Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin tadını çıkartamıyor, feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Bunun için özel bir çaba harcamadığınızı savunsanız da dışardan pek öyle görünmüyor. Bu oyuna bir son vermelisiniz.

Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz

Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsrif oluşunuz. Ama para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberleriniz olacak.

Dönüp aldığınız bilginin kaynağında bir araştırma yapmanız gerekiyor. Bu bilgi sizi yanlış yönlendiriyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçiniz biraz buruk. Çünkü yakında çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı uzaklara uğurlayacaksınız. Kendi adınıza duyduğunuz üzüntü onun adına sevince dönüşemiyor. Çünkü onun bazı zorunluluklarla yarı istekli gittiğini biliyorsunuz. Sizi şu günlerde küçük bir sürpriz bekliyor. Sürprizin geldiği yer çok sevinmenize yol açabilir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 02:53 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 04:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veya finansal sıkıntılara çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Tabii ki kimseye eğilmeden, çıkarlarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Bunun tersi bir durum işimize gelmeyecek. Çünkü biliyoruz ki, bizi bizden başka kimse düşünmez. Onun için her şeye dikkat edeceğiz. Saat 14:13 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, eğer bir ilişki veyaortaklığı sona erecekse, mutlaka bize düşen payı almak isteriz. Kafamızın içindeki planların istediğimiz yönde gerçekleşmesi için mücadele etmemiz gerektiğini biliriz. Ancak alacaklarımızı yeterli oranda tahsil edebilecek miyiz, çıkarlarımızı risk altına alacak bir sorun yaşar mıyız? Diye düşünebiliriz. Bu bizi stres altına alabilir. Saat 15:16 Ay-Uranüs kavuşumu, hiç kimsenin üzerinizde denetimi olmadan, bağımsız bir şekilde kararlarınızı vermek isteğinizi gösteriyor. Maddiyat veya ilişkinizle alakalı konularda eskiye göre artık her şeyin farkındasınız. Çıkarlarınızı korumanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz. Bu kavuşum borçlarınız, alacaklarınız, davalarınız ve sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturma arzunuzun göstergesidir. Saat 19:50 Ay-Satürn görünümü, borç-alacak meseleleri, cinsel hayatınız, partnerinizin mali durumu ailenizle ilgili meselelere ciddi şekilde odaklanmanızı sağlıyor. İster istemez bunlarla ilgili bir problem varsa, akılcı ve gerçekçi şekilde ele almalısınız. Başkaları zorluk çıkartıyorsa, tek başınıza sıkıntılarınızı aşmanın yolunu bulmak lazım. Saat 21:37-23:38 arasında Ay boşlukta olacağından, yarım kalan işlerin tamamlanması faydalıdır. Böylece daha sonra çıkabilecek aksiliklerin önüne geçilmiş olur. Saat 23:38 itibariyle etkili Ay-Boğa burcu seyri, hayata güven duymak, huzur bulmak isteğinizin işaretçisidir. Sizi yanıltan hiçbir şeyin yaşamınızda yer almasından hoşlanmazsınız. Bastığınız yerin emniyetli olması gayet kıymetlidir. Ne kadar çok sevseniz de, hiç kimsenin peşinden koşmazsınız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. Etrafınızdaki gereksiz şakalaşmalar, konuşmaları boş bulursunuz. Gördüğünüze inanırsınız. Güvenli olana yönelirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın konumu iletişim becerini ortaya koyuyor. İnsanlar üzerinde etkilerin çok yüksek.

30 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi seven insanlara veya sosyal çevrenize tüm enerjinizi bugün harcama eğilimindesiniz. Bu nedenle biraz daha sakin olmanızda fayda var.

30 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişeye sokan konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Sizi krize sokan konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Banka işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gün olabilir. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat size çok daha aydınlık görünebilir. Tüm sorunlara ve risklere olumlu pencereden bakabilirsiniz. Gereğinden fazla iyimser olmayın. İhtiyatı elden bırakmayın.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

30 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Banka, kredi, faiz veya vergi ödemeleriniz gündeme gelebilir. Aile ortamlarınızda kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Maddi konularda kendinizi frenlemeye çalışmalısınız.

30 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizdeki derin plan ve fikirler, gün boyu zihninizi meşgul eder. Maddi güvencenizi kontrol altına almak istedikçe geçmişten getirdiğiniz kararsızlıklar su yüzüne çıkar. Bu dönemi sakin geçirmeye özen gösterin. Her şey olması gerektiği gibi olacak. Aksi takdirde endişe size hüzünden başka bir şey taşımaz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ortak yatırım ve paralar konusunda daha temkinli, tedbirli yaklaşmanız gereken bir günde olabilirsiniz. Özellikle öğle sonrasında aceleci karar ve adımlardan uzak durmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde ise işlerinizi daha rahat halledebilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 58' 54" R
Ay
İkizler
16° 36' 01" R
Merkür
Koç
23° 47' 38"
Venüs
Boğa
13° 08' 44"
Mars
Koç
07° 18' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 15"
Satürn
Balık
17° 23' 23"
Uranüs
Boğa
22° 54' 57"
Neptün
Balık
29° 11' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 04"
Lilith
Başak
24° 25' 53"
True Node
Koç
15° 11' 40"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>