Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızda kendinize yönelik zorlamalarınız var. Müşkülpesent biri olarak biliniyorsunuz. Kolay seçemeyen, kolay sevemeyen imajı uzun süreli yalnızlıklar getirebilir.

Birtakım engellenmeleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir. Ortaklık türü ilişkilere karşı bu sıralar uyanık olmanız gerekiyor.

Çözümsüz bazı para tartışmalarınız daha samimi yaklaşımlar gerektiriyor. Bununla ilgili aceleciliklerden kaçınmalısınız. Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor.

Bir yakınınıza gösterdiğiniz ilgi sapmalar gösterebilir. Hayata bakışıyla ilgi eleştirilerinize ve desteklerinize son vermeyi düşüneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizde yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Bugünlerdeki duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Yaşamınızın her alanındaki ilişkileriniz bu tür beklentiler içinde. Çok yakında, özel bir sorununuzda kısa süre de olsa çaresizlikler yaşayabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisinde, parasal işlerimizi halledeceğiz. Biz, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek istiyoruz. Riskten uzak, hakikaten mutlu olacağımız bir seçim yapmaktan yanayız. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, bir yerden gelecek para veya manevi destekler anlamında hayli beklenti içindesiniz. Bunun gerçekleşmesi halinde bir çok sıkıntınızdan kurtulacağınızı düşünmektesiniz. İşte bu görünüm sizi hem hırslandırıyor hem de ister istemez sabırsız kılıyor. Nasıl kılmasın ki? Son zamanlarda askıya alınan işler nedeniyle bedeniniz yorgun, kafanız dolu. Artık rahatlamak istiyorsunuz. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, kaygı duyduğunuz meselelerle karşılaşmanıza, yüzleşmenize sebep olur. Çözümlenmemiş bir takım problemler tekrar karşınıza gelebilir. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, maddi konularda rahat bir yaşam sürme arzunuzu gösteriyor. Bunun için imkanları geniş olan bir işe ihtiyacınız var. Çalışma saatlerim uygun olsun, düzenli bir gelirim olsun, çevremdeki insanlarla iletişimim ve ilişkilerim güçlü olsun diye düşünmektesiniz. Şu andaki şartlara baktığınızda tam olarak sizi doyurmadığı için pek keyifli değilsiniz. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz. Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar almak bu saatlerde yanlıştır. Boşluk süresince, anlaşmazlıkları çözmenin veya insanlarla anlaşabilmenin yolu, politik davranmaktan geçiyor.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduklarınızı, varlıklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek ve bunlardan yararlanmak isteyebilirsiniz. Ancak karşınızda güçlü kişileri bulduğunuzda yılmamaya ve yorulmamaya çalışın.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızı kontrol altında tutmanız bu konuda partnerinizi yıpratmamanız gereken özel bir gün. Harcamalarınızda gelir dengenizde sorun yaratmaktan vazgeçip her şeye sahip olmanın mutluluk getirmeyeceğini bilmeli ve küçük şeylerle mutlu olmasını öğrenmelisiniz. Sosyal çevrenizle olan diyaloglara dikkat etmeli, bazı şeyleri düşünmeden evvel yanlış anlaşılabileceğinizi düşünerek daha tedbirle hareket etmelisiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara dikkat etmelisiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çalışma hayatındaki kazançlarınızda artış gündeme gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda mücadele gerektiren durumlar olabilir. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Sanatsal konularla da ilgilenebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün psikolojik olarak kendinizi huzursuz ve gergin hissedebileceğinize işaret etmekte. Günü kendinize zehir etmeden uyandığınız andan itibaren kendinize zaman ayırın ve sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenerek yaşam enerjinizi kazanın. İş hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu terfi zam yeni bir görev ikramiye alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bitmesi gereken bitmeli mutlu ve huzurlu olmanız için! Bekar Başaklar sizlerde bugün karşılaşacağınız birinden fazlası ile etkilenebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi işlerinizi kolaylıkla halletmek isteyebilirsiniz. Ama parasal konularda yaşadığınız kararsızlıklar sizi zorlayabilir. Başkalarını memnun etmek yerine kendi isteklerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda ilerlerken kendinize verdiğiniz öz değeri sorgulayacaksınız. Yaşamınızda huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacı çok artar, yüksek sesli her şey bugün sizi rahatsız edecektir. Gün içindeki stresli saatleri atlattıktan sonra bugün kendinize vakit ayırın. Size zevk veren konulara yönelin. Ayrıca herkesin gönlünü hoş tutmaya çalışırken kendi kalbinizi kırmayın.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sadece ve sadece mesleki hayatınıza ve mesleki görevlerinize odaklanacağınız bir gün içindesiniz. İş arkadaşlarınız, ortaklarınız veya üstleriniz, en çok iletişim kuracağınız kişiler olacaklardır. Bu yüzden, söylenenleri iyi dinlemeli ve konuşurken de önemli noktaları atlamamaya çalışmalısınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 58' 55" R
Ay
Başak
05° 36' 09"
Merkür
Boğa
00° 49' 27"
Venüs
Boğa
20° 47' 39"
Mars
Koç
12° 03' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 14"
Satürn
Balık
17° 50' 31"
Uranüs
Boğa
23° 16' 37"
Neptün
Balık
29° 20' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 32"
Lilith
Başak
25° 07' 14"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>