Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda durgunluk gözleniyor. Duygularınız çok kapalı ve anlaşılmaz. İlgilendiğiniz insan duygularınızdan emin değil. Biraz daha açık olursanız , aşk yaşantınız istediğiniz boyuta gelecek.

İş yaşantınızda bazı gelişmelerin istediğiniz gibi olmaması sizi çok sıkıyor. Sürekliile ilgili yeni fikirler geliştirmek ve gelişmeleri istediğiniz biçimde yönlendirmek istiyorsunuz.

Paranızı hesaplı kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Parasal konularda şanssız gelişmeler yaşayabilir ve beklemediğiniz harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün düşüncelere dalabilir ve yapmanız gereken bazı işleri unutabilirsiniz. Kafanızı toplamaya ve yapacağınız işlere konsantre olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gününüzü dinlenerek ve özel zevklerinizle meşgul olarak geçirmeyi düşüneceksiniz. Genel olarak gün içinde keyifli olacaksınız. Bir süredir göremediğiniz bazı yakınlarınızı görme fırsatı bulabileceksiniz. Akşam saatlerinde bir akrabanızı ziyaret edebilir ve ondan bir paket alabilirsiniz.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 01:35 Ay-Jüpiter kavuşumunda dinlenme, sevdiğiniz kişilerle sohbet etmek sizi rahatlatır. Saat 03:38 Ay-Pluto görünümü, sıkıntılarımızdan kurtulmak istediğimizi işaret eder. Saat 11:26 Ay-Satürn görünümü, ilişkilerimizde uyum, denge, uzlaşı, anlaşma gibi olumlu duyguların akışını işaret ettiği gibi, bazı durumlarda çıkarlarımızı düşünmenin de göstergesidir. Mali konularda borçlarımızı temizlemek, iyi bir işe sahip olmak, kimseye borçlu kalmadan yaşamak arzumuz yükselir. Saat 23:25 Ay-Venüs görünümü gerek günlük hayatımızda gerekse çalışma ortamında huzur, paylaşım ve dengeden yana oluruz. Mali konular üzerinde hesaplamalarda bulunabiliriz. Mutluluk verici bir gün geçirmemiz dileğimle,

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanı meşgul eden meseleleri düşün. Bir de şu an aklından geçenleri… Ne demek istediğimi daha iyi anlıyor olmalısın.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin eğitim hayatı ya da çalışma arkadaşlarınız ile ilgili bazı konular sizi kaygılandırabilir. Sevdikleriniz adına kaygılarınız onların hayatına baskı gibi görünebilir. Bunu iyi dengeleyin.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir uğraş içinde olmak sizi daha mutlu edebilir. Güzellikle, sanatla ilgili bir konu ile uğraşmak, hizmet etmek de mümkün.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hafta ortasından itibaren, kariyerinizi ve işinizi ilgilendiren konularda yeni haberler alabilirsiniz veya aynı konularda yeni bir eğilim içerisine girebilirsiniz. Size uygulanan baskıları dirençle karşılayabilirsiniz. bütçenizi aşan harcamalar gündeme gelebilir.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminizde anlık ve biraz da sinirli davranmanız mümkün. İletişime dayalı işlerinizde güzel görüşmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir kız arkadaşınızın duygularla düşünceler arasında size yaşattığı ikilemle uğraşacağınız bir gün olacak. Siz uyumlu, ahenkli ilişkiler kurmak isteseniz de her şeyin tek taraflı işlemediğini anlayacaksınız. Aynı anlayışa karşınızdakilerin de sahip olması gerekir. Herkese hak ettiği kadar değer vermeyi unutmayın. Siz de en az onlar kadar değerlisiniz.

29 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

29 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>