Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz ödünlerin, bu korumayı ne kadar yaptıkları şüpheli. Geri adımlarınız, belki de bir yerde durmalı. Yanlış kişilerden etkilenmelerin de olumsuzluklarda payı olabilir.

Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Aşırı sorumluluklar, hayatınızındışında kalanına zaman bırakmıyor.

Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir. Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir.

Bazı insanları olduklarından fazla yerlere koyuyorsunuz. Bu değerlendirmedeki ölçüleriniz pek anlaşılır görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde ikili görüşmelere zaman ayırabilirsiniz. Danışmanlık almak, görüşme yapmak için uygun bir gün olabilir. Akşam saatlerinde duygusal stresten uzak ve sakin kalmaya çalışmalısınız.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 4 Ocak 2017 (saat 17:17)-8 Ocak 2017 (saat 12:43) tarihleri arasında Yay burcuna gerileyecek Merkür: Aile hayatımız, eşimizin işi, sahip olduğumuz malımız mülkümüz, özel hayatımız, duygularımız, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımız ve şimdiki şartlarımızla ilgili konularda gerçekçi olmamızı, hiçbir şeyi hafife almamayı, araştırmayı, öğrenmeyi, bilgilenmeyi, yeniden bakmayı gerektiriyor. Çünkü bu alandaki sorunlar işimize, mesleğimize, dış dünyaya yansıyabilir. Evimizde bir yenilik, yerleşim yerimizle alakalı bir değişim düşünüyorsak, bunun işimize etkilerini mutlaka göz önüne alalım. Satın alma-kiralama-yatırım gibi konuları uzman kişilere soralım. Dağıldığınız, bir türlü işin içinden çıkamadığınız bir durum varsa, birileriyle anlaşmakta zorlanıyorsanız, bunun nedenleri üzerinde hem zihninizi hem duygularınızı gözden geçiriniz. Anneniz babanızla ilgilenmeniz gerekebilir. Abartılı düşünmeyelim, gerçekçi olalım. Her şeyi biliyorum demek yerine öğrenmeye, bildiklerimizi tekrar gözden geçirmeye gayret edelim. Zamanı iyi kullanalım. İş-ev arasındaki dengeyi akılcı biçimde sağlayalım. Merkür geri hareketinin geçmiş konuların gözden geçirilmesinde faydalı olması dileğimle,

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev içerisinde sorun yaratacak şartlar oluşabilir. Ailendeki kişileri ilgilendiren meselelere dahil olabilirsin.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı yanılgılarınız nedeniyle hassas bir konu değişik bir boyut kazanabilir. Elinizdeki imkanlara sahip çıkmalı ve sağlık kontrollerinizi düzenli yaptırmalısınız. Etrafınızdan gelen baskılara direnin. Günün Atmosferi:MERKÜR YAY BURCUNA GERİ DÖNÜYOR

4 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz ön planda olabilir. Denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşama doğru daha çok ortaklı konularla uğraşabilirsiniz. Size kriz yaratacak durumlar ön plana çıkabilir. İletişimle ilgili konularda aksaklıklar olabilir. Ticari konularda mantıklı davranmalısınız.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli hazır cevap halleriniz tepki çekebilir. Her kararınızı hızlı düşünüp çabuk uygulamamalısınız. Biraz yavaşlayın. Sağlığınız için hareketli yaşamı tercih etmelisiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkilerinizde güzel ve etkili bir dönem başlıyor. Problemleri çözmek adına faydalı bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artacak, onu fazlasıyla önemseyeceksiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Duyguları yöneten Ay ve bugünden itibaren Venüs ilişkiler evinizde ilerliyor. Bu konuda şanslı gözüküyorsunuz.Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Birortaklığınız mevcutsa olumlu ve uzlaşmacı bir sürece başlıyor olabilirsiniz. Merkür gerilemesi nedeni iletişim aksaklıkları devam edebilir.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

4 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 30" R
Ay
Balık
29° 29' 15"
Merkür
Koç
19° 19' 17"
Venüs
Boğa
06° 35' 12"
Mars
Koç
03° 13' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 06"
Satürn
Balık
16° 57' 50"
Uranüs
Boğa
22° 36' 27"
Neptün
Balık
29° 02' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 43"
Lilith
Başak
23° 50' 27"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>