Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakında uzun bir yolculuğa çıkacaksınız ve sevgilinizden bir süre ayrı kalacaksınız. Bu durum sizi psikolojik olarak çok yıpratsa da gittiğiniz yerde biraz rahatlayacaksınız.

İşyerinizde gelişen çoğu olaya tepkisiz kalıyorsunuz ve gelişmeleri takip edemiyorsunuz. İşinizde biraz daha dikkatli olmalısınız. Özellikle detaylara daha fazla özen göstermelisiniz.

Para durumunuza ilişkin bugün bir haber alacaksınız ve ani kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Her ne kadar bu kararı vermek için az zamanınız olsa da dikkatli düşünmelisiniz.

Bugün sağlığınız ile ilgili bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorun çok önemli olmamakla beraber canınızı biraz sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir. Sürprizlerle pek işiniz olmuyor. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün büyük kısmında Koç burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay'ın boşlukta kaldığı 05:14-16:06 saatleri arasında maddi konularla ilgili işleriniz ilerlemeyebilir. Para transferleriniz askıda kalabilir. 16:06 itibariyle Ay'ın Boğa burcuna geçmesiyle bu belirsizlikler de ortadan kalkıyor. Hatta akşam gerçekleşecek ola Ay-Uranüs kavuşumu, hayatınızda sizi mutlu edecek sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Kısacası bu akşam olumlu düşündüğünüzde gerçek olabileceğini göreceksiniz. Soyut konulara karşı da ilginiz artabilir. Araştırmacı ruhunuz öne çıkabilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinle bir araya geliyorsun!Bugün Ay 16:06'ya kadar boşlukta hareket edecek. Üzerine aldığın her işi hakkıyla yerine getirmen üstlerinin gözünden kaçmamış olabilir ve bu anlamda yapıcı bir konuşmayla karşı karşıya kalabilirsin. Eğer evli bir Başak burcuysan yeni bir aile ferdinin ailene katılacağı haberini alabilirsin. Bugünlerde ev değişikliği yapabilirsin. Yapacağın ev değişikliğine bağlı ihtiyaçlar maddiyat açısından gözünü korkutabilir. Bugün aynı zamanda aile ve yakın çevrenle diyalogunun oldukça sağlam olduğu bir gün yaşayacaksın. Uzun zamandır bir araya gelememiş olsan da bu durum aranızdaki sevgiye gölge düşürmeyecek.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi konularla ilgili ekstra harcamalar yapmanız gerekebilir. Dış görünüşünüze yapacağınız fazla harcamalarınız sonrasında size pişmanlıklar yaşatmaması için hızlı kararlar vermeyin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında duygusal açıdan huzursuzluk yaşanabilir. Neyse ki akşam saatlerinde daha akıcı ve yapıcı imkanlar içindesiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işi elinizden geldiğinin en iyi şekilde yapmak için samimiyetinizi de ortaya koyuyor, özellikle iletişim alanında başarılı oluyorsunuz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; güne alışveriş yaparak, evin ya da ailenin ihtiyaçlarını gidermek için harekete geçerek başlayabilirsin. İyimser duygularla dolu olduğun için bütün zorlukların altından kalkabileceğini düşünebilirsin. Akşam saatlerinde alacağın sürpriz haberler keyfini yerine getirebilir, yakınlarınla bir araya gelebilirsin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi potansiyelinin en üst düzeyine çıkmak isteyen Başakların denenmemişi deneme imkanları var. Olaylar kontrol etmekten çok akışın takipçisi olun. Bugün olayların akışı destekleyici koşulları ve huzursuz süreçleri peşpeşe getiriyor.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı titiz ve hassas olduğunuz bir gün sizleri bekliyor. En ufak bir kokudan rahatsız olabilir, minicik bir leke ile ortalığı yıkabilirsiniz. Kendinize karşı da oldukça eleştirel olduğunuz, kendinizi çok ağır yargıladığınız bir Cumartesi günü sizleri bekliyor. Bu kadar katı olmayın. Ne siz ne de bir başkası mükemmel olamaz. Affedin. Özür dileyin ve artık lütfen salın gitsin.

6 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 44' 18" R
Ay
Aslan
07° 28' 51" R
Merkür
Koç
27° 59' 12"
Venüs
Boğa
17° 55' 55"
Mars
Koç
10° 16' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 17"
Satürn
Balık
17° 40' 43"
Uranüs
Boğa
23° 08' 30"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 21"
Lilith
Başak
24° 51' 46"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>