Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gelecekle ilgili projeleriniz riske girebilir. Sevgilinizde, onun size yetmediği şeklinde duygular uyandırıyorsunuz. Onunla yaşadığınız ilişkiyi başkalarıyla bu kadar paylaşmanız gerekmiyor.

Hazırlıksız olduğunuz aksamalar söz konusu, ama altından kalkmayı başaracaksınız. İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz. Önünüzde atlamanız gereken iki engel var.

Elinizdeki bir malın paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli. Bununla ilgili gelişmeler yarın alacağınız bir haberle başlayabilir. Son zamanlardaki sıkışmalar, bağladığınız sebeplerle sınırlı değil.

Ağzınızı sıkı tutmanız gereken bir gün olabilir. Dolaylı edinilmiş bilgileri paylaşmak durumunda değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözünüz çeşitli sosyal etkinliklerde, ama yakınınızdakilerin koşulları ve moral durumları size ayak uydurabilecek yeterlilikte değil gibi. Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir. İkili ilişkilerde sorunları içerde çözme yolunu seçmelisiniz. İnsanların derde derman olan merakı, sorunları kördüğüm haline getirebilir.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 26 Temmuz saat 02:41-13 Ağustos saat 04:00 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşkta her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemsendiği bir süreç başlıyor. Ailevi konular üzerinde zaten durmaktayız. Bir de aşkta böylesi titizlik göstermek, hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz. Merkür geri hareketi 13 Ağustos-31 Ağustos arasında etkili olacak. Yukarıdaki konular tekrar gündem maddemizde yer alacak. Bu süreçte işlerinizi iyice analiz etmeniz ve doğru kararlar alabilmeniz dileğimle,

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün öğleden sonra dışarda program yapmak isteyebilirsin. Ailene karşı bugün daha canlı ve samimi olacaksın.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan zevk almak isterken çok fazla detaycı davranmanız ya da plancı olmanız söz konusu olabilir. Mutluluk varılacak bir istasyon değildir, mutluluk bir yolculuk şeklidir. Hürriyet Aile /

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Günlük işlerinizi toparlayabilirsiniz. Güçlü kişilerle ilgili konular sizi zorlayabilir.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Kendinizi seviyorsunuz artık. Kendinizle olan hesaplaşmaları bitirip daha sakin bir güne gireceksiniz. Partneriniz de sevgisiyle sizinle olacak.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulabilirsiniz. 2 hafta boyunca sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde zevkli yönlerinizi ortaya koyacaksınız.

26 Temmuz 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kazançlarınızda gecikmelere hazırlıklı olun. Ortak havuzdan yaptığınız zorunlu harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bir yandan coşkuyla atılımlar yapmak isterken diğer taraftan prosedürlerin çizdiği sınırlar ilerlemenizi zorlaştırır. Akşam saatlerinde Başak burcuna geçen Ay duygusal açıdan size analitik çözümler sunar.

25 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

26 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>