Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni, yeni şekillenmeye başlayan bir şeyler var, siz biraz sabırsız görünüyorsunuz. Flörtünüz, genel olarak serinkanlı biri. Gelişmeleri onun tayin etmesine izin vermeniz daha yararlı olabilir.

Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz.

Yeni bir birikim için epeyce zaman geçmesi gerekecek. Bankadaki küçük stokunuzu daha gerekli durumlara saklayabilirdiniz. Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir.

Bazı küçük hataların işlenmesine bilinçli olarak göz yumabilirsiniz. Karşı tarafın buna ödeyeceği az zararlı bedel, sizin öğütlerinizden daha yararlı olacaktır

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dünkünden biraz daha keyiflisiniz. Bazı yaşanan olaylar kolay, kolay unutulmuyor, birçok olay da yaşandığı yerde unutulup gidiyor. Ama siz pek ayrım yapmıyorsunuz. Bazen, ufak bir kırgınlığı bile ömür boyu sürdürebilme beceriniz olabiliyor. Bir sağlık sorunu ile uğraşıyorsunuz. Böyle konulardaki fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde dilden dile dolaşıyor.

28 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:11 Ay-Chiron kavuşumuyla Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, ilişkiler anlamında partnerin duygusal yönde birlik ve bütünlüğe ihtiyacını simgelerken, aynı şekilde sizin de bu konuda desteklenme arzunuzu işaret ediyor. Sağlıklı bir ilişki için, mutlaka özverinin, fedakarlığın ele alınması şart gözüküyor. Saat 10:00 Merkür-Satürn kavuşumu, aileniz ve ev içindeki sorumlulukların sizi biraz zorlamasına neden olabilir. Belki de daha önce verdiğiniz bir kararı şimdi tekrar ele almanızda yarar var. Bu kavuşum başka bir yerde yaşamak, çalışmak, görev üstlenmek veya tümüyle yaşamınızı değiştirecek bir yenilikte bulunmanın da göstergesidir. Fakat koşullara, şartlara, duruma iyice bakmakta yarar var. Aileyle ilgili kararların da ortaklaşa alınması gerekir. Eğer evinizden çalışıyorsanız, kendinizi tanıtmanız, birilerine ulaşmanız zaman alabilir. Bu sizi yıldırmasın. Hedefinizden eminseniz, her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Yeter ki, planlı ve disiplinli çalışmaya özen gösterin. Saat 12:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, hislerimizi duygularımızı kelimelerle ifade edebilmemizi sağlıyor. Yakınlarımızın varlığı bizi sakinleştiriyor ve coşturuyor. Saat 14:55 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Saat 15:08-19:30 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, maddiyat, aşk hayatınız, çocuklar ve başkalarıyla olan ortaklıkların ele alınmasında ve düşünüp taşınılmadan kararlar verilmemesinde yarar var. İlişkinizle ilgili konularda yaşanması muhtemel hayal kırıklıkları birkaç gün etkili olabilir. Kararlarınızı bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Saat 19:30 Ay-Koç burcu geçişinde sizin için huzur ve mutluluk, kimseye muhtaç olmamak ve parasal açıdan güçlü olmakla eş değerdir. İş ortamınız eğer huzursuzsa, hassas ve kırılgan bir ruh hali ile içinize kapanabilirsiniz. Tabi ki hayattan beklentileriniz var, öncelikle siz gerçekçi düşünebilen bir kişisiniz. Çalışkanlığınız ve dürüst yaklaşımlarınızlaçevresinde her zaman aranılan bir kişisiniz. Ay-Koç burcu geçişinde, bazen hırslanırız ve bencilleşiriz. Halimize derman olanı, derdimize çare bulanı yanımızda görmek isteriz. Eğer birileri her şey yolundaymış gibi hareket ediyorsa, tepki gösterebiliriz. Gün, güzellikleriyle sizi kucaklasın. Canı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haziran ayından itibaren yaşadığın hayal kırıklıklarını onardığın bir dönem başlıyor senin için.

28 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızı karıştıran konuları fazla detaylandırmayın. Karar vermekte zorluk çektiğiniz durumları tekrar değerlendirin.

28 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için mücadele verebilirsiniz. Eğitimlere katılabilirsiniz. Kişisel olarak hassas olduğunuz konuların üzerinde durabilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Sevdikleriniz için planlar yapabilirsiniz. Gün içinde gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

28 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür ile Satürn kavuşumu ev hayatınızın içinde gerçekleşiyor. Yeni eşyalar alabilirsiniz. Diğer yandan aile içi ilişkilerinizi daha gerçekçi bir diyaloglara farklı bir aşamaya taşımak istersiniz. Ebeveynlerle farklı görüş açılarını değerlendirmek oldukça yararlı olacaktır.

28 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde estetik, bakım ve ev düzenlemeleri ile ilgili işlerinizde yüzde yüz tatmin sağlayamayabilir, sonradan yeniden düzenlemeye gidebilirsiniz. Ruhsal olarak elinizde olan, size verilen değerlere odaklanıp değerini daha net görmeniz gereken bugünün akşamında mutluluğunuz artarken, hoşgörü ve sevgi ile kaliteli paylaşımlar geliştirebilirsiniz.

28 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile büyüklerinizle fikir birliği içinde olduğunuz bir konunun önemli bir sorumluluğunu üstleneceksiniz. Ev hayatınızda yapılması gerekenleri ciddiye almanız gerekiyor. Bazı ailevi konuşmalar hayata negatif bakmanıza yol açabilir.

28 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni istekler içine gireceksiniz. Uzaklara gitmek ve farklı ortamlara girmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda yoğun çalışmalar yapabilirsiniz.

28 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

28 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>