye başlıyor ve kalbini, hayatını, ruhunu paylaşma temasını ön plana çıkarıyor.

3 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınız hareket kazanmalı. Böylelikle geçmiş projeleri uygulamak için cesaretiniz de olacak. Büyük resme odaklanmanız iyi, ancak bunun için içinde bulunduğunuz durumu eksi ve artı yönleriyle değerlendirmelisiniz. Günün Atmosferi:Baskılara rağmen, gerçeklerden uzaklaşılmamalı

3 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha rahat ilerleme sağlayabilirsiniz. Gündeminize yeni işler eklenebilir. İkili ilişkilerinize kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Duygusal olaylarda mantığınızı kullanmanızda fayda var. Eşinizle ilgili konularda dağınık hissedebilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim ve haberleşme araçları ile ilgili bazı karışıklıklar çıkabilir. Sabırlı olun ve duyduğunuz haberlere hemen tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar olabilir. Sevdiklerinizin davranışlarını doğru bulmuyor olabilirsiniz. Sorunları büyütmeyin. Küçük ayrıntılara takılı kalabilirsiniz. Olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, şansınızı iyi kullanabilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs bugün karşıt burcunuza ilerlerken ilişkiler adına sizin için oldukça destekleyici olabilir. Bu dönem evliliğiniz, birlikteliğiniz açısından keyifli bir dönem olabilir, eşinizden, sevgilinizden iyilik ve destek görebilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkilerinizde güzel ve etkili bir dönem başlıyor. Problemleri çözmek adına faydalı bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artacak, onu fazlasıyla önemseyeceksiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok çeşitli ve birbirinden farklı düşünceler içine girebilir, harekete geçme konusunda kararsız kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler düşündüğünüzden farklı olabilir. Fakat, bunların üzerinde durmayacak ve yüksek bir moralle olayları bir kez daha gözden geçireceksiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>