Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler iniz size faydalı olabilir. Seviyeli her ilişkiye açık oluşunuz, kimi rahatsızlıkları duymanızı hiç gerektirmiyor.

İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz.

Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda değilsiniz. Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor.

Bugünlerdeyaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde kendinizi, hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz.Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmanız, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Dostlarınız belli bir hassasiyet göstermek durumunda kalabiliyorlar.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü, eviniz ve ailenizle ilgili konularda mantığınızı öne alarak düşünmenizi sağlar. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. İnsanlarla bağlantı kurmaya olan ihtiyacınız bu enerji sayesinde ön plandadır. Saat 13:45 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, eski dostlar, geçmişte yaşanan güzellikler, sevdiğiniz ancak yanınızda olmayan kişileri anarsınız, onları özlersiniz. Geleceğinizi güvence altına alabilmeniz ve dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmek sizin için önemlidir. Haksız, kaba, düşüncesiz davranan kişilere, vefasız insanlara içten içe kızarsınız. Moralinizi yükselten, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ortamda bulunmayı tercih edersiniz. 07 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Genel olarak tutkulu ve bir hayli arzulu davranırız. Çevremizdeki insanların bize karşı olan davranışları çok önemlidir. Zengin bir çevreye girmek, aradığımızı bulmak, evlenmek, finansal anlamda geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Genelde ilişki kurma tarzımız çekici yönlerimizi öne çıkarmak, karşı cinsi etkilemek şeklinde gelişir. Eğitimde,hayatında, tüm bağlantılarda güçlü insanlarla temas etmekten yana oluruz. Çünkü böyle kişilerin bizi üst noktalara taşıyacağını düşünürüz. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarımıza, sevdiklerimize düşkünlüğün göstergesidir. Ancak paramıza sahip çıkalım. Birilerini memnun edelim diye gücümüzü zorlamayalım. Hani değen insanlara, hakikaten bizim yanımızda olan kişilere gerektiğinde oluruz. Fakat bunun ayarını bilmekte yarar var. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çocuklarına odaklanabilirsin. Gezi ya da seyahat planı konularına daha çok yoğunlaşabilirsin.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı hesaplaşmalarınız içten ve derinden gerçekleşebilir. Ofis arkadaşlarınızla olan iletişimlerinize dikkat.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi istediğiniz hızda ilerletemeyebilirsiniz. Konuşmalarda sakin kalmaya çalışın. Öğleden sonra işleriniz sakinleyebilir. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte söz ve konuşmalarınızla cazibe merkezi olabileceğiniz, dikkat çekebileceğiniz bir dönem başlıyor. Yapacağınız gezi ve kısa yolculuklardan keyif alabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte söz ve konuşmalarınızla cazibe merkezi olabileceğiniz, dikkat çekebileceğiniz bir dönem başlıyor. Yapacağınız gezi ve kısa yolculuklardan keyif alabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz ama Venüs Akrep burcunu pek sevmediğinden, sorunlar yaşamanız da mümkün.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Aralık tarihine kadar Akrep burcuna geçen Venüs, kısa uzun yolculuklarınızı tetikleyecek eğitimler, kurslar, kardeşlerle ilişkiler ön plana çıkar. Yeniprojelerini değerlendirip, taşınma, yer değiştirme gibi konulara el atabilirsiniz. Kardeşleriniz arasındaki kıskançlık temasına dikkat!

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 31" R
Ay
Koç
27° 32' 00" R
Merkür
Koç
20° 44' 25"
Venüs
Boğa
08° 56' 19"
Mars
Koç
04° 41' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 00"
Satürn
Balık
17° 07' 13"
Uranüs
Boğa
22° 43' 04"
Neptün
Balık
29° 05' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 60"
Lilith
Başak
24° 03' 09"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>