Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan güne sakin başlayacaksınız ve fakat ilerleyen saatlerde gerginlikler yaşayacaksınız. Daha çok yalnız kalmayı deneyeceksiniz ve sevgilinizden akşama doğru önemli bir haber alacaksınız.

Bugün bazı olumsuz gelişmeler üzerinde hakimiyet kurmak için yeterli enerjiye sahip olacaksınız. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda bugün daha dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz ve bu anlamda bazı kaygılar taşıyacaksınız. Harcamalarınıza dikkat etmek zorunda kalacaksınız.

Sağlıkla ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize bu konuda sıkıntıya düşmemek için para ayırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal hayatınızı değiştirecek gelişmeler içinde olabilirsiniz. Çevrenizin kimi konularda büyük baskıları var. Hayat biçiminizin eleştirilmesi sizi üzebilir. Elinizdeki imkanları iyi ve akılcı kullanmanız gerektiğini biliyorsunuz. Ama bugün kimse sizi incitemeyecek. Alış veriş sizin en büyük zevkiniz fakat bu sıralar bütçeniz buna pek uygun değil.

28 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 03:32 Ay-Mars görünümü, günlük hayatımızı sakince, tarafsız bir bakış açısıyla, etrafımızdaki insanlarla güzel alışverişlerde bulunarak düzenlememiz gerektiğini hatırlatıyor. Ev içinde, aile ortamında isteklerimizi kabul ettirmekten yana davranabiliriz. Enerjimizi olumlu işlerde bulunarak kullanmakta yarar var. Saat 04:08 Ay-Güneş görünümü, bugün yapılacak işlerinizi dikkatle takip etmenizi, eviniz, ailenizle ilgili meseleleri de bilinçli şekilde ele almanızı sağlayıcıdır. İş ilişkilerinde uzlaşı ve uyum son derece önemlidir. Sağlığınızı önemsersiniz. Kişisel bakımınız, ev içi düzenlemeler gün boyu etkili olabilir. İşlerinizde kolaylık ve başarı dileğimle,

28 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Abartılı yaşayan ve önceliği kendine veren insanları gözden çıkartabilirsin. Zekanı kullanarak ilişkilerini düzenliyorsun.

28 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizde uyumlu bir denge yakalayacağınız ve bugüne kadar gereğinden fazla aldığınız sorumlulukları paylaştırmanız adına uygun bir gün. Hürriyet Aile /

28 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Gün içinde yakın çevrenizde yaşanan olaylardan etkilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. İşlerinize yön vermeniz gerekebilir.

28 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ tanışacağınız kişilerden etkileneceğiniz bir gün. Aşkta sürprizler söz konusu. Yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz.

28 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Alışkanlıklarınızda dengeli davranmak çok önemli olacak. Kafanız yapılması gereken işlere takılı olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor.

28 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın tüm gün Terazi burcunda seyahat etmesi size çalışma ortamınızda uyumlu ilişkileri taşıyacak. Aradığınız huzur ve sakinliği yakalarsınız. Günlük işlerinizde size yardım etmek isteyenlerlebirliği içinde olun. Ayrıca sanatsal faaliyetler de ilginizi çekebilir. Bu tarz etkinliklere katılmayı deneyin.

28 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

28 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>