Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandan beri etkileyici bulduğunuz birine yaklaşıp yaklaşmamakta kararsızlık çekiyorsunuz. Sevimliliği size yeterli gelmeyeceği için onu biraz daha tanımaya çalışacaksınız.

İş yerinizdeki teknik aksaklıklar bugün işlerinizi zamanında yapmanıza engel olacak. Bu yüzden bazı randevularınıza gecikebilir ya da randevularınızı erteleyebilirsiniz.

Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz. Bugünlerde maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor.

Göremediğiniz bazı sorumluluklarınız var. Bunları bilinçli olarak göz ardı ettiğinizi düşünmeye başlayabilirler, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu gördüğünüz için pek oralı olmuyor, adeta onu cezalandırıyorsunuz. Bazı dengeleri kuramıyorsunuz. yaşadığınız ilişki sorunlarının çoğu bundan kaynaklanıyor. Bir ilişkiyi çok paye vererek başlatıyor, sonunda hüsrana uğruyorsunuz. Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 08:27-14:20 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, işlerimizde daha dikkatli olalım. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirelim. Eviniz, ailenizi yakından ilgilendiren konularda sakin davranmak en doğrusudur. Boşluk etkisi altında, iç dünyanızdaki karmaşa geleceğe bakış açınızı etkileyebilir. Saat 10:50 itibariyle etkili olacak Merkür-Uranüs karşıt görünümü, gerek işinizde veya günlük hayatta karşılaştığınız insanlarla onların anladıkları dilden konuşmanın önemini gösteriyor. İşinizi, hayatınızı verimli bir şekilde geçirmeniz için bunun şart olduğunu görüyoruz. Ancak bir yandan da bunca yıllık birikmiş sıkıntılar, bastırılmışlıklar, haksızlıklar yüzünden işbirliği yapmak size ağır geliyor. İşte bugünkü karşıtlığın yarattığı bu durum, bir anda düşünmeden tepki göstermenize ve ne olacaksa olsun diyerek isyan etmenize neden olabilir. Saat 14:20 Ay-Başak burcu geçişi, aşkta titiz düşünmeniz, detayları fazlasıyla önemsemeniz anlamına gelir. Yaşadığınız ilişkinin ciddiyeti veyahayatınızla ilgili konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Saat 15:28 Mars-Chiron karşıtlığı, aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili meseleleri, ince eleyici sık dokuyucu bir şekilde ele alacağız. Her şeyin kendi içinde doğru ve düzgün bir şekilde sonuçlanmasını arzu edeceğiz. Aşkı hissetmekten, yaşamaktan hoşlanırız fakat arkadaşlarımız veya partnerimiz istediğimiz gibi davranmadığında sinirlenebilir, tepki gösterebiliriz. Bazılarımız bu etki altında, birileri kendisini sevsin diye, elimizden geleni yapar. Kimileri ise, kendi derdine çare bulamadığı halde, başkalarının yarasına merhem olmaya çalışabilir. Ancak genel olarak dikkat edilmesi gereken nokta, her şeyi dengeli olmasına dikkat etmektir. Hepimiz için mutlu, keyifli bir Pazar günü olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü girdiğin ortamda insanlarla gerektiği gibi davranacağını ve samimiyet kurmaktan uzak durabileceğini vurguluyor.

15 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla gözyaşı için asla yumuşama.

15 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailenizi ilgilendiren bazı durumlar ve hassasiyetler olabilir. Ancak bir yandan da kendinizi yıpratmamaya bakmalısınız.

15 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi de olan Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte kendinizi özellikle günlük yaşamınızda, çalışma şartları ve ortamınızda rahat ve keyifli hissedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte çalıştığınız insanlara karşı sabrınız yüksek olmayacak. Kolay sinirlenebilir ve çevrenizdekilerle geçinmekte zorlanabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs, 7 Kasım'a kadar yine yönettiği burç olan Terazi'ye geçiş yapıyor. Yaklaşık bir ay boyunca çalıştığınız ortamdaki insanlarla güzel ilişkiler kuracaksınız. Ofisinizi yeniden döşeyecek ya da sağlık konularında bedeninize estetik açıdan müdahale ettirmek ihtiyacı duyacaksınız. Bu dönemde sahipleneceğiniz evcil hayvanlar, ev içindeki ilişkilerin daha dengeli hale gelmesine yardım eder.

15 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

15 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>