Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok daha yıkıcı olabilir. Düşünüp doğru bir karar vermeniz gerekiyor. Denemek istiyorsunuz. Ama sonuçları göze alabileceğinizden de pek emin görünmüyorsunuz.

Olumlu özelliklerinizi sadece işin kalitesi için kullanıyor, fazla tokgözlü davranıyorsunuz. İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir.

Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekiyor. Para sorunlarınızı eğer bazı önlemler almazsanız uzun bir zaman daha sıkıntı yaşayacaksınız gibi görünüyor.

Bazı konulara uzak kalıyor, konu sonradan önem kazandığında da bir şeyler söyleyip yorum yapma şansınızı yitiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akşama doğru bir arkadaş toplantısına çağrılacak ve içinizdeki genel yorgunluk nedeniyle gidip gitmemekte kararsız kalacaksınız. Bugünlerde içinizde özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşmak isteği duyuyorsunuz. Bu uğraşınız hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletiyor. Ama bu uğraşa zaman ayırmakta güçlük çekiyorsunuz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftamız saat 11:32 Ay-Neptün arasındaki karşıtlıkla başlıyor. Bir yandan her şeyi kritik etmemize neden olurken diğer yandan hayatı kendi akışına bırakma arzumuzu gösteriyor. Ancak biliyoruz ki, sorumluluklarımız var ve istesek de bunlardan kaçmamız pek mümkün değil. Aşk hayatınızla ilgili konularda rahatlık ve güven olgusunun sizin açınızdan önemini gösterir. Yani ilişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk alabilmelidir. Ancak böyle olursa insan hissettiğinin tadına varabilir diye düşünürsünüz Saat 14:13 Güneş-Satürn görünümü, genel olarak hayatımızda her şeyin ahenkli, dengeli, uzlaşı ve adil olmasını arzuladığımızın göstergesidir. Varlık, yokluk hallerinin ne demek olduğunu gayet iyi öğrenmiş biri olarak, sağlıklı ve kimseye muhtaç olmadan ayaklarımızın üzerinde durmaktan yanayız. Bu yüzden birçok meseleyi ciddiyetle, bazen de hassasiyetle ele alıyoruz. Yorgunuz ancak asla umutsuz değiliz. Ne yollar aştık, neler yaşadık. Yine başarılı olabiliriz. Maddi konular biraz zorlasa da, bunların da üstesinden gelebiliriz. Bu görünüm, bu yönde sizi destekleyicidir. Saat 20:44 itibariyle Ay-Pluto görünümü, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanızda size kuvvet sunuyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda olgun düşünmenizi, her ayrıntının bütünün bir parçası olduğunun bilinci içinde hareket etmenizi, acele kararlar vermemenizi söylüyor. Gönlünüze mutluluk, gözlerinize ışıltı, zihninize huzur verici bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde bir süredir rekabet içinde olduğun kişinin bugün işten ayrılışına şahit olacak ve şaşkınlığını gizleyemeyeceksin.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik hedeflerimizi konuşmak ve harekete geçmek için oldukça başarılı bir gün.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde zihinsel konularda yorulabilirsiniz. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bugün duygusal yönden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farkında olmadığınız bazı durumlar ortaya çıkabilir ve bu nedenle kafanız karışabilir. Karar vermek için acele etmeyin. Bırakın olaylar gelişsin. Enerjinizi çalışmalarınıza yönelterek kullanabilir, böylece rahatlayabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hesap işlerinde, detaylar konusunda dikkatinizi toplamanız bugün daha kolay olabilir. Sevdiğiniz konularla, işlerle ilgilenebilir ya da yaptığınız işe sevginizi katabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Otorite figürleriyle ve patronlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinizi işinizde etkili bir şekilde göstereceksiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki hızlı tempo sizin dingin enerjinizle uyumsuzluk yaratabilir. Günü masaja gitmek, yoga ve meditasyon yapmak, film izlemek ve dinlenerek geçirmeniz en doğrusu olacaktır. Zira aceleci birilerine ayak uydurmaya çalışırken kendinizi bir sinir ve öfke havuzunun içinde bulabilirsiniz. Bedene değer vermek ve onun sesini dinlemek önemli.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

16 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 33" R
Ay
Balık
10° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 35"
Venüs
Boğa
04° 56' 08"
Mars
Koç
02° 11' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 15"
Satürn
Balık
16° 51' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 16"
Lilith
Başak
23° 41' 32"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>