Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu beğeniyor ve onunla gurur duyuyorsunuz, ama partneriniz insan içinde gösterdiğiniz ilgiyi, baş başayken görememekten şikayetçi. Bugün bu şikayetini yine dile getirebilir.

Yoğun temponuz bugünlerde azaldı. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugün doğabilir. İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz.

Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor. Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var.

Önümüzdeki günlerde bir sağlık sorunu sizi epeyce koşturabilir. Ama arkasında esenlik görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde bir yakınınıza bağımlı yaşıyorsunuz. Adeta kendinizi unuttunuz ve sadece onu düşünüyorsunuz. Oysa yakınınız seçtiği, tercih ettiği bir yaşamı sürdürüyor gibi görünüyor. Bugün onunla yapacağınız konuşma sizi artık kendi yaşamınıza yöneltebilir. Bugün alacağınız bir daveti değerlendirebilir ve huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Ay-Koç burcu geçişi gün boyu etkili olacak. İyi bir planlama yapmanız halinde, işlerinizi kolaylıkla halledebilir, kendinizi güçlü bir şekilde savunabilirsiniz. Kendinize güven duyun. Kendinize duyduğunuz saygı önemli. Kim ne derse desin, haklı iseniz yolunuzdan dönmeyin. Saat 08:22 Ay-Güneş olumlu görünümüyle, gerek yakınlarımız gerek partnerimiz veya gerekse mucizevi bir şekilde imdadımıza yetişecek bir kuvvete ihtiyaç duyarız. Gün boyu yüreğiniz mutlulukla coşsun, her şey gülüşünüzle aydınlansın. Gönlümce sevgilerimle,

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birinin sana yalan söylediğini öğrenebilirsin. Sevgilinin sahiplenici davranması seni rahatsız edebilir.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size yapılan önerileri iyice düşünüp değerlendirmelisiniz. Moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda sıkıntı çekebilirsiniz. Bazı belirsizlikleri göz önünde tutmalısınız. Finansal konularda değişen koşullar içinde kalabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Ticari konuları iyi değerlendirmelisiniz. İşlerinizdeki ilerleme size sorumluluk getirebilir.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak maddi konularda,ve para konularında aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Mücadele duygunuzun artmasıyla birlikte karşınızda güçlü ve etkili kişileri bulabilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olaylar isteğiniz doğrultuda gelişmesine rağmen tatmin olmayabilirsiniz. Büyük beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmalı, sakin ve sabırlı davranmalısınız.

29 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi hem işinize hem de kişisel alanlarınıza yaymak, uzun vadeli planlarınızda işinize yarayacak. Sevdiğiniz insana karşı şefkatli ve anlayışlı tavırlarınız ön planda olacak.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu ev hayatınızın içinde gerçekleşiyor. Yeni eşyalar alabilirsiniz. Diğer yandan aile içi ilişkilerinizi daha gerçekçi bir diyaloglara farklı bir aşamaya taşımak istersiniz. Ebeveynlerle farklı görüş açılarını değerlendirmek oldukça yararlı olacaktır.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

29 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 32' 18" R
Ay
Yengeç
21° 50' 52" R
Merkür
Koç
26° 34' 09"
Venüs
Boğa
16° 24' 08"
Mars
Koç
09° 19' 49"
Jüpiter
Boğa
26° 53' 41"
Satürn
Balık
17° 35' 18"
Uranüs
Boğa
23° 04' 11"
Neptün
Balık
29° 15' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 50"
Chiron
Koç
21° 20' 28"
Lilith
Başak
24° 43' 30"
True Node
Koç
14° 57' 55"
Son Güncelleme : 12/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>