Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu gününüzügörüşmeleriyle geçirirken uzaktaki sevgilinizde yüreğinizin bir kenarını yakmaya devam edecek. Onun ruhuna ulaşamadığınızı düşünüyorsunuz ama sizde ona yeteri kadar açık davranmıyorsunuz.

Çalıştığınız ortamdailişkileriniz karşılıklı güven çerçevesinde yürüyor. Anlayamadığınız veya yetiştiremediğiniz konularda arkadaşlarınız size yardımcı oluyor. Siz de bu iyilikleri istismar etmeden daha öz verili çalışmalısınız.

Parasal konularda tutumlu ve dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Elinize geçen parayı harcarken dikkatli olmalı özellikle borç vermekten kaçmalısınız.

Pek çok işinizi yarım bıraktığınız için bugün büyük biryoğunluğu yaşayacaksınız. Plansız bir yaşamın zorluklarını sık sık çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının değer yargılarına ne kadar aldırmaz gözükseniz de çevrenizden övgü almak sizi mutlu ediyor. Bugün yakınlarınızla kurduğunuz sıcak ilişki sayesinde anlayışlı ve olumlu bir ruh hali içerisindesiniz. Sorunları büyütmek yerine uzlaşmacı bir tavır içinde bulunacaksınız. Böylece de yeni maddi ve manevi kazançlar elde edeceksiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Ay-Oğlak burcu geçişiyle Pazar günümüz başlayacak. Etrafınızdaki insanlarla bugün iletişimde bulunurken, öncelikle sorumluluk dolu konuşmalarınız ardından da özgüvenli haliniz, size artılar kazandırabilir. Gerçeklerin çizdiği yoldan giderek, düş kırıklığı veya sıkıntı yaşadığınız her olayı güce dönüştürebilirsiniz. Saat 12:21-15:15 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her zaman belirttiğim gibi, yarım kalan işlerimizi bitirmekte yarar görüyorum. Üzerinde düşünmeden yeni bir adım atmayalım. Meselelere bilinçli bir şekilde yaklaşalım. Saat 15:15 Ay-Kova burcu seyri, nereye para yatırdığınızı, kimlerle ilişki kurduğumuzu, finansal alışverişlerimizi bilinçli şekilde yapmanın önemini vurguluyor. Ayrıca arkadaşça paylaşımda bulunmak, yeniliklere açık olmak, yeri geldiğinde hakkınız olanı istemenizde size yardımcıdır. Maddi konularda ölçülü davranalım. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgisel olarak hislerini kontrol etmen zor görünüyor. Olumsuzluklardan uzak bir gün geçirmek istiyorsun.

6 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmak istediğiniz şeyleri yapmak için kendinize zaman ayırın. Yaratıcılığınızın artacağı bir gün.

6 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde artan işler ve çok dikkat çeken sorumluluklar var. Üzerinizdeki baskılardan kurtulmaya çalışacaksınız.

6 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN romantik yönünüzü daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Geleneksel yönleriniz size zaman kaybettirebilir.

6 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

6 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğle öncesinde beklenmedik durumlar karşısında hazırlıklı olmaya çalışmalısınız. Öğleden sonradan itibaren daha rahat bir gündeminiz olabilir.

6 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda rasyonel düşüncelerden uzaklaşmak isteseniz de hayatınızdaki kadın figürlerinin baskıcı tutum ve davranışları sizi yorar. Siz anlayışlı yaklaşımınız ile taleplere cevap verirsiniz. Herkesi derdine derman olmak alışkanlık haline gelmiş. Bu yüzden kendi duygusal ihtiyaçlarınızın da sesine biraz kulak verin. Kendiniz ne denli güçlü olursanız etrafınıza da o kadar faydanız dokunur.

6 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

6 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 31"
Ay
Kova
20° 26' 55"
Merkür
Koç
17° 41' 55"
Venüs
Boğa
03° 14' 31"
Mars
Koç
01° 07' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 56"
Satürn
Balık
16° 44' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 40"
Lilith
Başak
23° 32' 23"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>