Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız. Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir.

Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz.

Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.

Ertelediğiniz çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanızı gerektirecek. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız. Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntılar yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz.

10 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 09:18 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, sorumlulukların üstümüzdeki baskısını işaret ediyor. Özgür karar vermek, yenilikte bulunmak istiyoruz. Ancak şartlar gereği biraz zorlanıyoruz. Aile içinde ise, bizi onaylamaları, takdir etmeleri önemli. O konuda da biraz sorunlarımız var. Bu karşıtlıkta önemli olan, hem bireysel duruşumuzu korumak hem de engeller karşısında yılmadan ilerlemektir. Saat 10:56 Ay-Venüs görünüm görünümü, toplumsal görev ve sorumlulukların,hayatında veya aile içindeki önemini işaret ediyor. Temel ihtiyaçlarınızı karşılamak sizin için son derece önemli. Bunlar olduğunda kendinizi güvende hissedersiniz.

10 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, her şeye sıfırdan başlamayı arzulayabilirsin. Kariyer açısından oldukça başarılı bir gün geçireceksin.

10 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yoğunluğunuzdan vakit bulup nefes almak isteyeceğiniz, yakın çevrenizle daha nitelikli zaman geçirmek isteyeceğiniz bir gün geneli. Uzun süredir beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Sevindirici gelişmeler çok yakında.

10 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gayrimenkul ile ilgili bir konu aile gündeminize gelebilir. Konu ile ilgili aile ve kardeşler de bir araya gelebilir. Bir durum değerlendirmesi yapılabilirsiniz. Finansal konularınız hakkında değişiklikler yaşayabilirsiniz. Babanıza ait konular dikkatinizi çekebilir. İkili ilişkilerinizde daha açık olmanız eşinizin veya sevgilinizin sizi daha rahat anlamasını sağlayacaktır.

10 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü duygusal olarak yorgun düştüğünüz konularda güçlendiriyor sizleri, Huzursuz ruh halinizden sıyrılarak aktif bir şekilde gün içinde yapmanız gerekenlere odaklanıyor ve bu halinizle dikkat çekiyorsunuz. İşinizle ilgili konularda özellikle ortakyapan Boğa'lar beğenmediğiniz haksızlığa uğradığınız konularda haklarınızı arayarak yola tek başınıza devam etme kararı alabilirsiniz. Sizi ağırlaştıran üzen olaylara karşı yaklaşımınız öylesine pozitif ve cesurdur ki, Bu durum bazı insanlar için oldukça can sıkıcı olup paniklemelerine sebep olabilir. Yeni fikirlere açık olarak atacağınız her adım başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Yolunuzu belirleyin ve önünüze çıkan her engeli aşıp geçin…

10 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda veya kariyerinizde veya sosyal itibarınızı veya konumunuzu etkileyebilecek ilginç bir gelişme söz konusu olurken kendinizi iyi hissedeceksiniz. Gelirlerinizde olumlu gelişmeler olabilir. İlginç bir eşya satın alarak mutlu olabilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamıyor oluşunuz sinirlerinizi bozabilir. Sakinlik ve aktiflik arasında köprü kurmalısınız.

10 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde köklü değişimler yapabilirsiniz.İş değiştirmek için karar alsanız da görüşmelerinizi haftaya bırakmakta yarar var. Aşk hayatınızda inadı bir kenara bırakın.

10 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

10 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 13" R
Ay
İkizler
00° 41' 26" R
Merkür
Koç
22° 42' 47"
Venüs
Boğa
11° 45' 07"
Mars
Koç
06° 26' 17"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 18' 07"
Uranüs
Boğa
22° 51' 01"
Neptün
Balık
29° 09' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 26"
Lilith
Başak
24° 18' 21"
True Node
Koç
15° 17' 29"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>