Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hızla gerilerde kalan bitmiş ilişkinizden hala kopamadığınız, garip bir bağınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bu, yüreğinizin hala dolu olduğu gibi bir izlenim bırakıyor çevrenizde.

Doğal yeteneklerinizihayatınızda bir anahtar gibi kullanabiliyorsunuz. Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor.

Müsriflik anlamında harcamalarınız pek olmuyor. Paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Bu özelliklerinizle hayatın bir kısmını da kaçırdığınız düşünülüyor. Ama hiç oralı bile olmuyorsunuz, tarzınızdan memnunsunuz.

Aşk hayatınızda büyük bir yanılsama içersindesiniz. Sizi hala geçmişe bağlayan bir şey yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle olmaktan, evinizle ilgilenmekten memnun olacağınız bir gün. Belki bahar temizliği yapabilirsiniz. Kullanmadığınız eşyalarınızı ayıklamak için oldukça uygun bir gündesiniz. Fazlasını da göndermekten kaçınmayın. Çok biriktirdiniz, yeniye yer açmanız iyi gelecektir. Arkadaşlıklarınızda daha sakin tutumlar içinde olmanız gerekiyor.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay boşlukta hareket ediyor. 10:09 olduğunda da sizin burcunuza geçiyor. Bugünü kendinize ayırabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Çarşamba sizleri değiştirmeye gelen Uranüs ilk kavuşumunu Ay ile yapıyor. Beklemediğiniz anda yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partneriniz tarafından da romantik bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Mars ve Neptün arasındaki güzel açı sayesinde hayallerinize erişmek için artık eyleme geçiyor olacaksınız. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatları değerlendiriyorsun!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Bugün kariyerin adına önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Prestijli birinin yapacağı teklif ek gelir elde etmeni sağlayabilir. Yapamam diye korkup geri çekilme. Maddi sıkıntıların, çalkantıların son bulacağı bugünleri iyi değerlendirmelisin. Aşk hayatında cesur adımlar atmaktan çekinmezsen yeni bir ilişki için beklentilerin olumlu gelişebilir. Aile düzenin ile aldığın kararlar saygı ile karşılık buluyor. İyimser ve dışa dönük ruh halin bugün kendini ifade etmende sana yardımcı olacak. Engelleri aşmak özgüveni de yerine getirecek. Bugün uzun zamandır aklında bulunan tatil planların için kendini internette araştırma yaparken bulabilir, alışveriş yapmak isteyebilirsin.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi oldukça rahatlamış hissedebileceksiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir olay gündeme gelebilir. Bunun huzuru size ve çevrenize yansıyacaktır.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra burcunuza ilerleyen Ay kişisel hassasiyetleri öne çıkarmakta. Bugünlerde şahsi alanda çok daha farklı ve özgür davranmak isteyebilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır takıntılı olduğunuz konuları bırakmak ve önünüzdeki güzel olaylara kenetlenmek için oldukça uygun bir dönem, geçmişle bağı kesin.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken özellikle sosyal konularda, arkadaş ve dostlarınız için oldukça cömert davranabilirsiniz. Yaratıcı ve sıradışı yönlerinizi özellikle sabah saatlerinde daha fazla gösterebilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Kariyer yaşantınız için rasyonel kararlar alabilir, yöneticinizle parlak fikirlerinizi paylaşmak için plan yapabilirsiniz. Ön plana çıkacağınız, yeniliklere kucak açacağınız bir gün. Bu hafta mesai arkadaşlarınızın haklarını yönetime karşı savunabilirsiniz. Her türlü organizasyonda başarılı hedeflerinizi tutturabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatınızdaki hoşunuza gitmeyen bazı gelişmeler veya ailevi sorumluluklarınız dolayısıyla yüklenmek zorunda kalacağınız görevler sinirinizi bir parça bozabilir. Tepkiselliğinize dikkat etmeli, ani, duygusal hareketlerden kaçınmalısınız.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>