Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız durağan. Çünkü fazla seçici davranıyorsunuz. Sizin için fiziki özellikler önemli. Bugün yakın bir arkadaşınızdan yarın biriyle tanıştırılma haberi alacak ve bu gece yarının merakıyla yatacaksınız.

Sorun yumağı haline gelen bir konuda değişik görüşleriniz var. Bayağı değişik oldukları için, belirtip belirtmemekte kararsızlık çekiyorsunuz. Ama sorumluluklarınız adına bunu yapmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.

Yakaladığınız bir fırsatı iyi değerlendirdiniz ve sabırlı davrandınız. Bütün bunlar sizin ekonomik anlamda bir iki basamak yükselmenizi sağlayacak. Günün geç bir saatinde bir para tartışmanız var.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz bir olayın içine size düşen sorumluluktan fazla giriyorsunuz. Bu yaklaşım üstünüzden bazı sorumlulukların alınmasına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir kavuşma yaşayacaksınız gibi. Bunun sevinci bütün bir haftaya sığmayacak görünüyor. Bazı özelliklerinizle genel çekiciliğinizi zedeliyorsunuz. Arkadaş çevrenizi dikkatle gözleyebilirseniz, sizinle ilgili bazı memnuniyetsizlikleri görebileceksiniz. Akşam bir yemek davetinde olacaksınız. Orada size mesafeli davranan biriyle ilerde bazı ilişkileriniz olacak.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:50 Güneş-Satürn görünümü, finansal konularda hesabı bilmek zorunda kalmanın önemini vurguluyor. İster istemez dikkatli şekilde hareket etmekte yarar var. Borç alıp-vermek gibi konulardan uzak durmak gerekiyor. Aşk hayatımızı ilgilendiren meselelerde bir iki hafta önce yaşanmış durumlar bizi biraz düşündürebilir. Kendimizi dışa karşı ifade etmekte veya anlaşma sağlamakta güçlük çekebiliriz. Aslında bu enerjinin olumlu tarafları da vardır. Kişi, neyin kendisi için faydalı veya zararlı olduğunu bilir ve ona göre bir yol ve yöntem belirler. Çocuklarınızın yetiştirilmesi, onların size olan davranışları, çocuk sahibi olma gibi konular üzerinde bilinçli düşünmek gerekir. Sağlığınıza önem vermelisiniz. Hiçbir şey sizden daha kıymetli değildir. Saat 09:25 itibariyle, İkizler burcunda oluşacak sondördün, maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konularda mantıklı düşünmenin önemini vurguluyor. Bugün siz, ne kadar güvende iseniz ve ne kadar sağlam olarak yere ayak basıyorsanız kendinizi de o denli güçlü ifade edersiniz.Bu durum aşk hayatınızla ilgili konularda da hemen hemen aynıdır. Yaşadığınız beraberlikte her şeyi iki yönüyle ele aldığınız için kimi zaman stres altında kalmanız mümkündür. Fakat bilirsiniz ki, güçlü ve güvenilir ilişki yaşamanın yolu ayrıntılarında gizlidir ve devamının sağlanması için akıllı seçimlerde bulunmak ve olayları akıllıca değerlendirmek gerekmektedir. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, finansal ilişkileriniz, ortaklaşa paylaşımlar,veya eşin mali durumu, uzun vadeli yatırımlar, kredi konularında çok dikkatli bir hesaplamada bulunmadan karar vermenin yanlış olacağını işaret ediyor. Elinizdeki parayı riske atmadan, bir borç almadan, iyice araştırmadan önce düşünmelisiniz. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü, maddi konulardaki işlerinizi bu saat diliminde halledebilirsiniz. İhtiyaçlarınız için alıverişe çıkabilirsiniz. Ev içinde veya çalıştığınız ofiste yapılacak işleri düzene koyabilirsiniz. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü, finansal meseleleri çözümleme arzumuz bir hayli yüksek. Epey zamandır bu anlamda zorlanıyoruz. Şimdi onları halletmek için iletişimde bulunabiliriz. İnsanlarla ilişkilerimizde bizi yoran durumlar olsa da, bu görünüm sayesinde uzlaşabileceğiz. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Dostlarla muhabbet rahatlatıcıdır. Ancak birisine söz vermek, bir sözün sorumluluğu altına girmek pek doğru olmayacaktır. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tartışmalardan uzak kalmak için elinden geleni yapacaksın. Ek bir sıkıntı daha istemeyeceğin bir gündesin.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kırıcı olmak hoşunuza gitmeyen bir durumken şartlar sizi bu noktaya getirebilir.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi daha keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşabilirsiniz. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatif konulara yönelebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacak ve dikkatinizi yapmak istediğiniz konulara odaklayacaksınız. Planlarınızı gözden geçirip bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini görebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınızda şanslarınız yüksek olabilir. Ortak para harcamalarınızda, birikimlerinizde ve yapılması gereken aile hayatınıza yönelik işlerinizde etkileşimleriniz son derece yüksek olacak.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki ilişkilerinizde ciddi sorumluluklar sizin üzerinize yığılabilir. Taşıyabileceğiniz kadarını üstlenirseniz sonradan rahat edersiniz. Bugün ödemeyle ve ortak harcamalarla ilgili neşeniz kaçabilir. Plansız bir masrafla karşılaşabilirsiniz. Partnerinizin kazancıyla ilgili bir zorluk ortaya çıkabilir. İş değişimi gündeme gelebilir. Sizden yaşça büyük birinden fikir alabilirsiniz. Her zorluğun bir çözümü vardır.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konular,ve para konularıyla yoğun bir gününüz ve temponuz olabilir. Gün içinde bütçe, harcamalara ve alışverişlere dikkat etmeniz gerekebilir. Kaynaklarınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>