Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biten beraberliğiniz hala sürüncemede gibi. Oysa öte yandan yeni bir ilişkinin içersindesiniz. Kendinizi yeni sevgilinizin yerine koymayı becerebilirseniz, her şey yoluna girecek.

Çalışkanlık ve yetenek kolay kolay bir araya gelmez, diyorsunuz. Son günlerdekiaksatmalarınıza karşı savunmanız bu. Ama bu teselli sizi bir yere kadar götürecek, bunu bilmenizde yarar var.

Paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Harcamalarınız, küçük yatırımlarınız hepsi akılcı ve isabetli. Hayatın tadını çıkarmayı bilmediğinizi söyleyenlere hiç aldırmıyorsunuz.

Farkında değilsiniz, ama üçlü bir oyun sahneliyorsunuz. Aşk ilişkilerinde bununu sonuçları çok ağır oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özgüveninize, direnme gücünüze çok ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün olabilir. Nedenini biliyorsunuz. Ama işin buraya gelmesindeki hatalarınızı kabullenmekte nedense zorluk çekiyorsunuz. Akşama yakın bir ziyaretçiniz var. Onunla karşılaştığınızda biraz keyfiniz kaçar gibi olacak, ama sonradan toparlanacaksınız. Bu ziyarette biraz buruk bir nostalji görünüyor.

1 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Kova burcunda ilerleyen Ay etkisinde güne başlarken, size has özelliklerinizi giyiminizle, fikirlerinizle duruşunuzla göstermeye çalışırsınız. Sizi mutlu eden, keyiflendiren konular üzerinde düşünmeyi tercih edersiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelmek, arkadaşça paylaşımlar, yeni bilgiler edinmek hoşunuza gider. Böyle bir enerji altında, sözgelimi bir olay canınızı sıktığında akıllıca gözden geçirmede bulunarak halletmeye çalışırsınız. İşinizle ilgili yenilikleri takip edebilir, kariyer hayatınızdan aile yaşamınıza kadar her konuda kendinizi farklı ve özel biri olarak görürsünüz. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

1 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerin ön plana çıktığı bir gün. Seninle aynı fikirde olmayan eşine karşı hoşgörü göstermekte zorlanabilirsin.

1 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde krizlere dikkat edilmeli. Aileniz ve kardeşlerinizle olan iletişimlerde baskı unsuru varsa tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça kararlı ve mücadelecisiniz. Hafta sonu olmasına karşın çok meşgul olabilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizin yönü değişecek ve isteklerinizle ilgileneceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile haberleşip birlikte çeşitli organizasyonlar yapabilirsiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler alanınızda yeni kararlar alabileceğiniz, partneriniz, dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla aranızda duygusal mesafe hissederek yeni bir tavır benimseyebileceğiniz, varolan problemlerin üzerine gitmemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

1 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken günlük rutine dair ufak tefek işlerde tamamlanması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Düşüncelerinizde bazı hayal kırıklıklarını kendi kendinize tetiklemeyin. Geçmişte olanlara takılıp kalmak yerine anın tadını çıkarmaya odaklanın.

1 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda hareket ederken size inatçı tavırlardan bir fayda elde edilmediğini anlatacak. İnsanlar arasındaki fikir ayrılıklarına saygı göstermek, herkesin fikrini dinlemek ve bunların bir mozaik oluşturduğunu kabullenmek önemli davranış şekli olur. Ayrıca enerji çalışmaları yapmak ve vücudu dinlendirmek önem arz eder.

1 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

1 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 27" R
Ay
İkizler
21° 28' 54" R
Merkür
Koç
24° 08' 44"
Venüs
Boğa
13° 34' 54"
Mars
Koç
07° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 16"
Satürn
Balık
17° 25' 00"
Uranüs
Boğa
22° 56' 11"
Neptün
Balık
29° 11' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 12"
Lilith
Başak
24° 28' 14"
True Node
Koç
15° 09' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>