Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin yolunda gittiği söylenebilir. Size uygun biriyle berabersiniz. Ama sürekli ilişkilerde problem kaçınılmaz oluyor. İlişkinizi de bu esneklikle değerlendirebilirsiniz.

Kimsenin tek başına sorun yaşamasına izin vermiyorsunuz. Bu da sizi, işyerinizin sırdaşı yaptığı gibi, aynı zamanda meraklısı da yapabiliyor. Çevrenizde insanların dert ortağı olmak gibi bir takıntınız var.

Tüm aile bireylerinin baskısı sonucu çok gerekli ama çok da yüklü harcamalara girebilirsiniz. Para meselelerinde güven biri olarak tanınıyorsunuz.

Daha ağırdan, mesafeli yaklaşımlar sizi daha cazibeli yapabilir. Yeni tanışmalarda çok aceleci ve istekli davranıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Son günlerde içinde taşıdığınız size anlamsız gelen sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir arada içinizi karartıyorlar. Değişime açık biri olduğunuz kadar, sürekli kendinizi tekrarlayan yanlarınız da var.

1 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 1 Aralık saat 12:14-25 Aralık saat 08:26 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Merkür ise 3 Aralık itibariyle Yay burcunda geriliyor. Bu durumda, aile hayatımız, eşimizin işi, sahip olduğumuz malımız mülkümüz, özel hayatımız, duygularımız, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımız ve şimdiki şartlarımızla ilgili konularda gerçekçi olmamız, hiçbir şeyi hafife almadan yeniden bakmamız lazım. Çünkü bu alandaki sorunlar işimize, mesleğimize, dış dünyaya yansıyabilir. Evimizde bir yenilik, yerleşim yerimizle alakalı bir değişim düşünüyorsak, bunun işimize etkilerini mutlaka göz önüne alalım. Satın alma-kiralama-yatırım gibi konuları uzman kişilere soralım. Dağıldığınız, bir türlü işin içinden çıkamadığınız bir durum varsa, birileriyle anlaşmakta zorlanıyorsanız, bunun nedenleri üzerinde hem zihninizi hem duygularınızı gözden geçiriniz. Anneniz babanızla ilgilenmeniz gerekebilir. Abartılı düşünmeyelim, gerçekçi olalım. Saat 13:05 Mars-Uranüs karşıtlığı, parasal mevzularda dikkatli hareket etmek, ani kararlar vermemek, mümkünse ayağınızı yorganınıza göre uzatmak gerektiğini vurguluyor. Daha iyi yaşamak ve çok kazanmak istemeniz doğaldır. Fakat bu istek, güçlü bir temel ve her şekliyle gözden geçirilmiş, olasılıkları hesap edilmiş bir planlamaya dayanmıyorsa bir anlamı olabilir mi? paramıza sahip çıkalım, yaş tahtaya ayak basmayalım. Saat 18:08 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi başkalarıyla ortak çıkarlarımız adına paylaşmaya hazırız. Ancak hep bana diyenlerle uzlaşmaya açık değiliz. Saat 18:37 Ay-Neptün görünümü, gerek ikili ilişkimizde ve gerekse parasal konularda güven, rahatlık, sevgi, şefkat gibi olguları önemsediğimizi gösteriyor. Beraberlikleri bu anlamda ele alacağız.

1 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbini kıranlara tavrını ortaya koyabilir, haklı olduğun konularla ilgili geri adım atmak istemeyebilirsin.

1 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi cömertçe ortaya atabilir, onları savunabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara yönelebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal konularda kararsız davranabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve aile hayatınızdaki güzel gelişmelerle kendinizi ruhen daha iyi hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Ailenizin tanıştırmasıyla yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ailenizden, anne ve babanızdan destek görebilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinize ilginiz artacak. Önemli girişimlerden kaçının. Beklenmedik ödemeler ortaya çıkabilir. Risk almamalısınız.

1 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs bugün Yay burcuna geçiş yaparak, evinizi 25 Aralık'a kadar şenlendirecek. Evde vereceğiniz davetler ve arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz keyifli zaman ne zamandır sürdürdüğünüz yorucu tempoyu biraz olsun dengeler. Bu dönemde daha geniş bir eve taşınmak istersiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 02" R
Ay
İkizler
21° 23' 11" R
Merkür
Koç
24° 08' 19"
Venüs
Boğa
13° 34' 23"
Mars
Koç
07° 34' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 10"
Satürn
Balık
17° 24' 58"
Uranüs
Boğa
22° 56' 10"
Neptün
Balık
29° 11' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 11"
Lilith
Başak
24° 28' 12"
True Node
Koç
15° 09' 44"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>