Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok oldu. Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor.

İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor. Risk almaktan çekinmiyorsunuz ama acele davranmak sizi bir riskle karşı karşıya bırakabilir.

Geleceğiniz parlak görünüyor ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek bütçenizi biraz sarsıyor.

Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst ediyor. Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şans uzun zamandır sizden yana. Her şeyiniz mükemmel gidiyor. Yakınlarınız en büyük şansınızın yeni yaşadığınız ilişki olduğunu söylüyorlar. Gerçekten de bu kez aradığınızı buldunuz. İşle ilgili düşündüğünüz atılım için biraz daha sabırlı olmalısınız. Uzaktaki bir yakınınızdan çok sevineceğiniz bir evlilik haberi alabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünümü, gerek ailevi ve gerekse ilişki konularında uzlaşmazlık, bazı meselelerin yanlış anlaşılması, abartılması gibi durumlara neden olur. İster istemez biraz çatışmalar görülür. Yakınlarınızdan biriyle ilgili özellikle kardeşle alakalı konularda uzlaşmazlık yaşanabilir. Sakin ve ılımlı şekilde yaklaşmakta yarar var. Saat 11:35 Ay-Mars görünümünde, çalışma hayatımızdan özel yaşantımıza kadar her konuda huzur, konfor, rahatlık duygusu bizler için önemli. Bazı meselelerin gereğinden fazla büyütülmemesi, endişelere açık kapı bırakmadan günün değerlendirilmesi için bu enerji size yardımcıdır. Bazı meseleler belirsizliğini korusa dahi, bunların üstesinden gelebilecek kadar güçlüsünüz. Saat 23:36 itibariyle Aslan burcunda oluşacak sondördün etkisi altında, birilerinin size karşı olumsuz düşündüğünü ve sizi bilerek üzdüğünü fark ederseniz, ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin üzerinizde hakimiyet kurduğunu anlarsanız yine de hayata gülümsemekten vazgeçmeyin. Siz bir toprak grubu bir burcun insanısınız ve size pes etmek asla yakışmaz. Sadece bundan sonra çevrenizdeki insanlara dikkat ediniz ve kim dostunuz kim düşmanınız gözlemlemeye çalışınız. Bugünkü enerjinin bir diğer yansıması, eleştirilere karşı tahammülsüz olmanızdır. Bunun en önemli nedeni, çalışıp çabalamanıza rağmen, çevrenizdeki kişilerin bunun farkında olmayıp, size sıradan bir kişiymiş gibi davranmalarıdır. Böyle durumlarda öncelikle kişisel gücünüzü söz veya tavırlarınızla hissettirmeye çalışabilir, kimi zaman etrafınızdaki kişilere mesafe koyabilir, kimi zaman da gizemli bir kişi gibi davranmaya çalışabilirsiniz. Amacınız sizin hakkında hiçbir şeyi öğrenmemeleridir. Dikkat ederseniz bunlar epey zorlu durumlar. Yapılması gereken nedir? Günü olabildiğince sakin, hani eskilerin deyimiyle, etliye sütlüye karışmadan işinizi yaparak ve etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü ne yaptığını kendinize dert etmeden ilerlemektir. Çünkü tam tersi davranmanız sizi haklıyken haksız duruma düşmenize ve boş yere sinirlenmenize yol açabilir. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farkında olmadığınız bazı durumlar ortaya çıkabilir ve bu nedenle kafanız karışabilir. Karar vermek için acele etmeyin. Bırakın olaylar gelişsin. Enerjinizi çalışmalarınıza yönelterek kullanabilir, böylece rahatlayabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlar kendi kişisel tatminleri veya mutluluklarının peşinden giderken, başkalarına acı verirler. Onlardan olmayalım.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili mevzular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yaşadığınız olaylarla ilgili güven arayışı içine girebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz konuları daha rahat çözmenize yardımcı olacaktır. Olaylara daha farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Kadınlardan destek görebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konular sizi duygusal olarak zorlayabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz. Bazı hayalkırıklıkları telafi edilebilir veya unutmayı tercih edebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize karşı sıcak ve cömert olabilirsiniz. Yapılması gerekenleri kolay halledeceksiniz. Akşam saatlerinde özel ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler ortaya çıkabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken akşam sevdiğiniz dostlarınıza evinizden güzel bir davet verebilirsiniz. Evde zaman geçirmek sizi mutlu eder. Dekorasyon değişikliği ve yatırımlarla ilgileneceğiniz konular gündeme gelebilir. Evde boya badana yaptırabilirsiniz. Harika bir tabloyla salonunuzun havasını bir anda değiştirebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 29' 13" R
Ay
Koç
24° 40' 35" R
Merkür
Koç
20° 35' 10"
Venüs
Boğa
08° 41' 57"
Mars
Koç
04° 32' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 16"
Satürn
Balık
17° 06' 17"
Uranüs
Boğa
22° 42' 23"
Neptün
Balık
29° 05' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 22"
Lilith
Başak
24° 01' 51"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>