Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk ilişkiniz fazla sıcak değil. Partnerinizi çok sık yargılıyor ve neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Daha yapıcı bir başka yöntem izleyebilirsiniz.

Enerjiniz sınır tanımıyor, işinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. İşlerin çokluğundan yakınmıyorsunuz. Soğuklar iyice gelmeden yapacağınız kısa bir izin size iyi gelecektir.

Tasarrufçu biri olmanıza rağmen para sıkıntınız var. Ama sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz. Bugünlerde buna biraz dikkat etmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev yaşamınızda değişim düşünceleriniz, bugünlerde harekete dönüşebilir. Sık aralıklı ziyaretlerle geliştirmeye çalıştığınız bir oluşumda. sizi yalnızlık içinde bırakabilecek yanlışlar içindesiniz. Bugünlerdeki aşırı koşuşturmacılığınızı biraz frenlemeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırıp özel isteklerinizi öne çıkarmanız sizin için yararlı olabilir.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Koç burcunda ilerliyor. Erken saatlerde aktif olan Kiron ve Ay kavuşumu sağlık problemleriniz varsa şifa bulabileceğiniz, yeni tedavilerle güçleneceğiniz bir günde olduğunuzu gösteriyor. Geçmişteki yaptıklarınızı, pişmanlıklarınızı artık tek tek ayıklayıp kendinize yeni bir hayat için yer açabilirsiniz. Ay ayrıca Venüs ile yaptığı olumlu açı sayesinde eskiden adımlarını attığınız konularda gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Merkür de retroyken bu ihtimaller kuvvetlenir. Eski sevgiliniz veya eşinizden de haber alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: GizemlisinAy, bugün ateş burcunda hareket ederken sana pek de yardımcı olmayacak. Bir gün öncesinde uygunu alamamış olman ve güne uykulu başlaman basit görünen işlere adapte olamamana neden oluyor. Ancak duygusal olarak performansın oldukça yüksek olacak. Birlikte olduğun kişi ile ilgili düşüncelerini açık ve net bir şekilde dile getireceksin. Sevgilinin de senin hakkında düşüncelerine çok önem veriyorsun. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak birçok ayrıntı söz konusu olabilir. Gizliliklerin sana kazandıracağı hiçbir şey yok unutma. Gizemli yaklaşımların bazen eşinde anlaşılmaz bir korku oluşturuyor. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre bağlantılarınız da ummadığınız problemler karşısında sizden beklenmeyen davranışlar sergileyebilirsiniz. Daha kontrollü olmalısınız.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru söylediğiniz için size tepki gösteriliyorsa bunu yapmaya devam edin. Önemli olan onlara istediklerini söylemek değil, hayatlarını değiştirecek şeyleri söylemek.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız biraz renklenirse kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Flört etmeyi özlüyor olabilirsiniz. Aceleci davranmayın. Belirsizlikten, yer değiştirmekten hiç hoşlanmıyorsunuz biliyorum ama bir an önce olsun diye de yanlış seçimler yapmamalısınız. Kafalar şu dönem çok karışık. Hepimiz aynıyız. Biraz sakin.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece aktif ve enerjik bir tempo sizi bekler. Hiç planlamadığınız gündelik işlerle uğraşabilirsiniz. Yeni kararlarınızda ani değişiklikler ortaya çıkabilir. Kontrolünüz dışındaki olayları yönetmeye hazır olun. Sizin yerinize sevdiğiniz kişiler karar alırlar. Yaşam bazen roller coaster etkisiyle deneyimlenmeye açıktır. Sizden bunun keyfini çıkarın. Akışı takip edin.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından arkadaş çevrenizde ve sosyal yaşamınızda yeniliklere, yeni dost ve çevrelere, tanışıklıklara açık olduğunuz bir gündesiniz.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>