Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerden bir türlü kurtulamıyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözümlemek için her şeyi denediniz fakat bir türlü sonuç alamıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

İş yerinizde bugün bazı beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler olumlu yönde olacaktır. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girebilirsiniz.

Bugün parasal konularda dikkatsiz davranabilirsiniz ve bazı gereksiz harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailenizle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek için onlarla biraz daha fazla zaman geçirmelisiniz ve kendinize bir takım sosyal aktiviteler belirlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiklerinizle karşılaşabilir, eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. Keder size göre değil. Kendinizi toparlamalı ve yakınlarınızın şefkatinin farkına varmalısınız. Bugününüzü rahat bir avarelikle geçirmeyi planlayabilirsiniz. Daha önce tanıdığınız bir kişi ile bir muhabbetiniz olacak. İnsanlarla kolektif uyum içinde yaşamayı öğrendiniz.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, maddi ve manevi anlamda başkalarıyla aramızdaki sorunları, alışverişleri, ilişkileri gözden geçiririz. Bizi rahatsız eden konuları nasıl çözüme kavuşturmak gerektiğini bilinçli şekilde ele almamızda yarar vardır. Saat 03:57 Güneş-Mars kavuşumu, duygu-eylem-algı üçlüsünün evimiz, ailemiz ve geleceğimizle ilgili konularda bir hayli etkili çalışacağını işaret ediyor. Bizi besleyecek, büyütecek kuvvetli bir alan yaratmak istiyoruz. İç dünyamızda tümüyle eyleme dönük ve ne olursa olsun yılmadan cesaretle ilerleyecek yanımızla irtibattayız. Dürtülerimiz eylemlere dönüşüyor ve biz planlar yapıyoruz. Bunları uygulamak istiyoruz. Bu görünüm, ev veya ofis ortamında çalışmanın, hesaplar yapmanın, notlar almanın, neleri değiştirmek veya yenilemek gerekiyorsa bunları gözden geçirmenin işaretçisi oluyor. Beğendikleriniz yürürlüğe konuyor, beğenmedikleriniz tekrar ele alınıp düzeltiliyor. Saat 09:30-18:37 arasındaki Ay-Boşluk süresince, her türlü gecikmeyi, tersliği doğal karşılamak lazım. Hem fiziken hem ruhsal hem de sağlıklı bir biçimde yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu düşünerek, sorunları kafanızda büyütmemenizde yarar vardır. Saat 14:31 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, kazanç elde etmek amaçlı ve yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde hareket etmenin, insanlarla bağlantı kurmanın işaretçisidir. İlişkiler genel olarak bir amaca dönük, para elde etmeye yöneliktir. Kişi yeteneklerini değerlendirirken, bunların geri dönüşümünün parasal açıdan tatmin edici olmasını bekler. Boş işler peşinde koşmanın bir yararı olmadığını bilir. Saat 18:37 Ay-Terazi burcunda insanlarla olan ilişkimiz her anlamda önemlidir. Dengenizi bozabilecek olandan uzak durursunuz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Sözgelimi bir problem varsa, bunu deşelemek ve üzerine gidip içinden çıkılmaz bir hale getirmek yerine, hemen halledip huzur bulmaktan yana olabilirsiniz. Günün güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda temkinli olmalısın. Beklediğin para, maaş zammı, ek ücret gibi konular varsa gecikmeler olabilir.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi ilişkilerindeki bazı hayal kırıklıkları sizi üzmüş olsa da artık kime ne kadar güven duyabileceğinizi bilen bir varlığınız var. Hayat tecrübelerden ibaret bir yolculuktur.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. Aşk hayatınızla gündeme gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsallık... Olaylardan olumlu veya olumsuz etkileneceğiniz gündesiniz. Kartınızın da söylediği gibi kutsal ve iyi niyetli olmanız sorgulanmanıza neden oluyor.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

27 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki insanlara karşı aceleci tutumlar içine girebilirsiniz. Hırslı yapınızla yapmak istedikleriniz konusunda onları bugün çok zorlamayın. Aynı şekilde onlardan da bu etkiyi görebilirsiniz.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün boşlukta kalacağı için bugün sakin kalmalı ve kafanızdakileri pratiğe dökmeden önce plan yapmalısınız. Çocuğunuz için yaz programını ayarlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla analitik görüşmelere açık bir gündesiniz. Eleştirilerin olumlu taraflarından yararlanın. Gerçek dostların eleştirileri işinize yarar.

27 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

27 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>