Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bugün durgunluk gözleniyor. Sevgilinizle yaptığınız buluşma planlarını gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bugün sevgilinizle duygusal yakınlaşmanız çok az olacak.

İş yaşantınızda çok faalsiniz. Başarılarınız ile amirleriniz gözdesiniz fakat gelirinizden pek memnun değilsiniz. Amirlerinizle maaşınızın artması konusunda görüşme yapmayı isteği içindesiniz.

Parasal konularda şanslı olduğunuz bir döneme girdiniz. Bugün elinize para geçmese de yapmanız gereken bazı harcamaları yapmaktan kurtularak kendinizi mali açıdan sıkıntıya sokmayacaksınız.

Bu aralar kendinizi çok fazla dinliyorsunuz. Sürekli kafanızda olumsuz düşünceler dolaşıyor. Kendinizi dinlemeyi bırakın ve hayatın güzelliklerini yaşamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedeceksiniz. Genelde zamanınızı dinlenerek geçirmek ve yorulmayacağınız faaliyetlerle meşgul olmak isteyeceksiniz. Bugün alacağınız bazı haberler moralinizi bozabilir ya da sevdiğiniz bazı insanlarla tartışmanıza neden olabilir. Akşam saatlerinde aile büyüklerinizi ziyarete gidebilirsiniz.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:33 Venüs-Mars görünümü, sıradanlıktan ve sürekli aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldığımızı işaret ediyor. Sosyal hayatla iç içe olmak, yaptığımız her şeyden zevk almak istiyoruz. Şu sıralarhayatımız, toplumsal gelişmeler anlamında kısır bir döngü içindeyiz. Yenilikler olsun istiyoruz. Sanat, müzik, dans, sosyal katılım, güzellik, aşk bakımından yüzümüzü güldürecek gelişmelere ihtiyacımız var. Saat 07:01 Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, sezgilerinizin yükselişi anlamına geldiği gibi, gerçek duygularınızı, hislerinizi karşınızdaki kişiye güvenmedikçe ifade etmeyebilirsiniz. Görüşleriniz, genel olarak aileniz, yakın çevreniz, işinizle alakalı konularla iç içedir. Eğer çevrenizdeki kişiler anlayışlı ve şefkat dolu davranırlarsa, kendinizi çok daha rahat hissedebilir, tam tersi durumda alınganlık gösterebilirsiniz. Saat 09:09 Ay-Venüs görünümü, hem değerlerinizi korumanız hem dehayatınızla ilgili konularda dengeli paylaşımda bulunmanız anlamında sizi zorlamakta. Sözleriniz hassasiyet dolu. Birilerinin sizi anlamasını istemektesiniz. Ancak ortaklıklar konusunda mücadele vermek zorundasınız. Saat 11:12 Ay-Uranüs görünümü, kardeşlerimizle bağımızı güçlendiriyor. Yeni girişimlerin, değişimlerin bizi memnun edeceğini gösteriyor. Saat 12:15 Ay-Satürn karşıtlığı, güven duyduğumuz kişilerle konuşmanın, bağlantı kurmanın göstergesidir. İnandığımız bir yoldan gideriz. Zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için planlar yapabiliriz. İşlerimizi ciddiyetle yaparız. Önümüze çıkan engellerin bizi yıldırmasına izin vermeyiz. Ayakta durmayı, kendimize güvenmeyi biliriz. Hayatın ciddiyetinin farkındayız. Ailemizi, yakınlarımızı önemsediğimiz gibi, bize faydası dokunabilecek kişilerle de ilişkimizi güçlü tutmaya çalışırız. İşte böyle düşünürsek, bu görünüm gayet akıllıca ilerlememizi sağlar. Gönülden sevgilerimle,

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün söyleyeceklerini dile getirmeden önce süzgeçten geçirmeni tavsiye ederim. Kendini her ne kadar yorgun hissetsen de aklına koyduğunu yapacağın bir gündesin. Kendini ispatlamak için en doğru zamanlardan geçiyorsun. Sadece doğru zamanda doğru hamleyi yapacak kadar uyanık olmalısın. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan,bulana kadar, çeşitli kurslara yazılmak isteyebilirsin. Birlikteliği olan bir Boğa burcuysan sevdiğin kişiye fevri davranabilirsin. Bekâr bir Boğa burcu isen geçmişteki ilişkilerin üzerine kafa yorabilirsin. Hayatında yapmak istediğin değişiklikler ailen tarafından onaylanmayabilir. Ani çıkışlar yapmak yerine sakin hareket etmende fayda var.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınız gündemde olabilir. İş ilişkilerinizle ilgili sosyal bir iletişim kurarak finansal konularınıza çareler bulmak isteyebilirsiniz. Bugün ihtiyacınız olan tek şey sizi geleceğe götürecek yeni bir fikir.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz. Kendinizi güvence altına almak için alternatif fikirler düşünmeniz mümkün. Maddi konularınızda birikim yapmak, elinizdeki varlığın çoğalmasına yönelik yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz. Sosyal gruplar içinde olmak, yardımlaşma kurumlarına manevi destek vermeniz olası.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz kabalaşmaya başladınız. İnsanlara ağzınıza gelen sözleri sarf ediyorsunuz. Bu tavırlarınız diğer insanları tedirgin ediyor ve sizden uzak kalmalarına sebep oluyor.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygu değişimlerinizin sizi zorladığını görüyorsunuz. Herşey iyi giderken duyacağınız veya alacağınız haberler sizi hemen aşağıya çekebilir. Neyse kiilişkileriniz, kariyerinizdeki adımlarda sizi yukarıya çekecek, kuracağınız ilişkiler size yol gösterebilir.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken tüm gününüzü eğitimler, kurslar, kardeşlerle beraber geçirebilirsiniz.Yemek kursunda öğrendikleriniz sizi mutlu eder. Yeni tatlar denemek sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Kafe açmak, sinemaya gitmek, alışverişe çıkmak için ideal bir gün.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

8 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 14" R
Ay
Oğlak
07° 26' 55"
Merkür
Koç
16° 27' 37"
Venüs
Koç
29° 21' 57"
Mars
Balık
28° 42' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 53"
Satürn
Balık
16° 27' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 18"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 02"
Lilith
Başak
23° 11' 26"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>