Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilişkiden beklediklerini iyi kavrayamamış olabilirsiniz. Sorunları sizinle açık, açık paylaştığı için ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, ama hissettiği güvensizlikler pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar. Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı başaracaksınız.

Zararsız bulduğunuz harcamalara dikkat. Bunlara birileri tarafından teşvik ediliyorsunuz. Daha az parayla yaşama niyetinizin mutlaka desteklenmesi gerekiyor.

Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli. Bugünlerde bazı konulara daha serinkanlı yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek. Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:50 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde her ne kadar mesafe duygunuz ön planda olsa da, çıkarlarınız söz konusu olduğunda, bazı kişilerle iyi geçinmeye çalışmalı hatta planlarınızı bu bakış açısı çerçevesinde düzenlemelisiniz. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, insanın kendine güveninin önemli olduğunu vurguluyor. Çünkü kendine inanın kişi, her türlü zorluğun üstesinden gelir. Siz de aile içinde huzur ve güven arıyorsanız, geleceğinizi garanti altına almayı hedefliyorsanız mücadele etmeli, yılmamalı, kendinize inanmalı, sabırla yolunuzda ilerlemelisiniz. Saat 22:16 Ay-Merkür görünüm etkisinde projeler üzerinde düşünürüz ve bunları güvendiğimiz kişilerle konuşuruz. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışıyorsan, yaşamındaki değişiklikler, ilerleyen zamanlarda ciddi kararlar almana neden olabilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkileriniz ve onların olaylara yaklaşımları ile ilgili bazı ani sorunlara bağlı içgüdüsel tepkiler verebilirsiniz. Herkesin sizlerle aynı fikirde olması muhtemel olmadığından onların fikirlerine de saygı gösterip anlayışlı bir şekilde fikirlerine kulak vermelisiniz. Yakın çevre iletişimlerinizle ilgili önemli durumlar oluşabilir. Ciddi kararlarınızı bir an önce duyurmak isteyebilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile içinde hararetli konuşmalar, tartışmalar olabilir. Olaylar karşısından daha esnek ve sakin kalmaya bakın. Gün içinde gerginliklere karşı daha yapıcı olmakta yarar var. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Bugün toprak ve gayrimenkullerle ilgili konular da öne çıkabilir. Akşam saatlerine doğru işlerinizi tamamlaya çalışmak size daha iyi gelecek.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza göre davranma isteğiniz yoğun olabilir. Tamamlanması gereken işlerinizle uğraşabilirsiniz. İş hayatınızda kolay organize olacak ve ciddi planlar yapabileceksiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Duygusal kararlar almaktan kaçının. Parasal harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemde bulunuyorsunuz. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren durumlar olabilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 37' 53" R
Ay
Boğa
26° 55' 16" R
Merkür
Koç
22° 28' 15"
Venüs
Boğa
11° 25' 37"
Mars
Koç
06° 14' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 32"
Satürn
Balık
17° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 50' 05"
Neptün
Balık
29° 09' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 34"
Lilith
Başak
24° 16' 36"
True Node
Koç
15° 18' 40"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>