Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda her şey yolunda gidiyor. Fakat bugünlerde sevgilinizle fazla ilgilenemediğinizi düşünmeye başladınız. Bu durum sizi çok sıkıyor ve mutsuz ediyor. Sevgiliniz hakkında kafanızda güzel düşünceler var.

İşinizde ilerlemek için elinizden geleni yapıyor, çok disiplinli bir şekilde çalışmalarınızı yürütüyorsunuz. Bu aralar zam ya da terfi beklentisi içerisindesiniz. Bugün bu konuda amiriniz ile kısa bir konuşma yapacak ve ondan umut verici sözler duyacaksınız.

Parasal durumunuz ailenizin desteği sayesinde idare eder durumda. Ailenizden maddi olarak destek görmeniz canınızı sıkıyor. Bugün aile büyükleriniz sizin ile bu konuda bir konuşma yapacaklar ve üzülmemeniz gerektiğini ve her zaman sizin yanınızda olduklarını belirtecekler.

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz söylenebilir. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir. Sizin için ön planda olan konuların başında yakın çevreyle olan ilişkileriniz geliyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Tutarlı yaklaşımlarınızın arkadaşlığınızı ileriye taşıyacağı muhakkak.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, çalışma hayatında rahatlık, seçkinlik,ilişkilerinde uyum ve paylaşımı gözeteceğimiz bir dönemi işaret eder. Elimizden geldiğince çevremizdeki insanlara güzellik sunmaya, onları anlamaya ve nazik şekilde davranmaya çalışırız. Ne de olsaortamındaki huzursuzluk bizi de yoracaktır çünkü. Bu süreçte düzenlilik esastır. Temizliğimize önem veririz. Giydiklerimize, yediklerimize dikkat ederiz. Nabza göre şerbet vermeyi biliriz. Adil davranmayı benimseriz. Aynı şekilde bize davranılmasından hoşlanırız. Bir de unutmayalım, Mars 13 Ağustos tarihine kadar gerileyecek. Özelliklehedeflerinizi dikkatli şekilde gözden geçiriniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Hayatına ufak da olsa yenilikler katacağın bir gündesin. Yaşam alanını daha çok sahipleneceğini söylemek gerek. Çalışma alanında yapacağın düzenlemeler, daha programlı hareket etmeni sağlayacak. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle, uzun zaman önce planladığın organizasyona katılabilirsin. İlişkini yeni sonlandırdıysan, bir süre yalnız kalmak ve kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda sosyal ortamlarda kendini daha rahat hissettiğini fark edeceksin. Bu durum yakın çevrendeki kişilere çok göstermediğin duygusal ve samimi taraflarını göstermene neden olabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğa ile iç içe olarak, müzik dinleyerek kendinizi rahatlatarak geçirmeniz gereken bir gün. Kendinizi sanatsal bir şeyle meşgul ederek rahatlayabilirsiniz. Hayatınıza netlik gelecek.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işler veya özel hayatınızla ilgili beklemediğiniz ani gelişmeler olabilir. İletişim trafiğiniz bir anda artabilir. Başladığınız fakat tamamlayamadığınız işlerinizi bugün hızlı bir şekilde tamamlamanız mümkün. Maddi konularınızda planlama değişikliğine gidebilirsiniz. Psikolojik olarak kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gücünüzü çevrenizle birleştirdiğiniz zaman mükemmel bir insan oluyorsunuz. Ancak bazen duygusallığınız ağır basıyor ve hemen sahiplenmek istiyorsunuz. Bu kadar yoğun sevgiyle karşınızdaki kişiyi ürkütebilirsiniz. Onu fazla sorgulamayın.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eve ve aileye dair konularda özgüvenli duruşunuz ve cömert tavrınız beklediğiniz sonucu getirmediğinde bugün moralinizi bozmamaya çalışmalısınız. Ölçülü ve kontrollü davranmayı ihmal etmemelisiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla çalışmak ve üretmekten mutluluk duyacağınız bir döneme gireceksiniz. Başkalarına hizmet etmek önem kazanıyor. Bir arada olduğunuz beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız kişilerle olan ilişkileriniz çok iyi olacak. Yine bu 3 haftalık süreçte sağlığınızı önemseyeceksiniz yalnız tatlı ve zengin yiyeceklere olan düşükünlüğünüz artabilir.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Gündelik hayatınızda yeni ilişkilere adım atmak,ortamında size aşık olan biriyle karşılaşmanız mümkün. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Diğer yandan ofisinizi yenilemek, evcil hayvanınıza zaman ayırmak gündeme gelir.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>