Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınız gitgide bir tutkuya dönüşüyor. Sevgilinizin işyerine uğradığınızda sanki bir mabede giriyor hissine kapılıyorsunuz. Sizi bu duygu yoğunluğuyla ilgili eleştirenleri ciddiye almanızda yarar var.

Bu sıralar işleriniz,ilişkileriniz,saatleriniz, kazancınız hepsi karman çorman. Bütün bu olumsuzluklarda büyük bir cömertlikle kendinizi suçsuz görüyorsunuz.

Yan gelirleriniz küçük de olsalar, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Fakat ne olursa olsun kendinizi toparlamanız gerekiyor. Hafta ortasında bazı sıkıntıları atacaksınız.

Aşırı davranışları olan birine yanlış tepkiler veriyorsunuz. İlişkiyi kesmek en doğrusu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkiler veya aşk adına çok parlak bir dönem olmasa da bu dönemde yaşananlardan aslında çok şey öğrenebilirsiniz. Aşk konusunda biraz daha sabırlı, ciddi ve sorumluluk sahibi olmak gerekebilir bugün.

8 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 07:02 Ay-Pluto görünümü, yeni bir şeyler yapmak, var olanı sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor. Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Saat 13:46 Ay-Mars görünüm etkisi altında, sağlamlıktan yanayız. Aşk hayatımızdan kişisel kararlarımıza kadar her konuda ince eleyip sık dokuyacağız. Huzur bulmak, güven duymak isteyeceğiz. Saat 15:54 Venüs-Satürn görünümü, dış etkenler nedeniyle hem genel hem finansal anlamda kaygılar taşıyabiliriz. Bir şeyleri eleştiririz, sıkılırız, hayatın pek de kolay olmadığını düşünüp endişeleniriz. Her şeyi analiz etmeye, düzenli hale getirmeye uğraşırken, yaşanan aksilikler ilerisi adına olumsuz düşünmeye neden olabilir. Bazen bir şeyleri kontrol etmek mümkün olmuyor. Benim tavsiyem bir iki gün boyunca sakin olmanız, ilişki ve parasal konularda ani kararlar vermemenizdir. Saat 16:46-9 Ekim saat 04:45 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, sizi ilgilendiren her konuda hassasiyet içinde olmanız, durumlar kendi bakış çerçeveniz doğrultusunda ele almanız ancak arzu ettiğiniz şekilde hareket edememenin gerilimi duymanız mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, akışa ayak uydurmak ve kendinizi zorlamamaktır. Saat 21:37 Ay- Chiron olumlu görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelirini artırmak adına son günlerdeki çabaların sonuç verebilir. Ketum davranman, yanlış anlaşılmana sebep olabilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler veya aşk adına çok parlak bir dönem olmasa da bu dönemde yaşananlardan aslında çok şey öğrenebilirsiniz. Aşk konusunda biraz daha sabırlı, ciddi ve sorumluluk sahibi olmak gerekebilir bugün.

8 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken, duygusal alanda daha duyarlısınız. Pek çok konuda kendinizi daha içi anlatabilirsiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığınızla hareket ederek sıkıntıya yer açmamak istiyorsunuz. Ancak bugün öğle saatlerinde ani bir gelişme olabilir ve canınız sıkılabilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayalleriniz ve beklentilerinizi gözden geçirmenizde fayda var.Hayatınızı arınmış bir şekilde yoluna koyabilme şansı veren bir gün.

8 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın sizi anlamaması ya da sizin onu anlamamanız, hayattan aldığınız keyfi kısabilir. Bu süreçte çocuğunuzla ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgi ve duygusal konularda sınırlar ortaya çıkabilir, ilişkinizde duygusal anlamda mesafe ve uzaklaşma meydana gelebilir. Bugün kendinizi değersiz hissedebilirsiniz veya birileri size böyle hissettirebilir. Yemek yiyerek masaja giderek kitap okuyarak kendinizi şımartın. Haftaya zinde başlamak için bu günü değerlendirin.

8 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

8 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 52" R
Ay
Oğlak
00° 34' 21"
Merkür
Koç
16° 19' 37"
Venüs
Koç
28° 43' 27"
Mars
Balık
28° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 24' 39"
Uranüs
Boğa
22° 14' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 15"
Lilith
Başak
23° 07' 58"
True Node
Koç
15° 25' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>