Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler geçmişinizden kurtulamadığınızı düşünüyor ve sizi eleştiriyorlar. Bir daha aynı türden bir ilişki yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa daha iyisini yaşayacağınız bir ilişkinin eşiğindesiniz.

Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz. İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Müdahale etmekten kaçınmalısınız.

Almayı planladığınız bir özel eşya için çeşitli öneriler alabilirsiniz. İhtiyacınız olmasına rağmen, yüksek fiyatı sizi düşündürüyor.

Geçmişte takılıp kalmanın size bir faydası yok. Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğiniz parlak olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev, aile, yaşadığınız yer, mekan ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, keyifli sofralarda konuklarınızı ağırlayabilirsiniz. Hepsinin arka planında ise sevgi ve aşk olabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda geleceğe dönük düşünürsünüz. İş-ev arasındaki meseleleri kendi arzularınız çerçevesinde ele alırsınız. Evinizde konfor duygunuz yüksektir. Sanatsal çalışmalar, çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemlidir. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, her ne olursa olsun ortaklaşa bir yaşamın gereği olan kararların veya gelinen durumun dikkatlice gözden geçirilmesidir. Akılcı düşünme vaktidir. Her şeyi iyice hesap etmeden gerginlikle verilen kararın pişmanlığı zor olur. Saat 11:55-19:41 arasında Ay-Boşluk etkisinde, eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirelim. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü, finansal sorunlarınızın aşılmasında yeni çıkış yolu bulunmasında destekleyicidir. Kişi daha önce yaşanmış ve edinmiş tecrübelerinin farkında hareket eder. Bu farkındalık sayesinde doğru karar verir. Böylece bundan sonra yanlışa düşmez, zor durumda kalmaz. Psikolojik ve bedensel anlamda kendine dikkat eder, sağlığını gözetir ve öfkesini yenmeyi başararak doğru adımlar atabilir. Saat 19:41 Ay-Başak burcu seyrinde, gerekgerek özel yaşantımızı ilgilendiren konular üzerinde titizlikle duracağız. Birçok meseleyi ciddi anlamda gözden geçireceğiz. Mantıklı, analizci bir gözle durumumuza bakacağız. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, başkaları kendi ilke ve prensiplerini, arzu ve istekleri bize kabul ettirmeye çalışırlar. Bu ev içinde, ailede veyaortamında sorun yaratır. Sanki herkes bizden bir şey bekliyordur. Bizim de memnun etmemiz gerekiyor gibidir. Bu bizi oldukça rahatsız eder. Biz de kendi isteklerimizin karşılanmasını bekleriz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü mesleki açıdan seni destekler konumda. Yakın çevrendeki arkadaşlarınla ilgili gerçekleri öğrenebilirsin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Egonuza, tutkularınıza, hırslarınıza karşı ya da ne istediğinize karşı ihtiyacınız olan şeyler ile yüzleşeceğiz. İç gerginlik, dış baskılar, çatışma ve krizlere yol açarak enerjinizi boşa çıkarabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda yakınlarla birlikte olmak ve evle ilgilenmek gerekebilir. Evde ilişkilerinizde biraz sakin kalmaya bakın.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalleriniz var ancak sadece beklemekle gerçekleşmeyecek. Atacağınız köklü adımlar diğer adımları da peşinden getirecektir. Şansınız açık..

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev, aile, yaşadığınız yer, mekan ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, keyifli sofralarda konuklarınızı ağırlayabilirsiniz. Hepsinin arka planında ise sevgi ve aşk olabilir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bazı davranışlarınızı gözden geçirebilir ve istediğiniz değişimleri hayatınızda kullanabilirsiniz. Hayatı algılama şekliniz genişleyecek.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Satürn arasındaki olumlu açı parçalanmış, ayrılmış parçaları yeniden bir araya getirme ve bunu yaparken kendinizi özgün bir biçimde ifade etmenize olanak tanır. Çevrenizdekiler farklı değerleriniz olduğunu rahatlıkla anlayıp kabul ederler. Hayatınızdaki karmaşık konuları bir düzene oturtabilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 02" R
Ay
Boğa
00° 41' 36" R
Merkür
Koç
20° 54' 50"
Venüs
Boğa
09° 12' 13"
Mars
Koç
04° 51' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 02"
Satürn
Balık
17° 08' 16"
Uranüs
Boğa
22° 43' 49"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 42"
Lilith
Başak
24° 04' 35"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>