Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz..

30 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle Salı gününe merhaba diyoruz. Bu enerjinin etkisi altında, ilişkimizde beklentilerimizi önemseriz. Buna uygun şekilde hareket edilmesini arzularız. Yanılmak istemeyiz. Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında,konuları, ortaklık münasebetleri, sağlığınızla ilgili meseleler önemini daha fazla hissettirebilir. Elde olmayan gerginlikler, özellikle çalışma hayatınızda sorunlara yol açabilir. İçe akıtılan öfke, fiziksel ve ruhsal olarak rahatsız edici olabilir. Sakin olalım, soğukkanlı düşünmeye gayret edelim. Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sıkıntılarımızı, bizi bağlayan, zorlayan koşullarımızı aşabilmek, rahatlayabilmek arzumuzun işaretçisidir. Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, ortaklaşa hareket edebileceğimiz insanlar arıyoruz. Kendimizi iyi hissedeceğimiz ortamda bulunmak istiyoruz. Bu saatlerde ailemiz, eşimiz, sevdiklerimizden olumlu davranışlar bekleriz. Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arası Ay-boşluk etkisi altında geçecek. Bu zaman dilimi,  yaşamınızı yakından ilgilendiren değişiklikler ve herhangi bir konuda yapılacak sonlandırma veya başlangıç anlamındaki eylemlerinizi askıya almanız, ani kararlardan uzak durmanız son derece önemlidir. Üzerinde düşünmeden bir karar vermemeli, bir daha incelemeliyiz. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

30 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, bugün hemen her konuda söyleyecek sözlerinizin olduğuna işaret etmekte. İş hayatınızda sürpriz bir teklif alabilir, gelirlerinizde hatırı sayılır bir artış sağlayacak bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Günün her saati size olumlu yönde gelişmelerle, isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacak ve kendinize olan güveninizle size sunulan her şeyi akıllıca değerlendirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle romantizm oldukça yüksek ve keyifli olacaktır.

30 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli birbirliğinin, ilişkinin ya da plan ve projenin hiçbir tutarlı yanı olmadığı kanısı hakim olmaya başlayabilir. Dolayısıyla, daha fazla ileri gitmek mi yoksa geri planda kalmak mı gerektiği konusuna odaklanmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni randevular veya mevcut ilişkilerimizde yenileyici etkiler devrede. Aşırılıklara ve abartılara açık günlerdeyiz. Her şeyin fazlasını isteyebiliriz. İlişkiler, sosyal aktiviteler veya içine estetik katılması gereken işler bu anlamda desteklenirken, yeme içme, giyinme veya alışveriş temalı işlerde aşırılıklara kaçmak zararlı olabilir. İlerleyen saatlerde, bize verilen fikirleri veya önerileri dikkatle dinlememizde fikir farklılıklarını tartışmaya çevirmememizde fayda var. Dolunay stresi yavaş yavaş hissedilmeye başlasa da, Genel anlamda şanslı kazanımlara(özellikle, maddi, ilişkiler veya yaratıcılık gerektiren işler bazında) açık birkaç gün.

30 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili eksiklikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle ilgili olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Öğlen saatlerinde yanlış değerlendirmeler yapabilirsiniz dikkatli olmanızda fayda var. Sizi yoran konulara dahil olmayın.

30 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün enerjiniz ve performansınız yerinde. İçinize sığmıyorsunuz. Bu mutluluğun anlamı yakında partnerinize kavuşacak olmanız.

30 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

30 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile hayatınızda değişimleri kolay karşılayacaksınız. Her zamankinden daha hızlı, beklenmedik ve farklı bir gün olabilir. Parasal bir alışverişiniz olacaksa kendinizi iyi hissedeceksiniz.

30 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde sıra dışı, farklı değişimler yaratmak için ideal bir hafta. Ani bir kararlar yeni mobilyalar alabilirsiniz evinize veya dekoratif anlamda normalin dışında biraz çıkabilirsiniz. Bu hafta sizi saran, sorumluluk yükleyen koşullardan bir nebze olsun kurtulmak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ki hayatınızda özel anlamda  biri yok ise, bu hafta gizli kapaklı çapkınlıklar yapabilir, saman altından su yürütebilirsiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

30 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 56' 02" R
Ay
İkizler
01° 22' 58" R
Merkür
Koç
22° 45' 29"
Venüs
Boğa
11° 48' 42"
Mars
Koç
06° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 57"
Satürn
Balık
17° 18' 21"
Uranüs
Boğa
22° 51' 11"
Neptün
Balık
29° 09' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 35"
Lilith
Başak
24° 18' 40"
True Node
Koç
15° 17' 15"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>