Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ilişkinizde kısa bir zamanda problem olacağına inanıyorsunuz. Sevgilinizle yakınlığı sizi tedirgin ediyor. Birinin özel ilişkinizde bu kadar yakınınızda olmasından hoşnut görünmüyorsunuz

Barışı nasıl sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok gibi. Yetkiliniz, siz alttan alıp üstüne gitmedikçe davranışlarını iyice kabalaştırarak, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlamaya çalışıyor olabilir.

Önümüzdeki günlerde bir satın lama karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bildiğinizden fazla ısrarcı da olamıyorsunuz.

Bazı durumlarda karşı çıkış biçiminiz pek yapıcı olmuyor. Yakınınızın arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazla ölçülü mesafeli ilişkiler size göre değil. İnsanlarla dokunmadan konuşamıyorsunuz. Tartışmaları tırmandırma huyunuz var. Sempatikliğiniz sorun çıkmasını önlüyor. Ama, tartışmaktan kaçınılan biri olmaktan kurtulamıyorsunuz. Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Sadece yeni olduğu için daha değersiz yeğleyebiliyorsunuz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, yakın çevrenizde bulunan insanlarla veya girişimleriniz konusunda tasdik edilme ihtiyacınız yoğundur. Sizin düşündüğünüz konular ve üzerinde önemle durduğunuz her mevzuda iletişimde bulunurken ister istemez hassas düşünebilirsiniz. Bunun en önemli sebebi işi sağlama almak güvenliği sağlamak ihtiyacınızdır. Boşluktaki saatlerde rutin işler her zamanki gibi yerine getirebilir, özellikle seyahatle ilgili konularda bir sakınca yoktur fakat ani bir yolculuk kendiniz veya bir tanıdığınız yapsa dahi dikkatli olmak gerekebilir. Saat 15:12 Güneş-Pluto olumlu görünümü sayesinde, hem ilişkinizle alakalı konuları derinlemesine gözden geçirmeniz hem de hedef belirlemeniz kolaylaşır. Burada önemli olan bir başka ayrıntı şudur. Birlikte olduğunuz kişi veyayaptığınız insanlarla siz, hayata farklı bir şekilde yanaşıyor olsanız da, Eninde sonunda ortak bir nokta üzerinde birleşiyor musunuz? Yoksa öylesine bir aradasınız? Bunu dürüstçe yanıtlamanızda yarar var. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, hem ilişkilerinizde hem eviniz sınırları içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz için size destek çıkıyor. Bulunduğunuz alanda sözünüzü dinletebilmeniz gayet kolay ve nerede olursanız olun ilgiyi üzerinize toplamanız mümkün. Ben bu enerjinin, siz Boğalara hem huzurunuzu kimsenin kaçırmaması hem de ağırlığınızı hissettirmenizde yardımcı olacağını söylemek isterim. Birisi canınızı sıktı veya size baskı uyguladı diyelim. Karşınıza geçip, ben böyle düşünüyorum geri adım atmaya da niyetim yok diyerek tavır alabilirsiniz. Saat 20:15 Ay-Venüs görünüm etkisinde, inandığınız her şey için mücadeleye hazırsınız. Eğer partneriniz veya sizi rahatsız eden birileri veya bir şeyler varsa ona göre tavır alırsınız. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akşam saatlerine kadar elinizdeki işleri toparlamaya çalışabilirsiniz, akşam ise daha keyifli bir gündeminiz olabilir. Yurt dışı ve yabancılarla güçlü ilişkiler kurabilirsiniz, üzerinizde iz bırakan gezi ve seyahatler gündeme gelebilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zaman bir şansın var. Eğitim ve sertifika alacağın, kendini geliştireceğin her şeye yönel. Unutma ki her sertifika ve diploma bu dünyayı değiştirebilmen için kullanabileceğin bir bilettir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde hareketli zamanlar olabilir. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ailenizle ilgili durumlardan etkilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konularla ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceği gördüğünüzü tahmin ederek kaygı ve endişelerinizi artırıyorsunuz. Aile içinde paylaşılması gereken sorumluluklarınızı hiçe saymayın. Bugün kendinize dikkat edip beğenilmeyi arzu ediyorsunuz. Son zamanlarda yaşadığınız sıkıntılar son bulacak.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Büyük bir istekle çalışmalarınızı sürdürecek, karışıkların üzerinde fazla durmayacaksınız. Zaman zaman karamsar duygulara kapılsanız bile bunları sevdiğinizin dışında kimseye yansıtmayacaksınız. Moralinizi yükseltin.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlardan alacağınız haberlerle kendinizi iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Bir davanız varsa sizi destekleyen sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Sevdiğiniz insanı destekleyebilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki olumlu etkileşim ikili ilişkilerinizden destek görmenize yardımcı olacak. Bir sorunun derinine ve köklerine inmek cesaretini yakalarsınız. Bilinmez bir konunun tüm gerçekçi detayları ortaya çıkabilir. Eski konular hakkında farklı bilgilere ulaşabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 60" R
Ay
Koç
23° 51' 35" R
Merkür
Koç
20° 32' 32"
Venüs
Boğa
08° 37' 50"
Mars
Koç
04° 29' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 29"
Satürn
Balık
17° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 42' 12"
Neptün
Balık
29° 05' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 11"
Lilith
Başak
24° 01' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>