Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda sizi yönlendirme gayretinde olanların etkisinden kurtulmanız gerekiyor. İlgilendiğiniz kişi size yeterince yaklaşmışken hala beklenti içinde görünmeniz, atılmış adımların da geri alınmasına neden olabilir.

Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarını,yaşamı deneyimlerinizle çelebice karşılıyorsunuz. Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak.

Para konularındaki titizliğiniz sorunları azaltıyor. Yakın zamanda bazı sıkışmalar olası. Bazı ödemelerdeki zaman darlığı, iyi niyetli yaklaşımlarla çözülecek.

Sizi konu eden söylentilerin arkasında, sizin geniş yaklaşımınızın arttırıcı etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çıkarcı beklentilere karşı dikkatli olmalısınız. Problem olarak asıl sizi ilgilendiren, fakat birkaç kişiyi daha etkileyen çıkarcı bir yaklaşım, bugünlerde tartışma konunuz olabilir. Fazlaca umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Tepkisiz kalmanız halinde çok sınırlı kazanımlarla yetinmek durumunda kalacaksınız.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 06:56 Ay-Akrep burcu seyriyle Salı günümüz başlıyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda kendi bildiğiniz şekilde hareketten yanasınız. Size göre bu ilişkide güven olgusu önemli. Bunu istiyorsunuz. Her insan düzgün bir ilişki yaşamak ister. Ancak bir şey yokken gereksiz kuruntular sorun çıkartıyorsa, bundan kaçınmak lazım. Ay-Akrep seyri, tutkuları yükseltir. Ya hep Ya hiç tarzı düşünmeye zorlar. Bu da ilişkide sorun yaratır. Gerçekçi olmak gerekiyor. Endişeyi gerektiren durumlar var mı, sorunlar neden çıkıyor, bu kuşkular neden kaynaklanıyor? Bunları tespit etmek doğru olacaktır. Benim tavsiyem sakin ılımlı ve karşılıklı konuşarak, hislerinizi, endişelerinizi paylaşmanızdır. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü, her işinizi başarılı ve ciddi şekilde yapmanızı sağlıyor. Önemli bir karar verebilirsiniz. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizden yükselen isteklerle içinde bulunduğunuz durum çatışabilir. Sakin olun ve moralinizi yükseltmeye çalışın. Yakınlarınıza karşı biraz daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız. Harcamalarınıza özen gösterin.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde baskı ve kıskançlık gibi konular sorun yaratabilir, kendinizi bu anlamda huzursuz hissedebilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle açık iletişim kurmak yerine onun sizi anlamasını beklerseniz hata yapmış olursunuz. Kariyer beklentilerinizde ise daha gerçekçi düşünmeli ve ona göre davranmalısınız. Ofis ortamınızda ve çalışma hayatınızda uzlaşmacı ilişkiler içinde olmanız size daha sevgiyle yaklaşmalarına yardımcı olacaktır.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içinde bürokratik ilgili konular sizi zorlayabilir. İdealize ettiğiniz kişilerle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parlak zekanız yeteneklerinizle birleşince birlikte çalıştığınız hemen herkesin takdirini kazanacak çok önemli teklif ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Uzun zamandır aynıyerinde iseniz birlikte çalıştığınız insanlardan ortaklık teklifi alabilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konuhayatınızda yaşanan bu olumlu gelişmeleri çok güvendiğiniz insanlar dışında kimse ile paylaşmamanız olacaktır. Özel yaşamınızda ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak kararlar alarak aile içinde yaşanan bir çok sorunu çözüme kavuşturacak lokomotif görevi görecek ailenizin sevgi ve itimadını bir kez daha katlanarak kazanacaksınız. Bekar Başak'lar fiziksel çekiciliğinizin bir hayli yüksek olacağı bu süreçte karşı cinsin yoğun ilgisi başınızı döndürebilir ve kalıcı olmayan beraberliklere yönelebilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda ve çalışma ortamınızda farklı kişilerle tanışabileceğiniz, ilişki kurabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. İletişim açısından ise sözleriniz ve konuşmalarınızla etkili olabileceğiniz bir gündesiniz.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle karşı fedakâr ve anlayışlı hareket edeceksiniz. Yapmanız gereken günlük işlerinizi gözünüzde büyütmeyin. Bugünün keyifli enerjisine yoğunlaşmalısınız.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna yerleşen Ay sizin zihninizin ne kadar açık olduğuna ışık tutacak. Derin bir konuyu kaleme almak, spiritüel yaşamın kapılarını aralamak, kardeşinizin hayatındaki sır ve sis perdesini açıklığa kavuşturmak için size fırsat tanıyacak. Ayrıca komşuluk ilişkilerinizde de bugün farklı bir paylaşım yaşayabilirsiniz. Evde yarım kalan işlerinizi tamamlayın.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve bunların detayları, tüm vaktinizi alabilir. Zaman zaman sıkılsanız da, işleri erteleme veya ağırdan alma eğilimi göstermemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gücünüz ve konsantrasyonunuzu azalacağından, yapmanız gereken işler son derece can sıkıcı hale gelebilir.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 10" R
Ay
Oğlak
17° 44' 57"
Merkür
Koç
16° 41' 46"
Venüs
Boğa
00° 18' 56"
Mars
Balık
29° 17' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 40"
Satürn
Balık
16° 31' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 56"
Neptün
Balık
28° 53' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 39"
Lilith
Başak
23° 16' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>