Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin şikayetleri size biraz şımarıklık gibi geliyor. Birkaç arkadaşının size pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz.

İşleriniz eski tadında görünmüyor. Ne kadar çabalasanız da düzene sokmayı sağlayamıyorsunuz. Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerini yanında, özel bazı hatalar da görünüyor.

Aile içindeki müsriflik sizi düşündürüyor. Aldığınız son önlemler bir parça işe yarayabilecek. Parasal destek verdiğiniz yakınınız yavaş yavaş düze çıkıyor. Yakında o musluğu kapatmayı düşüneceksiniz.

Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamansız çıkışlarınız oluyor. Kimi durumlarda zamanlamada ve yer tespitinde beceri gösteremiyorsunuz. Bu da, zor bir insan olarak görülmenize neden oluyor. Bu günlerde son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstereceksiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranacaksınız. Yakında biraz burukça bir sevinciniz olacak.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, önemli işlerinizi sabah saatlerinde halletmenizde yardımcıdır. Eğer önemli bir belge veya evrak varsa kontrolünü yapıp ilgili kişilere gönderebilirsiniz. Sağlık kontrolleri, rapor, tahlil, laboratuar incelemeleri için sabah saatleri gayet uygundur. Maddi konulardaki işlerinizi düzenlemek veya en acil olanları halletmek için bu görünüm size zihin açıklığı verir. Saat 11:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisinde, eğitim, iş, yolculuk, iletişim ve haberleşmede güvenliğinizi mutlaka düşününüz. İşlerinizi belli bir disiplin altında yapmanız ve karşınıza çıkabilecek engelleri hesaba katarak hareket etmenizi sağlar. Saat 15:26 Yengeç burcunda gerçekleşecek sondördün, insanların bizi eleştirmesine, zorlamasına, belirsizliklerin karşımıza çıkmasına tahammülümüz olmayacağını gösteriyor. Çünkü güvene ihtiyacımız var. Değerlerimizi korumaktan yanayız. Eğer birileri bizi onaylamazsa, isteklerimiz kabul edilmezse, işlerimiz aksarsa duygusal açıdan kendimizi zayıf hissedebiliriz. Başkalarına zorla uyum göstermeye çalışarak kendimizi rahatlatamayız. Bugün yapılması gereken mantıklı düşünmek, işler yolunda gitmiyorsa, kendimizi zorlamamak, tepkisel davranmamak. Sakin olmanın faydası büyük. Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü, çevremizdeki kişilerle ailemiz, çocuklar, yakınlarımızla alakalı konularda iletişimde bulunmanın işaretçisi olsa da, aklımız işimize, sağlığımıza takılı olabilir. Dışa pek yansıtmasak da, aslında kafamızı kurcalayan bazı meseleleri çözüme kavuşturmak isteriz. Saat 22:52 Ay-Mars görünümü, finansal konular üzerinde dikkatlice düşünmenizi, hedeflerinizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizi sağlar. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde yetkin olan konular hakkında inisiyatif kullanmayı tercih edebilir, önemli kararlar alabilirsin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu gün, kendime, "Nasıl hizmet edebilirim?" ve "Nasıl yardım edebilirim?" diye sormalısın.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Teknik konuları geliştirmek isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi yaratıcı konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Gün içinde duygusal yönden sizi zorlayan konularla ilgilenebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konuların üstüne gidebilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi uygulayabilirsiniz. Çeşitli baskılar ve engellerle karşılaşsanız bile çalışmalarınızı düzenli ve kararlı sürdüreceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizde olup bitenlere karşı merak duygunuz yüksek. Çalışma ortamınızda ve günlük yaşamınızdave sorumluluklara ilişkin fikir alışverişleri gündeme gelebilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre konularınız ve iletişime dayalı işleriniz ön planda olabilir. Sanat alanlarında keyfinize diyecek olmayacak. Beklenmedik olaylar karşısında ani tepkilerden kaçınmalısınız.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizin ilişkinizle alakalı soğuk tavırları canınızı sıkabilir. Her konuya sevecenlikten uzak otoriter bir tavırla yaklaşması pek hoş olmayacaktır. Siz yine sağduyuyu elden bırakmadan dinginliğinizi korumayı başarabilirsiniz. Diğer yandan çocuğunuzun sağlık konusuyla alakalı bir durum ortaya çıkabilir. Aşırı sinirli, stresli bir ortamdan onu uzak tutmaya çalışın.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 25" R
Ay
Balık
16° 56' 57"
Merkür
Koç
18° 45' 16"
Venüs
Boğa
05° 31' 33"
Mars
Koç
02° 33' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 53' 31"
Uranüs
Boğa
22° 33' 28"
Neptün
Balık
29° 01' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 52"
Lilith
Başak
23° 44' 43"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>