Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi çok heyecanlı bir yolculuk bekliyor, bulutların üzerinde uçacaksınız. İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

Çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme bir hafta daha uykularınızı kaçıracak. Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız denk gidiyor.

Arada sırada içinizden gelerek yapacağınız hoşluklarla aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız. Bunu çoktandır ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki kararsızlığınız çok ileri boyutlara vardı. Çok inanarak kararlar veriyor, ardından acaba doğru mu yaptım diye düşünüyorsunuz. Bugün yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenin zararlarını size gösterecek. Bu gün yine Cuma heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilden önceki son gün her hafta içinizi şenlendiriyor.

5 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 5 Ekim saat 21:40 koç burcunda oluşacak dolunay, öfkenin, sabırsızlığın, geçmişte yaşanmış problemlere takılmanın, isteklerinizi elde etmek için dayatmaların yanlış olacağını işaret ediyor. Çünkü stres,veriminizi düşürebilir, verimli çalışmanın önüne geçebilir. Oysaki sağlığımıza önem vermemizde yarar var. Eğer yoğun birprogramınız varsa bu Dolunayda, gerginlikle zaman kaybetmek yerine, yarım bıraktığınız veya üzerinde çalıştığınız işlere önem vererek başarılı olabiliriz. Sizi rahatsız edecek en önemli nokta, hırslarınız, duygularınıza gem vuramayışınız olabilir. Bu Dolunayda bundan uzak durmalısınız. Dolunayın yöneticisi mars, venüs ile kavuşum yapacak. Aşk hayatınız, çocuklar, sosyal yaşam sizin için kıymetlenecek. Projelerinizin beğenilmesini isteyeceksiniz. El yeteneği, sanatsal beceriler, titiz çalışmaya özen göstererek başarılı eserler vermek mümkündür. Aşkta ve yapılan her işte, seçicilik öne çıkıyor. Detaylı gözlemde bulunmak, tevazu göstermek ve riskli hareketlerden kaçınmak gerekiyor. Bu dolunay eleştirmek yerine,hayatında veya aşkta dayanışmada bulunmanın her açıdan yararlı olacağını işaret ediyor. Çalışma hayatınızla ilgili konularda özellikle sırt ve bel bölgenize önem veriniz. Oturma pozisyonunuzu mutlaka önemseyiniz. Oradan buradan edindiğiniz bilgilerle, uzman gözetiminde olmayan Sağlıksız diyetlerden uzak durunuz. Göz muayenenizi yaptırınız. Merkür, terazi burcunda ilerliyor ve dolunay derecesiyle karşıtlık yaptığı için, bu uyarılara kulak vermekte yarar var. Kendinizden tabii ki taviz vermeyeceksiniz. Ancak şartlara, duruma göre hareket etmeyi de bilmelisiniz. Dolunayın her birimizde farkındalık yaratması dileğimle,

5 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluk yüklendiğin her konuda kafanı kurcalayan konular olabilir. Eğer bir ilişkin varsa özgürlüğün kısıtlanabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha içselleştireceğiniz bir gün. Kalbinizin sesini dinleyin ve olayları detaylandırın.

5 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden durumlar meydana gelebilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Eğitimlerle ilgili konularda sabır göstermeniz gerekebilir. Kardeşlerinizin size ihtiyacı olabilir. İlişkilerinizde bazı sorunlar çıkabilir. Tamamlanmalar olabilir, sakin kalmanızda fayda var.

5 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

5 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda beklenmedik olaylar cereyan edebilir. Sağlığınıza dikkat edin. İş alanlarınızda dengeyi sağlama ve insanlara yardım etme konusunda stres yaşayabilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcunda seyahat ederken arkadaşlarınızla duygusal bir ortamı paylaşabilirsiniz. Yardıma muhtaç kişilere yardım elinizi uzatabilirsiniz. Mistik, spiritüel konular, sanat, sezgiler ve duygusal algılar ön planda olur. Derneklerin gönüllü üyeliğini yaparsınız. Yaratıcı ve sanatçı tarafınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 29" R
Ay
Yay
27° 06' 50"
Merkür
Koç
16° 16' 03"
Venüs
Koç
28° 23' 56"
Mars
Balık
28° 05' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 56"
Satürn
Balık
16° 23' 13"
Uranüs
Boğa
22° 13' 37"
Neptün
Balık
28° 50' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 21"
Lilith
Başak
23° 06' 13"
True Node
Koç
15° 26' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>