Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül işleri sizin için ayrı bir önem taşıyor. Bu özelliğiniz sonradan başınızı ağrıtan birçok ilişki kurmanıza neden oluyor. Aşk arşiviniz bu yüzden, birçok problemli ilişkiyle dolu.

Birkaç güne kalmadan moralinizi bozacak bir gelişme yaşayabilirsiniz. Çok fırsat yakalıyor, ama bunları değerlendiremiyorsunuz. Bu yüzden bunca deneyim ve mesleki bilgiye rağmen, sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz.

Para konularında oldukça şanslı birisiniz. Ama sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek. Yakında biraz problemli günler yaşayacaksınız gibi görünüyor.

İnsanlara şans vermelisiniz. Aceleyle yargılıyor ve hata yapan insanı tekrar yeni hatalara zorluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk münasebetlerinizde bugünlerde bir karışıklık var. Bu, sizi müthiş yıpratıyor, ama bu karışıklıktan mutlu olarak çıkacaksınız. Birtakım arkadaşlıklarınız sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde bir tasfiye yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde alacağınız bir haberle yollara düşebilirsiniz.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 14 Ekim saat 13:11-07 Kasım saat 14:38 tarihleri arasında terazi burcunda seyrini sürdürecek venüs, çalışma hayatında rahatlık, seçkinlik,ilişkilerinde uyum ve paylaşımı gözeteceğimiz bir dönemi işaret eder. Elimizden geldiğince çevremizdeki insanlara güzellik sunmaya, onları anlamaya ve nazik şekilde davranmaya çalışırız. Ne de olsaortamındaki huzursuzluk bizi de yoracaktır çünkü. Bu süreçte düzenlilik esastır. Temizliğimize önem veririz. Giydiklerimize, yediklerimize dikkat ederiz. Nabza göre şerbet vermeyi biliriz. Adil davranmayı benimseriz. Aynı şekilde bize davranılmasından hoşlanırız. Kişisel anlamda güzelliğimiz veya karizmamız bay ve bayan boğalar için çok önemlidir. Venüs-Terazi geçişinin hepimiz için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

14 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin insanla gelecek planları yaptığın bir gündesin. Aileden anneye karşı biraz daha hassas olacağın bir gün olabilir.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

En iyi ilişkin, birbirinize olan sevginiz, birbirinize ihtiyacınızdan fazla olduğu zaman olacaktır.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dikkat çekebileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda sorumluluklara da özen göstermek gerekebilir.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konuların öne çıktığı bir gündesiniz. Evinizde daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aile bireylerinizle biraraya gelebilir, görüşebilirsiniz.

13 Ekim 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir. Uzun zamandır görmediğiniz eski dostlarınızla karşılaşabilir, unutulmuş konular üzerinde konuşabilirsiniz. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

14 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüsve hizmet alanlarınızda dolaş- maya başlayacak. 3 hafta sürecek bu süreçteilişkilerinizi güçlendirebilir, yenibaşvurularında bulunabilirsiniz.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar ve ikili ilişkilerle ilgili somut kararlar alacağınız bir gün sizi bekliyor. İş yerinizde farklıkollarını denemek isteyebilirsiniz. Ortaklıklarınızda değişikliğe gitmek kararı alabilirsiniz. Hisse dağılımlarını tekrar gözden geçirebilirsiniz. Eşinizin gelir durumuyla ilgili bir değişim gündeme gelebilir.

14 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zarar görürsünüz. Aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

14 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 21" R
Ay
Balık
10° 13' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 05"
Venüs
Boğa
04° 57' 10"
Mars
Koç
02° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 26"
Satürn
Balık
16° 51' 10"
Uranüs
Boğa
22° 31' 52"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Başak
23° 41' 37"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>