Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla aranılan biri olabilirsiniz. Yalnızlığı gerilerde bırakma dönemi. Çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir.

Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor. Birkaç hedefi birden yakalama aceleciliğinden vazgeçmelisiniz.

Para harcama isteği sizde bir dürtüye dönüşmüş gibi. Bugünkü koşullar böyle bir rahatlığa hiç elverişli değil. Terazinin bir kefesi daima ağır basıyor, dengeleyemiyorsunuz

Sizin kadar samimi yaklaşan bir sevgili hiç de ihtimal dışı değil; belki de çok yakında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi beslediğiniz umutları karartmaktan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir. Yüreğinizde beslediğiniz derin sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyecek. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 09:39 Ay-Mars kavuşumu bazen etrafınızda bulunan insanların hiç kimseyi dinlemediğini, umursamadığını fark etmeniz anlamına gelir ki, sizi rahatsız edici olabilir. Bazıları için ev alanı içindeki aktif hareketliliğin simgesidir. Bir eylemin gerçekleştirilmesi için bir araya gelinebilir. Ancak bu eylem, huzursuzluk şeklinde de tezahür edebileceğinden dikkatli olmakta yarar vardır. Sorunları çözmek böyle bir kavuşumda kolay olmaz. Acil kararlar alınabilir ve hemen uygulamaya dökülebilir. Risk altına girmemekte yarar vardır. Ailenizin güvenliğine önem veriniz ve birbirinize karşı ılımlı davranınız. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, fikirlerimizi anlayacak, yüce gönlüyle bizi kucaklayacak insanlara duyduğumuz ihtiyacın göstergesidir. Bir şeyler bizi geriye çekiyormuş gibi hissedebiliriz. Kimsenin bizi anlamadığını, zorluklarda yanımızda olmadıklarını düşünebiliriz. Övgüye ihtiyaç duyarız. Oysaki insan dışarıda aramaktan ziyade kendi içinde bunları oluşturarak ve elindeki güzelliklerin kıymetini bilerek gelişebilir. Fikirlerini yazıya, söze ve bir esere dönüştürerek doyuma ulaşabilir. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümü, ilişkimiz, ailevi ve özel meselelerin biraz endişeli, önyargılı şekilde ele alınmasına neden olabilir. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürlüğün önemini vurguluyor. Şartlar, hayatın kendisi veya ilişkiler bizi yorsa da yaşamak güzeldir demeyi unutmayın. Kendinize önem verin. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, riskli işlerden uzak durmamız gerektiğini vurguluyor. Zaten bizim de gönlümüz, böyle davranmaktan yana ise, rahatça tespitlerde bulunabiliriz. Yine iş, ilişki, duygusal konular bizim için önemli olacak. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde eviniz ve ailenizle ilgili konularda yorucu bir koşuşturma içinde olabilirsiniz. Tartışma ve sürtüşmelerden uzak durmaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ise ilişkilerde yanlış anlama ve anlaşılmalara dikkat etmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularda özellikle babanızla veya aile büyüklerinizden erkek figürleriyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bunu uzatmadan hemen tolere etmeli ve insanlarla olan iletişimlerinizde şartları fazla zorlayıcı davranmamalısıniz.Bu noktada herkesi olduğu gibi kabul etmek, sizin doğrularınızın onların yanlışı olduğunu bilmek sizi üzmemeli aksine farklı olduğunuzu düşünerek onları olağan karşılamalısınız.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar almayın. Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz. Ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sizlere; olumlu enerjiler sunuyor. Kendiniz için gerçekçi hedefler belirleyin. Zorluklardan korkmayın. Hedefleriniz için mücadeleci tavrınızı ortaya koyun. Çok duygusalsınız. Olaylardan çok çabuk etkilenebilirsiniz. Duygularınızla mantığınızı dengeleyin ve kimsenin iyi niyetinizden faydalanmasına izin vermeyin. Sezgileriniz bugün fazlasıyla yoğundur. İç sesinize güvenin. Gelecek amaçlı planlarınızı tasarlayın ve uygulamaya geçin. Bilincinizi genişletmek için yeni fırsatlarla karşılaşacağınız bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise sezgilerinizin rehberliği ile ilerleyin.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları tek taraflı görmeye ve algılamaya meyillisiniz. Anlık sinirlenmelerinize ve tepkilerinize çok dikkat edin. Ortak parasal harcamalarınızda sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcunda seyahati sizi ev ve kariyer konularına yöneltecek. Belki evinizde misafir ağırlamak isteyecek belki de siz yakınlarınızın evine misafirliğe gideceksiniz. Evinizde dekorasyon değişikliği yapabilir ya da mobilyalarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Daha geniş alan ve daha az eşyaya ihtiyacınız olduğuna karar verirsiniz. Dünya mutfaklarının orijinal damak zevkini dostlarınızla jazz dinleyerek paylaşabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde garipseyeceğiniz bir durum içinde kalabilirsiniz. Bu durum, partnerinizin tuhaf hareketlerinden kaynaklanabilir. Bugün, onun yapacaklarını alttan almalı ve sert tepkiler göstermemeli, bu geçici etkinin kalıcı sorunlara yol açmamasını sağlamaya çalışmalısınız.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 04' 42" R
Ay
Oğlak
20° 25' 06"
Merkür
Koç
16° 45' 50"
Venüs
Boğa
00° 33' 34"
Mars
Balık
29° 26' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 26"
Satürn
Balık
16° 32' 38"
Uranüs
Boğa
22° 19' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 19"
Lilith
Başak
23° 17' 53"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:25

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>