Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın kurallarla yaşanamayacağını düşünüyorsunuz. Size göre birtakım koşulların aşkın önünü kesebilmesi olanaksız. Ama yine de kuraldışı bir aşkı yaşayabileceğinizden pek emin değilsiniz.

Çalışma arkadaşlarınızın daha çok, fazladan çalışmasına neden olabiliyorsunuz. Çünkü bazı işler elinize yapışıyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz.

Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz. Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz paniktesiniz.

Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Tedirgin, kararsız bir görüntü size kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 04:46 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kararınızdan dönmezsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi stres yaratabilir. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardaki sorunları aşabilme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri saklamadan, net ve açık şekilde ifade etmeye çalışırız. Çünkü böyle yaptığımızda kendimizi mutlu hissederiz. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü, finansal veya duygusal ilişkilerde geçmiş tecrübeleri gözden geçirmenin yararını işaret ediyor. Başkalarının görüşleri, davranışları hakkında önyargılı düşünmeyiniz. Sonuçta herkes aynı olmak zorunda değil. Birileri size destek vermiyor, onaylamıyorsa kendinize güvenerek ayaklarınızın üzerinde durmayı bilmelisiniz. Böylece gücünüzün farkına varırsınız. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, sizden saklananları öğrenmenizi sağlar. Ancak öğrendiklerinize sinirlenmeyiniz. Bilakis bunlar size yepyeni bakış açısı kazandıracaktır. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun konumda güç kazandığın bir dönem başlıyor. Bugün eski sevgilinle tekrardan iletişime geçebilirsin.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir hobi edinmeniz adına planlar oluşturabilirisiniz. Yeni tanışmalar hayatınıza heyecan getirebilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylarda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Gün içinde huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinebilirsiniz. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Değişen koşullar sizi şaşırtabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak anlayışlı ve kararlı bir çalışma temposu içinde bulunacaksınız. Sürprizler karşısında durumunuzu korumayı başarabilir, mantığınızla hareket edebilirsiniz. Beklediğiniz gelişmeler meydana geliyor.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,alanlarınızdaki koşullara karşı anlık tavırlarınız devrede olacak. Günlük işleriniz ve sosyal çevreniz arasında uyum sağlamanız biraz zor görünüyor.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda meydana gelen Dolunay size bir ilişkinin bitmesi gerektiğinin farkındalığını taşıyacak. Tembellik yapıp bu ilişkinin hayatınızda kalmasına sakın izin vermeyin. Sonrasında üzülürsünüz. Gündelik hayattaarkadaşlarınızdan ayrılanlar olabilir. Migren, böbreklerde sıkıntı ortaya çıkabilir. Stresten uzak durmaya çalışın.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 30" R
Ay
Yay
24° 25' 53"
Merkür
Koç
16° 13' 30"
Venüs
Koç
28° 08' 44"
Mars
Balık
27° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 04"
Satürn
Balık
16° 22' 06"
Uranüs
Boğa
22° 12' 55"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 39"
Lilith
Başak
23° 04' 51"
True Node
Koç
15° 27' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:24

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>