Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda her şey yolunda gidiyor. Fakat bugünlerde sevgilinizle fazla ilgilenemediğinizi düşünmeye başladınız. Bu durum sizi çok sıkıyor ve mutsuz ediyor. Sevgiliniz hakkında kafanızda güzel düşünceler var.

İşinizde ilerlemek için elinizden geleni yapıyor, çok disiplinli bir şekilde çalışmalarınızı yürütüyorsunuz. Bu aralar zam ya da terfi beklentisi içerisindesiniz. Bugün bu konuda amiriniz ile kısa bir konuşma yapacak ve ondan umut verici sözler duyacaksınız.

Parasal durumunuz ailenizin desteği sayesinde idare eder durumda. Ailenizden maddi olarak destek görmeniz canınızı sıkıyor. Bugün aile büyükleriniz sizin ile bu konuda bir konuşma yapacaklar ve üzülmemeniz gerektiğini ve her zaman sizin yanınızda olduklarını belirtecekler.

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz söylenebilir. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir. Sizin için ön planda olan konuların başında yakın çevreyle olan ilişkileriniz geliyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Tutarlı yaklaşımlarınızın arkadaşlığınızı ileriye taşıyacağı muhakkak.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, önümüzdeki 21 Ağustos tarihinde oluşacak Güneş Tutulması öncesi, ev, aile-iş hayatı konularındaki dengeyi sağlıklı yönde kurmanın önemini vurguluyor. İş hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde geleceğe dönük şekilde düşünmek, gerçekçi olmak, mevcut işimize, şartlara bir bakmak, sorumlulukların farkında olmak çok önemlidir. Çünkü buradaki belirsizlik veya problem hem içeride hem dışarıda stres yaşamanıza neden olabilir. Alıştığınız ortam, işler, hayat veya uğraşılar size yeterli gelmeyebilir. Artık yeni bir şeyler yapmak gerekir diye düşünebilirsiniz. İşte böyle düşünenler bir grup, ekip veya ortamda başkalarına rehberlik, yoldaşlık yapabilirler. Eğer mevcut işinizden memnun değilseniz, ayrılmak, başka bir işe girmek istiyorsanız, bunun üzerinde dikkatlice düşünmelisiniz. Uzun zamandır evde yaşıyorsanız,hayatına atılabilirsiniz. Farklı birtercihinde bulunabilirsiniz. Ailesine bakmak, onların geçimini sağlamak, bir ev almak, başka bir yere yerleşmek veya emekliye ayrılmak isteyenler, sizler de bu Tutulmada iyice düşünün. Çünkü bir anda verilecek kararlar, sonrasında sıkıntı yaratmasın. Bu Tutulmada, başkalarının sizden beklentileri, piyasanın ve sektörün durumu, işinizin geleceğiyle ilgili konularda değişiklik olabilir. İş hayatınızda, ilişkilerin tabii ki önemi var. Hizmet verdiğiniz insanlar, bağlı olduğunuz ekip, işvereninizle aranızda bir soğukluk veya keyifsizlik söz konusu olabilir. Siz kendinizi haklı görürsünüz, onlar da kendilerini. Bu gerilim işten ayrılmaya neden olabilir. Buna dikkat ediniz. Siz öncelikle bu Tutulmada, ihtiyaçlarınızın, güvencenizin farkında olmalı, dışarıda çabuk pes etmek veya birilerinin pes ettirmesine izin vermek yerine, sabırlı, bilinçli bir şekilde ekmeğinize sahip çıkmalısınız. Sizi birilerinin keşfetmesini beklemek yerine, siz bizzat girişimci olmalı, çaba sarf etmelisiniz. Tutulmanın farkındalık yönünde bizlere ışık olması dileğimle,

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, her şey güçten yana olacak. Hırsların konusunda gecikmeler seni rahatsız edebilir. Yaşantına yön verebilirsin.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bir gün olsa da bazı beklentiler karşısında plansız gelişen konular için zorlanabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkilerde iletişim ve üslup sorunları oluşabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konuları tamamlamak isteyebilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Ay tutulması kariyer hayatınızda önemli sonuçları; yeni başlangıçları, sonlanmaları hayatınıza hızlı ve beklenmedik olaylarla taşıyacak. Yine aile alanınızda da önemli olaylara açık olabilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eviniz çok hareketli bir enerji yayıyor. Bu yüzden evde dinlenme planından vazgeçin. Ancak eğlencesi bol bir parti düzenleyerek keyif alabilirsiniz. Hayata karşı kırılgan bir tavır içindesiniz. Harekete geçmek istediğiniz pek çok konu olsa da hangisine öncelik vereceğinizi kestiremiyorsunuz. Bu yüzden evrenin işaretlerine izlemeyi deneyin. Cevap orada.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 04" R
Ay
Yay
21° 53' 06"
Merkür
Koç
16° 11' 16"
Venüs
Koç
27° 54' 15"
Mars
Balık
27° 47' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 20"
Satürn
Balık
16° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 12' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 59"
Lilith
Başak
23° 03' 32"
True Node
Koç
15° 27' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>