Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz ödünlerin, bu korumayı ne kadar yaptıkları şüpheli. Geri adımlarınız, belki de bir yerde durmalı. Yanlış kişilerden etkilenmelerin de olumsuzluklarda payı olabilir.

Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Aşırı sorumluluklar, hayatınızındışında kalanına zaman bırakmıyor.

Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir. Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir.

Bazı insanları olduklarından fazla yerlere koyuyorsunuz. Bu değerlendirmedeki ölçüleriniz pek anlaşılır görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne sosyal ilişkilerinizde, ne deilişkilerinizde kuruntulara itibar etmemelisiniz. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdaki olayları size karşı geliştirebilir. Çok kendinden emin görünen birtakım insanları derinlemesine tanıma çabalarınız, size kalıcı yaşam dersleri verecek.

4 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:34 Ay-Mars zorlu görünümü, bizi hırslı ve oldukça tutkulu hale getiriyor. Ancak enerjimizi doğru iş, amaç, hedef üzerinde odaklamazsak, birileri üzerinde baskı kurmaya, ego odaklı hareket etmeye kalkışırsak, belki de başarılı olacağımız bir meselede kayba uğrarız. Saat 10:16 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, zorlukların bizi yıldırmasına izin vermeden, güven duygumuzu ayakta tutmanın önemini vurguluyor. Saat 11:34 Ay-Jüpiter görünümü, iç dünyanızda bir çatışma yaratabilir. Sosyal ilişkiler bu saatlerde pek istediğiniz gibi değildir. Arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Etrafınızdaki insanlara güvenmezsiniz. Sanki her şey size karşı gibidir. Bunlar birkaç saat içinde düzelecektir. Saat 18:52 Ay-Merkür görünümü, zihnimizin birkaç mesele üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor. Daha önce sizi endişelendiren bir konu tekrar gündeme gelir. Şimdi sorunları nasıl çözeceğinizi daha iyi biliyorsunuz. Uygun bir çıkış yolu bulacaksınız. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geride bıraktığın işler var. Üzerinde çalışmaktan yorulmuş olabilirsin; zaman ayırmaktan kaçabilirsin.

4 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda geçmişten beri yapmış olduğunuz yanlış davranış şekillerini yeniden yaparak aynı hataya düşebilirsiniz. Bu anlamda kısır döngülere karşı dikkatli olmalısınız. Finansal konularda ise hukuki sürçlere karşı dikkatli etmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatı akışa bırakmakta kararlı görünüyorsunuz. Bugün başkaları için pek çok fedakârlık yapabilir, göstermeden, koruyucu, kollayıcı yönlerinizi, özelliklerinizi sergileyebilirsiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü bugün duygusal hayatınızda yaşanacak problemlere işaret etmekte. Seçimlerimizin bedeli hepimiz için olumlu yada olumsuz sonuçları beraberinde getirir. Zamanında doğru gelen konularınızı size rahatsız edici gelebilir. İçinizde kopan fırtınaları birlikte olduğunuz insanla paylaşmalı ve birlikte neler yapabilirsiniz yanlış giden konuları nasıl çözebiliriz şeklinde düşünmeli ve kararlar almalısınız. Gerçekleri görmezden gelerek hareket ederseniz tahmin bile edemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşabilir ve derin üzüntüler pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Gerçekler hoşumuza gitmesede acıdır.

4 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi birçok konuda kopuk ve dağınık hissedebilirsiniz. İş alanlarınızda güzel görüşmeler yapabilirsiniz. Gün içinde, hayata ve yapacaklarınıza esnek yaklaşacaksınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de çok çalışmaktan kurtulamadığınız bir gün.Yığılan işlerinizi toparlamak, yenihaftasına hazırlanmak, kariyer planlarınızı güncellemek için bugünü de bilgisayar başında geçirirsiniz. Öğleden sonra kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde kalbinize sevgi yollamayı unutup, hem bedensel hem de ruhsal açıdan yorulursunuz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

4 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 22' 31" R
Ay
Aslan
15° 35' 19" R
Merkür
Koç
28° 46' 06"
Venüs
Boğa
18° 44' 41"
Mars
Koç
10° 47' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 38"
Satürn
Balık
17° 43' 32"
Uranüs
Boğa
23° 10' 49"
Neptün
Balık
29° 18' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 24"
Lilith
Başak
24° 56' 09"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>