Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız gittikçe bir kabusa dönüşüyor. Sinirleriniz tümüyle yıpranmadan bu işe bir çözüm bulmak istiyorsunuz. İşin ilginç yanı, sevgi bağlarınızın iyice gevşemediğini de biliyorsunuz.

İşyerinizin teknik gelişmelerin gerisinde kalması sizi başka seçenekler aramaya itiyor. Aynı meslekten arkadaşlarınıza bunu duyuracak ve birkaç gün içinde yanıtlar alabileceksiniz.

Para konularında inisiyatifi kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Paranın idaresinin sizin iradenizde olması gerekiyor. Kendi dışınızdaki harcamalarla ilgili sorun yaşıyorsunuz.

Sonuç almaya çalıştığınız bir çabanız sizi maddi anlamda bir yıkıma götürebilir. Buna dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tartışmalı, yorucu bir geceden sonra kendinizi bitkin hissediyorsunuz. Artık bu tartışmaları bir an önce bitirmeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan özel bir arkadaş ziyareti yapacaksınız. Bu buluşmadan dönüşünüz biraz umutsuzluk içinde olacak. Sizi üzmeye çalışan biri var. Onun niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 04:45 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, başarı ve mutluluğun parasal ve duygusal meselelerle ilintili olmasını sağlıyor. İnsan özgürce hareket edebilmek için yeni bir şeyler ortaya koyması gerektiğinin gayet iyi farkında. Böylece daha fazla kazanabileceğini, istediği gibi hayatını yönlendirebileceğini düşünüyor. Bugün bir başka önemli konu, parasal harcama eğiliminizin yüksek oluşudur. Hele bir şeylere canınız sıkkınsa, kendinizi mutlu etmek istersiniz. Bu doğal olarak bir şeyler satın almak, hoşunuza giden bir şeye sahip olmak için kesenin ağzını açmak anlamına gelir. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü, girişimci düşünmenin ve sabırsızlık yerine, kararlılığın önemli olduğunu işaret etmektedir. Sizi şu anda kısıtlayan durumları aşabilmenin yolu, hem başkalarıyla ilişkimizi güçlü tutmak hem de amacımızın farkında olmaktır. Sıkıntılarımız varsa bunları giderecek yollar aramak, boşu boşuna kendimizi üzmekten, sinirlenmekten daha iyidir. Kendimize güvenelim. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarının planlarınla ilgili söylemlerine kayıtsız kalmayacaksın. Bugün sağlam adımlarla ilerlediğin için mutlu olacaksın.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin yaşamda bir amacı ve başkalarına verecek özel bir hediyesi veya yeteneği vardır. Bu özel yeteneği bul ve paylaş.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili doğru kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almanız daha uygun olur. Gün içinde kişisel yeteneklerinizle işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Finansal konularda hızlı karar almak sorunda kalabilirsiniz. Yaşayacağınız gerginlikler hata yapmanıza neden olabilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIKICI bir gün olabilir sizin için. Ama aksam saatlerinde keyifli sohbetler sizi bekliyor. Uzun zamandır böyle iyi vakit geçirmemiştiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda bazı konuşmalarınızda kolay ikna olamayacaksınız. Özellikle yabancılarla yapılacak işlerinizde fikirlerinizi ortaya koyarken zorlanabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok daha enerjik ve istekli olacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmanız gerekebilir. Geleceğe yönelik yeni atılımlar yapabilir, ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 16' 49" R
Ay
Yay
25° 50' 38"
Merkür
Koç
16° 14' 50"
Venüs
Koç
28° 16' 45"
Mars
Balık
28° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 34"
Satürn
Balık
16° 22' 42"
Uranüs
Boğa
22° 13' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 01"
Lilith
Başak
23° 05' 34"
True Node
Koç
15° 26' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>