Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin çevresinde size rahatsızlık veren bazı arkadaşlıklar var. Bunları seviyesizce diye nitelemeniz sevgilinizi kırmış görünüyor. Daha sabırlı ve anlayışla yaklaşmanız mümkündü. Yapmadınız, bari üstelemeyin. Onda güvensizlik sorusu uyandırıyorsunuz. Kaldı ki bir süre sonra çok abarttığınızı da göreceksiniz.

İş yaşamınızda insanın arzuladığı her şey var. Çok huzurlu bir ortamda çalışıyorsunuz. Bu huzura gösterdiğiniz uyum ve de çalışkanlığınızla ayrıca güven altındasınız. Bu yüzden kafanızdaki kendi başınayapma planlarını çoktan silip attınız. İşyerinizdeki bir yenilik hareketinde büyük bir sorumluluk alacaksınız.

Yarı şikayetçisiniz. Göğüsleyemeyeceğiniz borçlanmalara yanaşmayın bu dönem. Uzak bir yerdeki para tartışmasının içindesiniz. Ne tür bir rolde olduğunuz ve bu tartışmanın içinden karla mı, zararla mı çıkacağınız önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bir davetten sonra anlaşılacak.

Bu tartışmalı para işinin sonunda kaçınılmaz küskünlükler görülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişilik özelliğiniz o kadar belirgin ki, burcunuzu bilen herkes sizi yakından tanıyor denilebilir. Mükemmel bir ilişki sürdürüyorsunuz. Çünkü harika biriyle çıkıyorsunuz. Onu kaybetmemek için yapabileceklerinizi sıralasanız bir kaç cilt olurdu herhalde. Bir arkadaşınızın aile sorunları sizi ister istemez içine alıyor. İsteyerek girerseniz daha çözümleyici olacaksınız.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:30 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, verimlilik, güvence ve sevgi duygusunun yüreğinizde çiçeklenmesi anlamındadır.  Boğalar bu enerji altında yakınlarına güvenmek, hayata sevgiyle tutunmak isterler. Etrafınızdaki insanlara elden geldiğince yardımcı olmaktan zevk alırsınız. Gerek maddi ve gerekse manevi açıdan güçlü olmak isterler. Sevdiklerinizle varınızı yoğunuzu paylaşmaktan zevk alırsınız. . Sizin için bugün eskiye ait her anı, her insan ve her obje önemlidir. Hatta kimi anlarda geçmişi hüzünle anmanız mümkündür. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü, moralinizi yükseltici bir enerjidir. Çalışma ortamında ilişkileri güçlendirdiği gibi,görüşmeleri için de idealdir. PYeteneklerinizi değerlendirme fırsatı bulursunuz.  Eviniz, ailenizle ilgili konular üzerinde barışçıl düşünürsünüz. Sağlığınıza önem verirsiniz. Güzel görünmek istersiniz.  Konfor duygunuz, insanlarla anlaşma arzunuz, estetik açıdan kendinize özel önem vermeniz bu görünüm sayesinde kolaylaşır. Ev veya ofis çalışmaları için de ben gayet yararlı buluyoruz. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, sağlam ve tutarlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Uzun vadeli hedefler belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Onlarla aranızda olabilecek pürüzle gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor. Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde konu her ne olursa olsun(iş, aşk veya duygusal herhangi bir başlık v.b), düzenleme ya da anlaşma eğer gerçekten istediğiniz şekildeyse katılmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Belli konularda kolay karar verdiğinizi veya seçilmiş ya da önünüze getirilmiş yollardan birinden gittiğinizi düşünerek zaman kaybedebilirsiniz. Oysa şu noktada, halledilmesi gereken çokvar! Ya da mevcut düzenlemelerden karlı çıkmanın veya kendini kurtarmanın yollarına odaklanmak en iyisi.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlere dair konularda hassas ve ilgili bir gününüzdesiniz. Daha korumacı yaklaşımlar içine girebilirsiniz. Ancak kişisel sınırları korumak adına daha özenli olmanız gerekiyor. Yakın çevrenizde bazı değişiklikler meydana gelebilir. Ticari konularda karşılaştığınız fırsatları iyi analiz etmeden acele karar almaktan kaçınmalısınız.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün bir takım kurallardan kaçmaya çalışır bir haldesiniz. Partneriniz her şeyin farkında. Ona bazı beyaz yalanlar söylemeniz her şeyin açığa çıkmasına sebep olacak. PARA: Bazı güncel olaylarda kendinizi disipline etmeyi öğrenmelisiniz kiarkadaşlarınız sizin sözünüzü dinlesin. Paranızı harcarken dikkat edin, bütçe açığı oluşabilir. SAĞLIK: Akşam saatlerinde biten günü düşünmemeye çalışın. Yoksa uykunuz kaçacak.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zarar görürsünüz. Aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 42" R
Ay
Koç
04° 34' 19"
Merkür
Koç
19° 33' 46"
Venüs
Boğa
07° 00' 51"
Mars
Koç
03° 29' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 59"
Satürn
Balık
16° 59' 34"
Uranüs
Boğa
22° 37' 39"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 52"
Lilith
Başak
23° 52' 45"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>