Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin içinde tam kavrayamadığınız görev ve sorumluluklar göze çarpıyor. Evliliğe olumsuz bakışınızı sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. O, bunu bir uyarı gibi algılayabilir.

Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz.

İyimserliğinizi korumanız gerekiyor. Ayrıntıların önemi ön plana çıkabilir. Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var.. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde hoş gelişmeler var. Güvenli yaklaşımlarınız çevrenizi zenginleştiriyor. Daha radikal davranmanız gereken konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. İstismar edildiğiniz şeklindeki düşünceleriniz, özel bir ilişkinizde olumsuz sapmalar gösterebilir. Bu ilişkiyi değerlendirirken çok etkilendiğiniz biri size zarar veriyor.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar bayramın son günü, saat 06:15 Ay-Pluto arasındaki olumlu görünümle başlayacak. Hayatı ele alış biçiminize göre planlarınızı gözden geçirerek günü olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi altında, eski arkadaşlarınızı, sevdiklerinizi arayabilirsiniz. Değerlerinize bilhassa önem verirsiniz. Titizlikle üzerinde durduğunuz meselelerin başkaları tarafından saygıyla karşılanması sizin için son derece kıymetlidir. Saat 16:27 Ay-Satürn  görünümüyle, etrafımızdaki insanlarla olan temasımızda bir hayli titiz davranacağız. Ancak bunun nedeni, dostumuzu düşmanımızı bilmek içindir. Güzel ve keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda istediğinizi çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine bildiğiniz konuların detaylarını araştırmalısınız. Sezgilerinize çok fazla güvenmenize karşın, olayların iç yüzü farklı olabilir unutmayın.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Büyük düşünebileceğiniz günler. Umduğunuz şeyleri elde edebilirsiniz. Sizden maddi manevi fayda sağlamaya çalışan kişilerle ilgili duygu ve düşünceleriniz değişebilir. Kendi ilgi alanlarınıza yoğunlaşmalı, size yük olan kişilere izin vermemelisiniz. Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Olan biten herşeyi kontrol edebilmek maalesef mümkün değil. Ancak, halen kendi inisiyatifimizi kullanarak halledebileceğimiz ve mevcut düzenin dışında yollarla ilerleyebileceğimiz konularımız var. Ticari, yaratıcılık gerektiren, işle veya maddi konularla ilgili başlıklarda alternatif seçeneklere ve yaklaşımlara açık olmamız durumunda kendi yolumuzdan gidip gururla herkesin duymasını sağlayabiliriz.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni başlangıçlar konusunda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla daha ilgili olabilir, yaşam tarzınızı değiştirme yönünde adım atabilirsiniz. Özellikle beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmanız mümkün gözüküyor. Daha modern bir imaja bürünebilirsiniz.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FIRSATLAR karşınızı bol bol çıkacak. Bu fırsatları iyi değerlendirirseniz hem maddi hem manevi açıdan basamak atlayabilirsiniz.

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

30 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>