Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz ve sevgilinize olan yaklaşımlarınız son derece tutarlı olacak. Akşama doğru sevgilinizle güzel saatler geçirebilirsiniz.

Geleceğinize ilişkin planlarınızı yeniden değerlendireceğiniz ve beklentilerinizi gözden geçireceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili olarak son derece tutarlı davranacaksınız ve isabetli kararlar alabileceksiniz.

Maddi konularda son derece başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni yatırım kararları alabilirsiniz. Bu kararları alırken bilgisine güvendiğiniz insanlardan yardım görebilirsiniz.

Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlar alabileceksiniz. Bu fırsatları iyi kollamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gün içinde aldığınız yada alacağınız kararlardan emin olabilirsiniz. Sosyal yaşantınızdaki hareketlilik bugün de devam edecek. Bugün özellikle akşam saatlerinde yeni ortamlara girebilir yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 15:01 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Çevrenizdeki insanlarla olan irtibatınızda uzlaştırıcı, kaynaştırıcı şekilde hareket etmek gayet faydalıdır. Saat 04:57 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi ve ilişkinizle alakalı konularda yaşanan sorunları işaret ediyor. Sizi anlamamakta ısrar eden kişiler yüzünden canınız sıkılır. Bu bazen eşinizdir veyaortağınızdır. Aile birliği için herkesin kendi payına düşeni yapması gerekir. Saat 15:01itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Yaşanılan ayrılıkları, nasıl olduğunu anlamadan geçen yılları, maddi kayıplarımızı, aldanmışlıklarımızı hatırlayarak, bunların üzerimizdeki etkilerini düşünebilir, kendimizce saptamalarda bulunabiliriz Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

1 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların tavırları seni şaşırtmaya devam ediyor. Uzun zamandır emek verdiğin ilişkin için güzel geri dönüşler olabilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışkanlıklarınızı değiştirin ve bunları aşmayı deneyin. Harekete geçme zamanı.

1 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Karşınızdakilere uyum göstermeniz gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden rahatlamış olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda konular daha sıkışabilir. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.

1 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni kararlar almak, ev ve yerleşime dair düzenlemelerde bulunmak ve kendinizi güvende hissettirecek yeni planlar yapmak için ideal bir gündesiniz. Bugün güven duygusu sizin için çok önemli olacaktır. Bu güvenceyi somut olan şeylerde arayacak, sevdiklerinizin her an yanınızda olmasını isteyecek ve onlarla sevgi dolu paylaşımlarda bulunacaksınız.

1 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz. Duygularınızı etkileyecek kararlardan uzak durun. Ufak tefek şeylere takılmamalısınız.

1 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Bu durumunuzla karşınıza güçlü kişileri de çekebilirsiniz. Güvenle ilgili problemler su yüzüne çıkabilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

1 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 27" R
Ay
İkizler
15° 03' 32" R
Merkür
Koç
23° 41' 06"
Venüs
Boğa
13° 00' 31"
Mars
Koç
07° 13' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 22' 52"
Uranüs
Boğa
22° 54' 34"
Neptün
Balık
29° 11' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 43"
Lilith
Başak
24° 25' 09"
True Node
Koç
15° 12' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>