Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu, sevmenin dışında çok da saygın bir yere koyuyorsunuz. Sevgiliniz sizi gururlandırıyor. Ama sevgiliniz, çok sevilen rolünün dışına çıkamıyor. Sevgi bombardımanınızla buna izin vermiyorsunuz.

Aldığınız taktikler,ilişkilerinizdeki sorunlara çözüm olmuyor. Belki de, birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve nezaketlisiniz. Bu akşam evetaşımanız gerekebilir.

Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar iyi hesap yapmanız gerekiyor. Yapmanızın gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz.

Çevrenizde yabancısı olduğunuz bazı davranışlardan rahatsızlık duyuyor, bunları sürekli eleştiriyorsunuz. Araya mesafe koyma yoluna giderseniz daha yararlı olabilecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmak üzeresiniz. Bu ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor. Ama bu işe pek niyetli görünmüyorsunuz. Yapmak istediğiniz bazı sosyal faaliyetlere birtakım yerlerden icazet almanız gerekiyor. Partnerinizin bu ve onu ihmal ettiğiniz buna benzer şeylere pek izni yok gibi görünüyor. İş yaşamınızdaki çözümsüzlükleri yakında halledeceksiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 10 Ekim 2017 (saat 16:20)-8 Kasım 2018 (saat 15:38) tarihleri arasında Jüpiter-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreçte evlilik veya her türlü ortaklıkta, ikili ilişkilerde güven duyabileceğimiz, bizi sırtımızdan vurmayacak, derinliklerimizi keşfedecek, tutkulu ve güçlü biriyle olmak isteriz. Genelde bu türden kişileri kendimize çekeriz. Yasal bir sözleşmeye dayalı olsun veya olmasın bizim bu ilişkide ortaklaşa bir yaşamı sürdürme arzumuz yoğundur. Cinsellik, para, güç olguları gayet kıymetli olup, ilişkinin özünde yer alır. Süregelen bir hayatın değişimi ve dönüşümünü işaret eden bu süreçte seçimlerinizi yaparken tabii ki dikkatli olmakta yarar var. Çünkü aradığınız güce kavuşurken, baskı altına alınmanız, kıskanılmanız, zorlanmanız da mümkündür. Tercih yaparken bunu unutmayın. Evliliğin bir ortaklık olduğunu unutmayalım. Karşımıza çıkan kişiyi veya mevcut partnerimizi tanıyalım. Tutkularını, yaşama nasıl baktığını ve sonra derinlikli şekilde kendimize bakalım. Bu bakış hali, doğru ve güçlü beraberlik için şarttır. Jüpiter-Akrep geçişi ilişkide anlaşmazlık dönemine denk geliyorsa, aranızdaki mücadele hayli çetin olabilir. Tutkular, cinsellik, güç ve baskı etkili olabilir. Bu durumda ortak bir noktada buluşmak kolay olmaz. Ancak inançla, kendinize güvenle her zorluğu aşmanız mümkündür. Bu süreçte, öyle biri karşımıza çıkar ki, bizi dönüştürür, yenileştirir ve kendi kendimizin farkına varmamızı sağlar. Tutkulu, oldukça kuvvetli duygularıyla bizi sarıp sarmalar. Zayıf yönlerimizi güçlendirir. Bugüne dek ilişkide baskı uygulayan taraf biz isek, Jüpiter-Akrep seyri boyunca, bunun yanlışlarıyla karşılaşabiliriz. Onun içindir ki, ister evlilik ister uzun süreli bir ilişki veya ortaklık olsun, bu seyir boyunca zorlukları inanç ve kararlılıkla aşacağımızı bilelim. Jüpiter-Akrep burcu seyrinin tüm dünya için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

10 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin biriyle iletişime geçebilirsin. İnsanların fikrini almak istedikleri bir konuda taraf olmak istemeyeceksin.

10 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre dostluklarınız ya da çalışma arkadaşlarınız ile gelişen bazı olaylarda daha yapıcı ve sakin olmakta fayda var.

10 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Çalışma hayatınızdan gelen kısmetler söz konusu. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Sorumluluklarınızı başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Bilginizi de paylaşabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli bir gün geçireceksiniz. Olaylar karşısında büyük bir heyecan hissetmeniz mümkün. İsteklerinizi sevdiğinize anlatabilir, onun yardımlarını isteyebilirsiniz. Uzaklarda bulunan yakınlarınızla görüşebilir, onun ziyaretine gidebilir, isteklerinizi anlatabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda oldukça keyifli ve şanslı etkiler altına giriyorsunuz. 1 yıl boyunca güzel ilişkiler yaşayabilir ve ikili ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareketli bir gün geçireceksiniz. Olaylar karşısında büyük bir heyecan hissetmeniz mümkün. İsteklerinizi sevdiğinize anlatabilir, onun yardımlarını isteyebilirsiniz. Uzaklarda bulunan yakınlarınızla görüşebilir, onun ziyaretine gidebilir, isteklerinizi anlatabilirsiniz.

10 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

10 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 20" R
Ay
Oğlak
01° 34' 36"
Merkür
Koç
16° 20' 43"
Venüs
Koç
28° 49' 05"
Mars
Balık
28° 21' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 14' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 31"
Lilith
Başak
23° 08' 29"
True Node
Koç
15° 25' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>