Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin heyecanı dolu dolu yaşayabilmeniz, tüm etkilenmelerin dışında olduğunuz şeklinde vereceğiniz izlenime çok bağlı. Aile desteği, sadece onaylama anlamında da olsa, süreç içinde sizde yönlendirildiğiniz duygusu yaratabilir.

İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

İş yaşamınızdaki hareketlilik, bugünlerde size yeni kazanımlar getirebilir. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Bazı çözümsüz gibi görünen çelişkilerde yapabileceğiniz şey oldukça fazla. İş ortamınızda bazı ilişkileri yumuşatmada dinamo görevi yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir. Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Balık burcunda ilerleyen Ay, her konuda olasılıkları hesaba katmanın önemini vurguluyor. Odaklandığımız bir görev, ailevi bir sorun, yoluna girmeyen bir ilişki, borçlarımız gibi konularda huzura kavuşmanın, başarıya ulaşmanın yolu, bütün seçeneklerimizi gözden geçirmekle mümkündür. Saat 15:18 Ay-Satürn görünümü, sevdiğimiz, değer verdiğimiz her şeye karşı ılımlı bir duruşun işaretçisidir. Hayattan zevk alırız, başarıyı önemseriz ve hayatın güzel yanlarının keyfine varırız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşırız, empatide bulunuruz. Kendimize güveniriz, inandığımız yolda gönül rahatlıyla ilerleriz. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, günü aydınlatıcı, ılımlılık ve sağlamlık duygusuyla sarıp sarmalayıcıdır. Hayata güçlü bir şekilde sarılmayı ve tutarlı bir sevgiyle başkalarını kucaklamayı sağlayan bu görünüm, bizlere bir çok konuda yardımcı bir kuvvettir. Özellikle yaratıcı yeteneklere sahip kişiler için gayet olumludur. Bu kişiler çalışmalarını dış dünyada sergileyebilirler. Karşınıza değişik tarzda teklifler çıkabilir. Bunları değerlendirmenizde yardımcı insanlarla tanışabilirsiniz. Renk, koku, lezzet, düzenleme, şekillendirme gibi çalışmalar için uygundur. Gönülden kucaklaşmak, sevgiyle yol almak, başkasını kendiniz gibi görerek yardımcı olmak yine bu görünümün şifalı enerjisi altında mümkündür. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olaylardan gereğinden fazla etkilenmeniz mümkün. Duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Farklı beklentilerinizi sevdiğinize yansıtacaksınız. Sosyal faaliyetleriniz hareketli. Duygusal kaçamaklar yapabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal anlamda zor durumda kaldığınız konularla ilgili daha çözüm odaklı davranmak isteyebilirsiniz. Bugüne kadar yaşadığınız sorunların üstesinden gelmek ve maddi yapılanmanızı güçlendirmek adına önünüze çıkan bütün fırsatları değerlendirebilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. Telefon, e-posta, yazışmalar yönünden iletişim trafiğinin yoğun olacağı bir gün olacağa benziyor. Olaylara karşı sakin tavrınızı korumakta fayda var. Bir dönem kapanan kapılarınızın ardından yeni kapılarınız açılıyor. Projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Yapmak zorunda olduğunuz sözleşmelere daha fazla özen göstermelisiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konularda küçük krizler ve aile büyüklerinin sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Küçük sorunları büyütmemeli dinamik enerjinizi sevginizi yakınlarınıza cömertçe göstermelisiniz. İş hayatınızda da mesleki sorumluluklarınızı aksatmadan yerine getirmelisiniz. Aile içinde bağlılığınız özel yaşamınızda ki huzurunuz bazı insanları fazlası ile rahatsız edebilir ve huzurunuzu kaçırmak için dillerinden adeta zehir zemberek sözler dökülerek öfkeye kapılmanıza neden olacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. DİKKATLİ olun ve SABRIN sizin mutluluğunuz mükafatınız olacağını bilerek hareket edin.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma ortamında bazı düzenlemeler yapabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan, uzun bir süre önce kurumuna sağladığın katkının karşılığını alabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, onunla sevgi ve zarafetin iç içe geçtiği bir akşam geçirebilirsin. Zorunluklar, alışkanlıklarını bozman konusunda seni uyarıyor. Kilondan tut da, hafifçe ağrıyan dişine kadar, hiçbir belirtiyi ihmal etmemen gerekiyor.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden alacağınız ilham ve güzel desteklerle hayatınızı şekillendirmeniz kolay olabilir. Kafanıza üşüşen ani ve beklenmedik fikirleri bir kenara not etmelisiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın gereksinimlerine yardımcı olacağınız bir gündesiniz. Sosyal sorumluluk projeleri sanatsal becerilerle zenginleştirilir. Bunu da sizden başkası halledemez.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basacak.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 22"
Ay
Kova
26° 14' 10"
Merkür
Koç
17° 54' 43"
Venüs
Boğa
03° 44' 48"
Mars
Koç
01° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 41"
Satürn
Balık
16° 46' 10"
Uranüs
Boğa
22° 28' 29"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 02"
Lilith
Başak
23° 35' 06"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>