Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor.

Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir.

Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız. Değişiklik yaşamak motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünü korksa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Çarşamba günümüzü, saat 10:51 itibariyle etkili Venüs-Jüpiter kavuşumuyla karşılayacağız. Bu enerji, aile içinde gücünüzün artışı, evinizi genişletmek, büyütmek anlamında kısmetlilik, konforlu bir yaşam, iç huzurunuzun yükselişi gibi olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Kendinizi evin kral ve kraliçesi hissedersiniz. Tüm iyi  niyetiniz, sevginiz, dayanışma duygunuz  aileye yönelik konularda yükselir. Evinize bir şeyler almak, güzelleştirmek arzunuz büyür. Ailede bir canlanma görülür. Moraliniz güçlenir. Evinize daha fazla düşkün olursunuz. Ödenmesi gereken borçlarınızı kolaylıkla halledersiniz. Çalışıyorsanız, farklı ve yaratıcı tarzda yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz işlere yönelirsiniz. Harcamaların ölçüsünü kaçırmazsak iyi olur. Ay-Oğlak burcunda geçişine, saat 12:11 itibariyle başlayacak.  Düzene kavuşturulması gereken işlerinize öncelik vermeniz faydalı olur. Bir mesele üzerinde düşünürken, güvenilirlik, dürüstlük ilkesi bizim için kıymetli olacak. Nasılsa halledilir diye düşünmeyeceğiz. Mutlaka düzgün ve tutarlı olmasına özen göstereceğiz. Sorumluluklarının farkında, tutarlı ve sağlam olana yönelen sizler için bu enerji gayet olumlu. Saat 20:33 Ay ve Mars  karşıtlığında, çevrenizdekileri etkileme gücünüz fazlasıyla yoğundur.  Sizin gibi düşünmeseler de bunun pek dert etmezsiniz. Eğer kafanızın içinde yapmayı düşündüğünüz bir şey varsa ne yapıp edip bunu yerine getirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda şu andaki şartların yetersiz oluşu canınızı sıkabilir. Daha iyi imkanlar altında olduğunuzda rahat edeceğinizi bilirsiniz.  Ayrıca aşk konusunda kafanızın içi bu aralar karışık olduğu için bir yandan iletişimde bulunmaya çalışırken diğer yandan güç ve kontrol kurmaya kalkışabilirsiniz. Sizin için güvence çok önemli olduğu için, hassasiyet bu saatlerde biraz artabilir. Gününüz çiçek çiçek mutluluk ve huzur  içinde geçsin. Umduğunuz güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,    

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, düzenli ve sabit yapınızı ortaya çıkarıyor. Bugün, katılacağınız toplantılarda karizmatik kişiliğinizle dikkat çekeceksiniz. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Ona gerçek duygularınızı göstermelisiniz Tutucu tavırlarınız yüzünden aranızda istenemeyen problemler çıkabilir.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirilmemiş işler, halledilmesi gereken konular ve kendinizle ilgili bazı konular aciliyet gerektirebilir. Diğer kişilerin hayatlarına neşe, kolaylık veya zenginlik katmak için gerekli her şeye sahipsiniz. Bunu unutmamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, hırslarımızı veya yaşamsal planlarımızı ön plana çıkartabilir. İmajımız ve amaçlarımızı ilgilendiren başlıklar ön plana çıkabilir. İçsel istek ve ihtiyaçlarımız ve ait olduğumuz toplumun bizden beklentileri ya da toplum içinde sürdürmemiz gereken duruş arasında sıkışıp kalmış hissedebiliriz. Ev, aile ve ülke başlıklı konulardaki gelişmelerin doğru yönetilmesi gerekiyor. Hafif bir stres hissedilse de, ikili ilişkilerimizde yaşanacak hoşluklar, partnerimizin veya sevdiğimiz kişilerin jestleri ya da estetik veya yaratıcılık gerektiren işlerde yaşanacak tatmin veya hoş gelişmeler stresi unutturabilir. Aşağıda dolunayın burçlarınıza etkilerini paylaştım.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Öğlene doğru işlerinizde yeteneklerinizi daha fazla kullandığınızı hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güç mücadelesi gerektiren ortamlardan uzak durmalısınız. Ayrıca çevrenizin kıskançlığını çekecek davranışlarda bulunmamaya özen gösterin.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. İş görüşmelerinizin başarılı geçeceği bir zamandasınız.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz. Hayata güvenle bakmanın tam zamanı. Duygularınızı etkileyecek kararlardan uzak durun. Ufak tefek şeyler sizi üzmemeli.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız yerde kalabalıklar artıyor, evinizde daha çok misafir ağırlamaya başlayabilirsiniz, evinize yeni teknoloji aletler, iletişim aletleri, beyaz eşya, elektronik aletler alabilirsiniz bu hafta. Kira sözleşmenizi yenileyebilir, toprak-gayrimenkul konularında yatırım yapabilir, satılmasını istediğiniz bir mülkünüz varsa satabilir

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 34" R
Ay
Boğa
29° 18' 15" R
Merkür
Koç
22° 37' 24"
Venüs
Boğa
11° 37' 56"
Mars
Koç
06° 21' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 17' 40"
Uranüs
Boğa
22° 50' 40"
Neptün
Balık
29° 09' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 07"
Lilith
Başak
24° 17' 42"
True Node
Koç
15° 17' 56"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>